הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שאלה

• פותח/ת השרשור Kolject
  • פורסם בתאריך

Kolject

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אין לי הרבה ידע בזה, אם יש מהמר אשר מסביר אני אשמח.
שלום.
איך עושים חימום במשקלים, האם בכל תרגיל צריך לעשות חימום?
כלומר יש לי נגיד 12x3 חזה עם משקולות בשכיבה, אז אני צריך להתחיל
סט בלי משקל, כלומר קילו של 20 חזרות
10% 17 חזרות
50% 10 חזרות
80% 3 חזרות
90% חזרה
ואז להתחיל?
או שזה מדובר רק מתרגילים מורכבים כגון סקוואט, בנ'ץ וכו'
אין לי הרבה ידע אז מצטער...

בעיקרון תפקידו של החימום הוא להמריץ קצת את הדם ולמנוע פציעות יש כל מיני טכניקות של חימום בגדול אישיץ אני מעדיף לעשות חימום בתרגילים מורכבים וכבדים
לדוגמא אם אני עושה סקוואט אז אני משחרר טיפה את המפרקים של המפסעה ברכיים ועקבים עושה סט מהיר של כמה חזרות בודק אם אני יורד ועולה בצורה נכונה ואז מתחיל סט עבודה

חימום המטרה שלו סהכ זה לרענן טיפה את הגוף ולהכין אותו לעבודה אבל מבלי לעייף לכן סט החימום צריך להיות קליל שלא יעייף אותך.

תעשה הבדל בין זה לבין עבודה כמו בליניארית של ביל סטאר, שבכל חמשת הסטים של העבודה עולים כל סט 10% משקל עד שמגיעים למשקל שיא של RM5, שם המטרה זה להכין את הגוף ואת מערכת העצבים וגם את הנפש בצורה הדרגתית למשקל השיא.
וגם להוסיף קצת נפח.

• פותח/ת השרשור
חימום המטרה שלו סהכ זה לרענן טיפה את הגוף ולהכין אותו לעבודה אבל מבלי לעייף לכן סט החימום צריך להיות קליל שלא יעייף אותך.

תעשה הבדל בין זה לבין עבודה כמו בליניארית של ביל סטאר, שבכל חמשת הסטים של העבודה עולים כל סט 10% משקל עד שמגיעים למשקל שיא של RM5, שם המטרה זה להכין את הגוף ואת מערכת העצבים וגם את הנפש בצורה הדרגתית למשקל השיא.
וגם להוסיף קצת נפח.
תודה גבר.
בכל התרגילים לעשות?
גם פשוטים?

לא צריך בכל תרגיל לעשות חימום ברגע שהגוף חם אז הוא חם, כלומר ברגע שאתה מרגיש שהגוף מסוגל לבצע את התרגיל אז תבצע.

לדוגמא אתה מבצע לחיצת חזה, נתת סט של חימום לאחר הלחיצת חזה רוצה לבצע פרפר לדוגמא, אין צורך שוב להתחיל מחימום ורק אחרי זה עבודה.

• פותח/ת השרשור
לא צריך בכל תרגיל לעשות חימום ברגע שהגוף חם אז הוא חם, כלומר ברגע שאתה מרגיש שהגוף מסוגל לבצע את התרגיל אז תבצע.

לדוגמא אתה מבצע לחיצת חזה, נתת סט של חימום לאחר הלחיצת חזה רוצה לבצע פרפר לדוגמא, אין צורך שוב להתחיל מחימום ורק אחרי זה עבודה.
הבנתי
אז זה רק בתרגיל הראשון או השני.
נגיד יש לי 3x12
אז אני אוכל לעשות נגיד
סט בלי משקל של 10
ואז סט של 10 קילו של 10?
וסט של 14 קילו של 5 חזרות?
בעיקרון אפשרי?

אחי, תעשה מה שאתה רוצה כדי לחמם את המפרקים והשרירים שלך לקראת ביצוע התרגיל.
תעשה מוט ריק ל70 חזרות
תעשה סיבובי מרפקים וכתפיים 15 כל צד
תעשה 10 דק הליכון
תעשה 10 דק שחייה
תעשה 7 שכיבות סמיכה
זה לא משנה בדיוק מה תעשה, פשוט תחמם מעט את הגוף לרמה שלא תעייף אותו כדי שתכנס כמו שצריך לסטים של העבודה.

• פותח/ת השרשור
אחי, תעשה מה שאתה רוצה כדי לחמם את המפרקים והשרירים שלך לקראת ביצוע התרגיל.
תעשה מוט ריק ל70 חזרות
תעשה סיבובי מרפקים וכתפיים 15 כל צד
תעשה 10 דק הליכון
תעשה 10 דק שחייה
תעשה 7 שכיבות סמיכה
זה לא משנה בדיוק מה תעשה, פשוט תחמם מעט את הגוף לרמה שלא תעייף אותו כדי שתכנס כמו שצריך לסטים של העבודה.
זה בדיוק מה שהתכוונתי, אם זה משנה איזה חימום אמי אעשה רק שאני לא העייף את השריר. תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית