הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוי חיידקים מפלאפון וכו'...

• פותח/ת השרשור Arbuz
  • פורסם בתאריך

Arbuz

משתמש מתחיל
95
9
נק' מוניטין:
9
95
9
אם לדוגמה הפלאפון שלי או משהו אחר נוגע בצואה\שתן\חרא של עכברים או איזורים שעכברים עברו שם מה הדרך הכי טובה לחטא את המכשיר שבאמת יעיל ומשמיד את כל החיידקים בצורה מושלמת?

פשוט אני בצבא עושה שבוע שבוע ואני נמצא במקום שיש בו עכברים ויש הרבה חרא ושתן שמפוזרים בכל המקום, ולכן כל דבר שאני נוגע בו פה מבחינתי הוא מזוהם ויש לי חרדות וOCD ׁבגלל זה ׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁ(לא אובחנתי על ידי אף אחד אבל אני פשוט יודע) ולמרות שהפלאפון שלי לא בא במגע ישיר עם הגועל שציינתי למעלה אלה לפעמים נגיד יכול להיות היה מגע "באופן עקיף", לדוגמה נגעתי בטעות או בלי לשים לב במשהו שנגע בשתן\חרא של עכברים ואז נגעתי בטעות בפלאפון (כמעט ולא קורה) כי אני שוטף ידיים בצורה אובססיבית ושוטף ידיים כל פעם לפני שאני נוגע בפלאפון וכשאני מגיע הביתה אני מחטא את הפלאפון והמגן שלו עם מגבון שאני שם עליו כ3 טיפות אלכוהול השאלה האם זה מספיק כדי להשמיד את כל החיידקים? כי זה מחרפן אותי.

אז אני חושב על התרחיש הגרוע ביותר נגיד והפלאפון נגע בחרא\שתן של עכברים יש איזו שהיא דרך\חומר שאפשר לחטא איתו הפלאפון ולהשמיד את כל החיידקים?

לא התכוון ברצינות...
הבנתי אבל זה לא כזה מועיל ועוזר, בכל מקרה אני לא מבין גדול בנושא של החיטוי לפלאפון אבל אני יודע שיש הרבה סוגים של ספריי ומטליות מיוחדות למסכים לניקוי לא יודע מה היעילות וכמה זה יעזור אבל ממליץ לך לבדוק

• פותח/ת השרשור
הבנתי אבל זה לא כזה מועיל ועוזר, בכל מקרה אני לא מבין גדול בנושא של החיטוי לפלאפון אבל אני יודע שיש הרבה סוגים של ספריי ומטליות מיוחדות למסכים לניקוי לא יודע מה היעילות וכמה זה יעזור אבל ממליץ לך לבדוק
שמעתי על זה אבל לא יודע עד כמה זה חזק, מחכה לתגובה מאנשים שיותר מבינים

אלכוהול?

עריכה: עכשיו ראיתי שכתבת שניסית. לדעתי אמור להספיק. אולי מטלית לחה מאקונומיקה בזהירות ולא במקומות רגישים מדי כמו מצלמה או חורים וישר לנגב עם מטלית יבשה.
אבל בסופו של דבר, אם העניין פסיכולוגי שום דבר לא באמת יעזור, כי אין שום דרך פרקטית להוכיח שהעבודה נעשתה.

דבר ראשון אני חושב שעדיף שתטפל בOCD ובגרמופוביה שלך וזה נאמר בידידות והבנה.

לגבי נושא החיטוי , יש הרבה פתרונות של מטליות לניקוי וחיטוי משטחים..
אבל החומרים שיש בהם עלולים לגרום לצריבה וקורוזיה במכשיר טלפון שלך ובשימוש קיצוני גם לגירויים בעור.. אז לפי דעתי חבל.

תשמע חבר , יש לך בעיה נפשית קלה ואני לא אומר את זה ממקום רע. טפל בעצמך ותגיע לטיפול פסיכיאטרי.
אני גם חולה ניקיון , לא ברמה אובססיבית כמו שלך.
עכשיו תן לי לגרום לך להבין משהו מאוד פשוט , הגוף שלנו הוא מנגנון חכם ויעיל יותר משנדמה לך , וכדי להגיע למצב ש"החיידקים" שנמצאים על הפלאפון יזיקו לך , אתה צריך לשים אותו בתוך בביוב לכמה שעות.
צא מנקודת הנחה שבאמת "נתפסו" כמה חיידקים על הטלפון , אתה חושב שמשהו 'רע' יקרה? לא. ממש לא.
הגוף הוא מנגנון שמסנן חיידקים על בסיס של שניות , ואף חיידק במיוחד לא כאלה שעל "טלפון" יכולים להזיק לך.
אם אתה עדיין מתקשה לקבל את מה שאני מסביר , קבע תור ולך לטיפול פסיכיאטרי. ושוב , לא ממקום רע.

תשמע חבר , יש לך בעיה נפשית קלה ואני לא אומר את זה ממקום רע. טפל בעצמך ותגיע לטיפול פסיכיאטרי.
עכשיו תן לי לגרום לך להבין משהו מאוד פשוט , הגוף שלנו הוא מנגנון חכם ויעיל יותר משנדמה לך , וכדי להגיע למצב ש"החיידקים" שנמצאים על הפלאפון יזיקו לך , אתה צריך לשים אותו בתוך בביוב לכמה שעות.
צא מנקודת הנחה שבאמת "נתפסו" כמה חיידקים על הטלפון , אתה חושב שמשהו 'רע' יקרה? לא. ממש לא.
הגוף הוא מנגנון שמסנן חיידקים על בסיס של שניות , ואף חיידק במיוחד לא כאלה שעל "טלפון" יכולים להזיק לך.
אם אתה עדיין מתקשה לקבל את מה שאני מסביר , קבע תור ולך לטיפול פסיכיאטרי. ושוב , לא ממקום רע.
רשמת כל כך הרבה שטויות, שאין לי אפילו רצון לתקן אותך.

אהלן אדון ארנב , כל מה שאמרתי אמת לאמיתה. בוא תקן אותי אם אתה חושב אחרת , ואל תגיד לי מה רשמתי
ארנב? אני בעבודה כרגע,אין לי זמן בשבילך, אתה מוזמן לחפש לבד בגוגל למה כל מה שרשמת לא נכון.
תתחיל מ "זמן חיים של חיידקים על משטחים קשיחים"

אתה טבח?
בצבא אין היגיינה, וחיידקים יש גם בידיות של דלתות, מתגי תאורה, ברזים, מקלדות/עכברים, נשק.
ובעצם בכל מקום.

• פותח/ת השרשור
אלכוהול?

עריכה: עכשיו ראיתי שכתבת שניסית. לדעתי אמור להספיק. אולי מטלית לחה מאקונומיקה בזהירות ולא במקומות רגישים מדי כמו מצלמה או חורים וישר לנגב עם מטלית יבשה.
אבל בסופו של דבר, אם העניין פסיכולוגי שום דבר לא באמת יעזור, כי אין שום דרך פרקטית להוכיח שהעבודה נעשתה.
תודה אבדוק את זה
כשאתה מחרבן אתה לא משחק עם הפלאפון?
כבר שנה בערך שלא, בכל מקרה חיידקים של חיות כמו עכברים הרבה יותר מגעילים ו"מזוהמים" מהחיידקים של עצמך
דבר ראשון אני חושב שעדיף שתטפל בOCD ובגרמופוביה שלך וזה נאמר בידידות והבנה.

לגבי נושא החיטוי , יש הרבה פתרונות של מטליות לניקוי וחיטוי משטחים..
אבל החומרים שיש בהם עלולים לגרום לצריבה וקורוזיה במכשיר טלפון שלך ובשימוש קיצוני גם לגירויים בעור.. אז לפי דעתי חבל.
איזה חומרים בידיוק?
בקשר לבעיה הנפשית תאמין לי שאני מודע לזה וזה בעייתי בשבילי לפנות לפסיכיאטר, מעדיף להתמודד עם זה ככה כרגע.
ארנב? אני בעבודה כרגע,אין לי זמן בשבילך, אתה מוזמן לחפש לבד בגוגל למה כל מה שרשמת לא נכון.
תתחיל מ "זמן חיים של חיידקים על משטחים קשיחים"
אם יש לך ידע מסויים בנושא זה יעזור לי אם תיתן לי עצה או משהו או הפנייה למחקרים אמינים שירגיעו אותי או ילמדו אותי איך להתמודד עם זה מבחינת החיטוי והנקיון ואו מבחינה מנטאלית
אז קונים כיסוי גומי שאפשר לשטוף אותו במים.

-_-
יש לי כיסוי גומי\פלסטיק ומעכשיו כשאגיע הביתה אשטוף אותו עם סקוץ וסבון ואז עם מגבון שאשים עליו כמה טיפות אלכוהול אבל עדיין יש את הפלאפון עצמו שיש לי עליו מדבקה על המסך ובכל מקרה אני מנקה גם את הפלאפון עם שעליו אני שם כמה טיפות אלכוהול אבל השאלה אם זה מספיק והאם יש מישהו פה שמבין בכימיה\ביולוגיה או בנושא שיודע אם זה מספיק או שיודע איך להרוג חיידקים כאלה ושאני יוכל להיות רגוע בנושא הזה
אתה טבח?
בצבא אין היגיינה, וחיידקים יש גם בידיות של דלתות, מתגי תאורה, ברזים, מקלדות/עכברים, נשק.
ובעצם בכל מקום.
לא טבח
וזה מעבר לחיידקים כאלה אני מדבר איתך על חיידקים של עכברים והשתן וחרא שלהם שזה מגעיל רצח ושונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית