עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה חשבתי דיברת בכללי לא על בולגריתמתי עשית את הבולגרית?
גיליתי את זה על עצמי כמה פעמים בלי בולגרית (רק הגבינה)
כן? אין באמצע?
ככה זה התחיל? 😲
ברוור, הרי כל מי שלא תפקד כבובת המין של ריפטו בילדותו היה מבין ששומן = כוח, אבל זה כמו המפץ הגדול. וזה שטטיאנה קשירינה שמנה זה האקדח המעשן לזה. אבל ריפטו אנס אותי, אז אני לא מצליח לראות את האור.
אלף אופציות אחרות. הליניארית היא האופציה הטובה ביותר בעיני בשביל מתחיל. היא תוכנית קלה?מה אתה מחשיב כ״באמצע״? כי מבחינת סוגי האנשים בדרך כלל אין. יש כאלה שמוכנים לעשות מה שצריך ויש כאלה שלא.
יותר קלה כי היא שפויה. לא דורשת ממך להתאבד על האימונים.יותר קלה מן הסתם.
שוב דיכוטומיה. או להשקיע הכל או בכלל לא. יש דברים באמצע, אתה יודע.אבל אף מתחיל שלא מוכן לעשות SS, לא יעשה גם אותה עד הסוף.
נשמע נהדרלא יודע, לא אימנתי מספיק אנשים שמוכנים לעשות את זה. בהערכה גסה משהו בין 120 ל 140 סקוואט לסטים של 5.
בן דוד שלי עשה סמולוב והוסיף לסקוואט שלו 30 קילו! מ60 ל-90! אתה אומר שזה רע???
ואני עשיתי סמולוב ג'וניור והוספתי לבנץ' שלי 15 קילו בתקופה קצרה, מ125 ל140 על משקל גוף של 83. אתה אומר שזה רע?
הוא אומר שאין בזה צורך.ואני עשיתי סמולוב ג'וניור והוספתי לבנץ' שלי 15 קילו בתקופה קצרה, מ125 ל140 על משקל גוף של 83. אתה אומר שזה רע?
אני חושב שכדאי למנוע עומסים מיותרים מהדיסקים.
הטכניקה אצלי בסקוואט והדדליפט היתה גרועה.
מוגבל באימונים בעיקר. כמעט כל עומס על הגב התחתון יוצר לי כאבים ולכן לא עשיתי אפילו בנצ כמה חודשים.
גם סקס בעייתי מהבחינה הזאת.
הוא אומר שאין בזה צורך.
אפשר להתקדם קצת יותר לאט עם עומס נמוך בחצי, ולהיות פחות חשוף לפציעות בנוסף.
הפסקתי להתקדם עם טקסס באותו שלב.
אז יש עוד דברים לעשות חוץ מסס וטקסס.יש דברים בין טקסס לסמולוב. למשל ללחוץ 5*5 פעמיים בשבוע עם קפיצות קטנות עובד די טוב.
יותר מדויק, כל מי שלא עושה מה שכתוב בספרים SS וPP אין לו מושג מה הוא עושה.אז בעצם כל מי שלא עושה SS אחריה טקסס ואז עוד וריאציות לא ברורות שהעלת בעצם אין לו מושג מה הוא עושה.
אני מסכים איתך לגבי מה שרשמת על הSS. אבל דווקא עם המשפט האחרון לא.אלף אופציות אחרות. הליניארית היא האופציה הטובה ביותר בעיני בשביל מתחיל. היא תוכנית קלה?