דיון עם איזה משקלים סיימתם טקסס

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
רציתי לשמוע עם איזה משקלים בכללי סיימתם את טקסס
סקוואט בנץ ודדליפט

אם האמת שלך שגויה אני מציע לך לתקן את ההגדרה שלך לאמת. זה אומר שה"אמת שלך" תצטרך להבחן כנגד המציאות, במקום להגדיר אותה.
קונספט מהפכני, אני יודע.

כמה אירוני שאנחנו מדברים על האמת הלכאורה שגויה שלך, פינוקיו. לתשומת לבך.

יש הרבה סיבות לתקיעה. במיוחד ב-102.5 לזכר בוגר ובריא. האם אתה נח יותר או פחות משמונה דקות בין הסטים? האם אתה ישן יותר או פחות משמונה שעות ביממה? האם אתה אוכל יותר או פחות מ800 קלוריות מעל התחזוקה? האם העלית סרטון ביקורת טכניקה יותר או פחות משמונה פעמים לפורום של ריפטו? האם איי פעם, במהלך כל תקופת חייך - הקשבת לעצה כלשהי של יותר או פחות משמונה מדריכי חדר כושר מוסמכים? האם קראת יותר או פחות מ-80 עמודים בספר SS? האם חיפשת תשובה לשאלה שלך בפורום של ריפטו יותר או פחות משמונה פעמים? האם קראת יותר או פחות משמונה מאמרים באתר שלו? אם תקבל 7 תשובות שתאהב לשמוע (כמו להוסיף כפיפות מרפקים) ותשובה אחת שאומרת לך ללכת בדרך הקשה ולהבין את הדברים קצת לעומק ולהתאמץ יותר, לאיזו מבין שמונה התשובות תקשיב?

מיקרו לואדינג זו תוספת משקל נמוכה יותר מ-2.5 ק"ג. למשל 1.8 ק"ג או 0.8 ק"ג.

Peace
אתה ממש עושה שמיניות באוויר כדי להסביר לו את זה 🤣

בנץ' 125 ל5 חזרות(התקדמתי יותר כשהפסקתי לעבוד בטקסס ועכשיו ירדתי)
סקוואט 185 ל5 חזרות
דדליפט 220 ל3 ו215 ל4.5 חזרות(חמישייה הכי כבדה הייתה 212.5)
פרס 82.5 ל4 ו95 לסינגל
פאוורקלין 100 לשלשה ו105 לסינגל

לא ניסיתי סינגלים בבנץ'/סקוואט/דדליפט כי לא ממש עניין אותי

דדליפט 160x5, 190x1
בנצ' 115x2
פרס 80 לסינגל

סקוואט לא היה לי בטקסס בגלל פציעה בברך.

נערך לאחרונה:
ודבר נוסף,
כמעט כל האנשים שמתחילים להריץ סמולוב או קורטה לא באמת צריכים תוכניות כאלה

לדעתי אף אחד אף פעם לא צריך לעשות סמולוב, או כל תוכנית מגניבה אחרת שהוא מצא באינטרנט. או שזה לא מתאים לרמת המתאמן, או שזה כן מתאים ועדיין יש דברים יותר טובים לעשות.

לדעתי אף אחד אף פעם לא צריך לעשות סמולוב, או כל תוכנית מגניבה אחרת שהוא מצא באינטרנט. או שזה לא מתאים לרמת המתאמן, או שזה כן מתאים ועדיין יש דברים יותר טובים לעשות.

דווקא נראה שאנשים דיי השתפרו מתוכניות כאלה כאן.
ונכון יכול להיות והיו משתפרים בתוכניות אחרות יותר...
אתה אומר את זה נטו כי אנשים לא באמת ממצים את הטקסס?

לא, אני אומר את זה כי זה מטופש להתאמן לפי תבניות אקראיות שמצאת באינטרנט.

גם לSS הגעתי דרך האינטרנט וגם רבים אחרים.
והיא שיפרה אותי לא מעט... מה הפואנטה פה ? מן הסתם שתמיד צריך לעשות התאמות.

הפואנטה היא שהאימונים צריכים להשתנות בהדרגה עם הזמן בהתאם לרמה, ולא להכפיל את הנפח לבערך פי 3 ממה שאתה רגיל סתם כי זה מגניב.

מסכים.
לצערנו לא כל תוכנית מוסברת בצורה טובה כמו הSS אם שלל אפשרויות במקרים כאלה ואחרים, האמת שגם לטקסס יש ספר איכותי שמסביר טוב מאוד איך אפשר למשוך את התוכנית אפילו קרוב לשנה(אם הזיכרון לא מטעה אותי).

מסכים.
לצערנו לא כל תוכנית מוסברת בצורה טובה כמו הSS אם שלל אפשרויות במקרים כאלה ואחרים, האמת שגם לטקסס יש ספר איכותי שמסביר טוב מאוד איך אפשר למשוך את התוכנית אפילו קרוב לשנה(אם הזיכרון לא מטעה אותי).
אבל למה שאנשים יקראו ספר אם אפשר לקחת תבנית ולרוץ איתה.
האמת שאני מסכים עם אלכס לגביי זה, כל כך הרבה אנשים מריצים סמולוב וקורטה ובולגרית כשהם בכלל לא במקום הזה ואחכ נפצעים או מגיעים לאימון יתר. אני רואה את זה בפורום, וגם אצלי במכון בין היתר.
אפשר להגיע בהרבה פחות עבודה להרבה יותר תוצאות. (אני יודע שזה נשמע אבסורד)

אבל למה שאנשים יקראו ספר אם אפשר לקחת תבנית ולרוץ איתה.
האמת שאני מסכים עם אלכס לגביי זה, כל כך הרבה אנשים מריצים סמולוב וקורטה ובולגרית כשהם בכלל לא במקום הזה ואחכ נפצעים או מגיעים לאימון יתר. אני רואה את זה בפורום, וגם אצלי במכון בין היתר.
אפשר להגיע בהרבה פחות עבודה להרבה יותר תוצאות. (אני יודע שזה נשמע אבסורד)

לא אמרתי לקרוא ספר, רק ציינתי זאת.
הבעיה שאפשר להתחיל כל תוכנית, אבל מה עושים שנתקעים? שם הבעיה.
בתוכניות כמו SS אתה כן יודע מה לעשות, גם בטקסס...
אבל אם לא הצלחת סט בסמולוב? למי אתה פונה ?

מה שנחמד בבולגרית, זה שמי שעושה את זה תקופה מספיק ארוכה, לומד שאין שום קשר בין ההרגשה ביום נתון, או כמה מהר או לאט הסטים של החימום עולים, לבין כמה הוא חזק באותו יום. שיעור די מועיל.

מה שנחמד בבולגרית, זה שמי שעושה את זה תקופה מספיק ארוכה, לומד שאין שום קשר בין ההרגשה ביום נתון, או כמה מהר או לאט הסטים של החימום עולים, לבין כמה הוא חזק באותו יום. שיעור די מועיל.
כלומר החימום יכול להיות כבד מאוד ובסט העבודה לשבור שיא אישי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית