הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עם איזה משקלים סיימתם טקסס

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
רציתי לשמוע עם איזה משקלים בכללי סיימתם את טקסס
סקוואט בנץ ודדליפט

כן? אין באמצע?

ככה זה התחיל? 😲

מה אתה מחשיב כ״באמצע״? כי מבחינת סוגי האנשים בדרך כלל אין. יש כאלה שמוכנים לעשות מה שצריך ויש כאלה שלא.
ברוור, הרי כל מי שלא תפקד כבובת המין של ריפטו בילדותו היה מבין ששומן = כוח, אבל זה כמו המפץ הגדול. וזה שטטיאנה קשירינה שמנה זה האקדח המעשן לזה. אבל ריפטו אנס אותי, אז אני לא מצליח לראות את האור.

לא, אתה פשוט עסוק בריפטו 100% מהזמן. זה החשד שלי לאונס.

מה אתה מחשיב כ״באמצע״? כי מבחינת סוגי האנשים בדרך כלל אין. יש כאלה שמוכנים לעשות מה שצריך ויש כאלה שלא.
אלף אופציות אחרות. הליניארית היא האופציה הטובה ביותר בעיני בשביל מתחיל. היא תוכנית קלה?

שום דבר לא דורש ממך להתאבד. אפשר להסתפק בסקוואט 140. מי שרוצה להיות חזק צריך להשקיע מאמץ, אין דרך להתחמק מזה בעזרת תוכניות קלות.

לאיזה איזור של משקלי עבודה נראה לכם שבן אדם ממוצע עם גנטיקה ממוצעת יכול להגיע בSS ממוצה?
(במידה אכל,שתה, ישן, לא נפצע, טכניקה טובה,ואפילו הכין שייק
ג'ינסנג, ג'ינג'ר, כלורלה וספירולינה)

@Beast and cheat
@coldfire

לא יודע, לא אימנתי מספיק אנשים שמוכנים לעשות את זה. בהערכה גסה משהו בין 120 ל 140 סקוואט לסטים של 5.

לא יודע, לא אימנתי מספיק אנשים שמוכנים לעשות את זה. בהערכה גסה משהו בין 120 ל 140 סקוואט לסטים של 5.
נשמע נהדר
בתור אחד שבתחילת ההאימונים שלו הרגיש 'שמיצה' את התוכנית על LB 80 ועכשיו חוזר לזה כמו שצריך (כמובן שרוב הזמן לא הייתי על פלוס קלורי וחלק גדול על מינוס) זה נותן מוטיבציה

בן דוד שלי עשה סמולוב והוסיף לסקוואט שלו 30 קילו! מ60 ל-90! אתה אומר שזה רע???

ואני עשיתי סמולוב ג'וניור והוספתי לבנץ' שלי 15 קילו בתקופה קצרה, מ125 ל140 על משקל גוף של 83. אתה אומר שזה רע?

ואני עשיתי סמולוב ג'וניור והוספתי לבנץ' שלי 15 קילו בתקופה קצרה, מ125 ל140 על משקל גוף של 83. אתה אומר שזה רע?

מי שלא מתאמן כמו שריפטו חושב שנכון להתאמן מצליח למרות ולא בזכות מה שהוא עושה, עחי.

הוא אומר שאין בזה צורך.
אפשר להתקדם קצת יותר לאט עם עומס נמוך בחצי, ולהיות פחות חשוף לפציעות בנוסף.

אני חושב שכדאי למנוע עומסים מיותרים מהדיסקים.
הטכניקה אצלי בסקוואט והדדליפט היתה גרועה.
מוגבל באימונים בעיקר. כמעט כל עומס על הגב התחתון יוצר לי כאבים ולכן לא עשיתי אפילו בנצ כמה חודשים.
גם סקס בעייתי מהבחינה הזאת.

מה לדעתך הוא עומס מיותר מהדיסקים?

אז בעצם כל מי שלא עושה SS אחריה טקסס ואז עוד וריאציות לא ברורות שהעלת בעצם אין לו מושג מה הוא עושה.

אלף אופציות אחרות. הליניארית היא האופציה הטובה ביותר בעיני בשביל מתחיל. היא תוכנית קלה?
אני מסכים איתך לגבי מה שרשמת על הSS. אבל דווקא עם המשפט האחרון לא.
ברור לך שאם תיקח שני תאומים זהים ותיתן לאחד SS ואחד לינארית ,אז משקלי העבודה של האח שעשה SS יהיו יותר גבוהים נכון?

גם למתאמן בתקופה הבינונית לא חושב שהיא מתאימה. אין שום סיכוי שאם בסוף SS סיימת סקוואט 120 קילו ואחרי כמה ריסטים נכשלת, אז פתאום בצורה מיסתורית כלשהי תעשה פירמידה ביום א.וסט כבד ל3 חזרות ואז 8 ביום ה, אז פתאום בצורה מיסתורית כלשהי תצליח לשפר את הסקוואט שלך.
ויותר מזה אני אגיד לך הסקוואט שלך פשוט ילך אחורה. חייב להגיד שניסיתי את הלינארית והיא תוכניות איומה. יכול להיות שזה ברו סייאנס אבל אני ממש הייתי מתוסכל מהתכנית הזאת ,שבסוף SS פתאום המשקלי עבודה שלי ירדו.
יש משהו במה ש @coldfire אמר, פשוט לחפש את הדרך הקלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית