הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייב דרך להשלים תזונה :(

gilmoshe

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום,
רציתי לשאול את המומחים כאן כמה שאלות בנוגע לתזונה.
אתחיל בהקדמה- אני בחור בן 23, גובה 1.75, שוקל 68..
אני מעוניין בעליית מסה נקייה ,ופשוט להפיק את המיטב מהאימון. אני מתאמן תקופה כבר באימוני משקל גוף ומאוד מרוצה מהם.
העניין הוא שאני נמצא במסגרת שלרוב אין לי את התזונה הנדרשת על מנת להפיק את המקסימום מהאימון..

אני חשבתי לשלב חלבון מי גבינה, לשימוש אחרי האימונים. ובנוסף קריאטין על מנת שיהיה לי אימונים טובים ואפקטיבים.
השאלה היא איך אני יכול להגיע להשלים את התזונה שלי? אני לא מגיע לכמות החלבון הנדרשת (68 קילו כפול 2גרם חלבון = איזור ה130) מתזונה רגילה במהלך היום....לכן חשבתי על חלבון קזאין או תשלובת חלבונים...בתכלס אני לא יודע ולא מבין בזה מספיק .. לכן אני צריך את עזרתכם

יאלללה המון תודה 😃 שבוע טוב

אבקת חלבון היא דרך טובה להשלים ערכי חלבון במידה ואתה לא מצליח להגיע לזה דרך תזונה רגילה.
אני לא יודע עד כמה אתה תעלה במסה בטווח הארוך מאימונים עם משקל גוף, בהמשך אתה תצטרך לשלב משקלים.
בכל מקרה, תן קצת יותר פרטים מבחינת התפריט שלך, אבקת חלבון מכילה בערך 25 גרם חלבון למנה, לא משהו שאתה לא יכול להשלים דרך אוכל (גבינות, יוגורטים, טונה, ביצים, בשר וכדומה).

• פותח/ת השרשור
האם זה נכון לקחת חלבון מי גבינה(whey ) גם לא לאחר אימון, אלא כסתם השלמה של חלבונים ?
שוב אני אומר, אני לא מצליח להגיע לכמות גרם חלבון יומית , איזה תוסף יכול לעזור לי ??

האם זה נכון לקחת חלבון מי גבינה(whey ) גם לא לאחר אימון, אלא כסתם השלמה של חלבונים ?
שוב אני אומר, אני לא מצליח להגיע לכמות גרם חלבון יומית , איזה תוסף יכול לעזור לי ??
אתה לא לוקח אבקץ חלבון כי סיימת אימון, אתה לוקח אבקת חלבון בשביל להשלים את התזונה שלך

• פותח/ת השרשור
אתה לא לוקח אבקץ חלבון כי סיימת אימון, אתה לוקח אבקת חלבון בשביל להשלים את התזונה שלך

צודק. אבל השאלה אם הסוג של אבקת חלבון מסוג מי גבינה, שנספג במהירות , יעיל גם כסתם תוסף חלבון ,ולא רק אחרי סיום אימון.
או שצריך סוג אחר של תוסף שנספג לאורך זמן

צודק. אבל השאלה אם הסוג של אבקת חלבון מסוג מי גבינה, שנספג במהירות , יעיל גם כסתם תוסף חלבון ,ולא רק אחרי סיום אימון.
או שצריך סוג אחר של תוסף שנספג לאורך זמן
בגלל שציטטת אז אענה, אין לי מושג, אני לא חושב שזה כזה משנה, ולדעתי זאת התעסקות מיותרת, בכל מקרה עדיף שתחכה לעוד תגובות

כל חלבון שתיקח ישמש אותך כתוסף תזונה בלבד, לא משנה אי זה מי גבינה או חלבון ביצה.

מהירות הספיגה לא מעניינת ובטח שלא אותך.

תבחר אבקת חלבון שאתה מתחבר לטעם שלה במחיר סביר ותשתמש בה כדי להגיע לערכים הסופיים שלך בכל יום.
אין משמעות ללקיחת האבקה מיד לאחר אימון או לפני השינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית