הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוזר להתאמן אחרי הפסקה ארוכה

Questions

משתמש מתחיל
102
1
נק' מוניטין:
1
102
1
אני חוזר להתאמן אחרי תקופה ארוכה שבה כמעט ולא התאמנתי (צבא, פעם בשבועיים בבית)
ו.צת הלכתי לאיבוד עם כל המדריכים והמידע.. אני אשמח למיקוד קטן.
1.69
65 ק"ג
בן 22

הבעיה העיקרית שלי זה הטכניקה של התרגילים, בעיקר סקוואט ודדליפט ואולי גם קצת פרס. אף פעם לא ידעתי לעשות את התרגילים האלו בצורה נכונה בלי טעויות ואני לא יודע איך אני יכול ללמוד את הטכניקות כמו שצריך.

אם חזרתי להתאמן אחרי הרבה זמן, בהנחה שאני לא מעוניין לבצע ss לפחות בחודשיים הקרובים, איזו תוכנית תהיה עדיפה עבורי? Fbw? Ab? 3 פעמים? 4 פעמים?
יהיה ניתן לשלב דדליפט בתוכניות? סקוואט, לעשות hb או lb?

אני חוזר להתאמן אחרי תקופה ארוכה שבה כמעט ולא התאמנתי (צבא, פעם בשבועיים בבית)
ו.צת הלכתי לאיבוד עם כל המדריכים והמידע.. אני אשמח למיקוד קטן.
1.69
65 ק"ג
בן 22

הבעיה העיקרית שלי זה הטכניקה של התרגילים, בעיקר סקוואט ודדליפט ואולי גם קצת פרס. אף פעם לא ידעתי לעשות את התרגילים האלו בצורה נכונה בלי טעויות ואני לא יודע איך אני יכול ללמוד את הטכניקות כמו שצריך.

פשוט תראה סרטונים ביוטיוב, ותבין את ההנחיות הבסיסיות. אח"כ תעלה לכאן סרטון, ויתקנו אותך אם צריך.

אם חזרתי להתאמן אחרי הרבה זמן, בהנחה שאני לא מעוניין לבצע ss לפחות בחודשיים הקרובים, איזו תוכנית תהיה עדיפה עבורי? Fbw? Ab? 3 פעמים? 4 פעמים?
יהיה ניתן לשלב דדליפט בתוכניות? סקוואט, לעשות hb או

FBW בשילוב תרגילים מורכבים ורוטציה ביניהם. לגבי הHB \ LB- מה שיותר נוח לך. (אחרי שתבין את ההבדל ביניהם)

lb?

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תודה. רוטצינ אני מניח שהכוונה בעיקר לפרס ולבנץ', אבל מה עם סקוואט ודדליפט? רוטציה? סקוואט כל אימון ודדליפט לסירוגין? אם כן, באימון של הפרס או באימון של הבנץ'? מה דעתך על מתח עם משקל בתור תרגיל לגב? או לחילופין מקבילים עם משקל בתור תרגיל ליד אחורית?

כמה סטים שריר גדול וכמה לקטן?

אוקיי, תודה. רוטצינ אני מניח שהכוונה בעיקר לפרס ולבנץ', אבל מה עם סקוואט ודדליפט? רוטציה? סקוואט כל אימון ודדליפט לסירוגין? אם כן, באימון של הפרס או באימון של הבנץ'? מה דעתך על מתח עם משקל בתור תרגיל לגב? או לחילופין מקבילים עם משקל בתור תרגיל ליד אחורית?

כמה סטים שריר גדול וכמה לקטן?

אחד פה מהפורום ענה יפה:תוכנית - איך התכנית FBW הזאת ???
תקרא את התגובה של זיו.
מתח ומקבילים עם משקל הם תרגילים טובים, תוכל גם בהם לעשות רוטציה.

• פותח/ת השרשור
אחד פה מהפורום ענה יפה:תוכנית - איך התכנית FBW הזאת ???
תקרא את התגובה של זיו.
מתח ומקבילים עם משקל הם תרגילים טובים, תוכל גם בהם לעשות רוטציה.
תן לי רק לוודא שהבנתי נכון, אימון אחד לעשות מתח ואימון אחר דדליפט במקום, ובאימון שאני עושה בו דדליפט, להפחית את העצימות של הסקוואט?

לעשות רוטציה בין מקבילים למה בדיוק...?

לעשות פרס ובנץ' באותו אימון? מה ההגדרה של להעלות נפח ולהוריד בעצימות? נגיד 8 חזרות עם משקל מקסימלי ל8 חזרות או 8 חזרות עם משקל נמוך יותר מהמקסימום...? (סתם דוגמה)

וכמה סטים לעשות לכל שריר? 3 כמו שרשום שם?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית