עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כלומר החימום יכול להיות כבד מאוד ובסט העבודה לשבור שיא אישי ?
שמעתי פעם על שיטה שבה בסט חימום האחרון מרימים משקל הגבוה מהrm5 , לחזרה אחת, נחים 2-3 דק׳ ואז מנסים לשבור את השיא לrm5. מכיר משהו כזה?כן, זה קורה לפעמים. אין לי הסבר לזה.
מכיר את זה לא בלבצע חזרה אמיתית, אלא בלהחזיק את המשקל הכבד יותר על הגב או בידיים ולרמות את עצמך.שמעתי פעם על שיטה שבה בסט חימום האחרון מרימים משקל הגבוה מהrm5 , לחזרה אחת, נחים 2-3 דק׳ ואז מנסים לשבור את השיא לrm5. מכיר משהו כזה?
חחחח חזק.כמה אירוני שאנחנו מדברים על האמת הלכאורה שגויה שלך, פינוקיו. לתשומת לבך.
כאן הבעיה שלי ואני מודה לה. פחד להשמנה ופחד לחרוג מה500= תקיעה במשקלים. כי בסוף בגלל שאין אפשרות לדייק אתה מגיע ל300האם אתה אוכל יותר או פחות מ800 קלוריות מעל התחזוקה?
הכל באנגלית גבוהה, זו הבעיה. המדריך שיש בפורטל שאלות ותשובות לא מספיק?האם קראת יותר או פחות משמונה מאמרים באתר שלו?
מיקרו לואדינג זו תוספת משקל נמוכה יותר מ-2.5 ק"ג. למשל 1.8 ק"ג או 0.8 ק"ג.
הפואנטה היא שהאימונים צריכים להשתנות בהדרגה עם הזמן בהתאם לרמה, ולא להכפיל את הנפח לבערך פי 3 ממה שאתה רגיל סתם כי זה מגניב.
דווקא נראה שאנשים דיי השתפרו מתוכניות כאלה כאן.
ונכון יכול להיות והיו משתפרים בתוכניות אחרות יותר...
אתה אומר את זה נטו כי אנשים לא באמת ממצים את הטקסס?
245X3 סקוואט. עליתי מ225 בקפיצות של 5 קג לשבוע.
לאחר מכן קפצתי ב7.5 ל252 והצלחתי רק דאבל. שם החלטתי לסיים את התכנית כי החלטתי שמיציתי (בורות מוזרה).
250X3 דדליפט. לא התקדם כמעט בתכנית.
סיימתי ss על 217X5 (כשהסקוואט התקדם כ65 ק"ג).
180 בנצ'
לא הרבה זמן אחרי זה נפצעתי ועד היום אני חצי נכה.
ניראה כמו ניצחון מוחץ של הטקסס(?)
אני חושב שכדאי למנוע עומסים מיותרים מהדיסקים.שמתי לב שאתה מדבר על הפציעה שלך הרבה.
נפצעת בדדליפט לא? אם כן, מה אתה בעצם ממליץ לא לעשות בשביל לא להגיע למצב הזה?
ומה הכוונה בחצי נכה? במה אתה מוגבל? (אם אפשר לשאול)
בלחיצות גם 2.5 קילו בשבועיים זה יעד שאפתניב SS אתה מתקדם ב 3X5, בטקסס אתה מתקדם סט אחד ל 5. SS מנצח.
בנוסף בטקסס כמו שצריך יש רוטציה בין בנץ לפרס. ואז אתה עולה 2.5 קילו ל 5 חזרות פעם בשבועיים.
אבל בעמוד של תיאור התוכנית יש תמונה של ליפטר מטורף עם רגליים עצומווווווווותלדעתי אף אחד אף פעם לא צריך לעשות סמולוב, או כל תוכנית מגניבה אחרת שהוא מצא באינטרנט. או שזה לא מתאים לרמת המתאמן, או שזה כן מתאים ועדיין יש דברים יותר טובים לעשות.
בן דוד שלי אחר כך היה בסיירת מטכ"ל ושם הוא הניף 275 אבל היה אסור לפרסם את הוידאו כי זה בסיס סודי שאסור לצלם בו. ואחד החברים שלו מהצוות הניף 315, שבר את שיא היחידה.איזה בן דוד לוזר. בן דוד שלי הניף 250 פעם כשהתאמן בשיטות סודיות של רוסים.
גיליתי את זה על עצמי כמה פעמים בלי בולגרית (רק הגבינה)מה שנחמד בבולגרית, זה שמי שעושה את זה תקופה מספיק ארוכה, לומד שאין שום קשר בין ההרגשה ביום נתון, או כמה מהר או לאט הסטים של החימום עולים, לבין כמה הוא חזק באותו יום. שיעור די מועיל.
אם אני זוכר נכון היו לי כמה מקרים כאלה.כלומר החימום יכול להיות כבד מאוד ובסט העבודה לשבור שיא אישי ?
מתי עשית את הבולגרית?אם אני זוכר נכון היו לי כמה מקרים כאלה.
צריך לנסות את כל התוכניות הקיימות ברשת. לדעת מה עובד אליך הכי טוב. כי לכל אחד יש גוף מיוחד אם מערכת שרירים ועצבים מיוחדת.אבל בעמוד של תיאור התוכנית יש תמונה של ליפטר מטורף עם רגליים עצומווווווווות
וגם ממליצים עליה באינטרנט אז היא בטח ממש טובה
אני חושב שאתה סתם פסימי. יש מלא תוכניות מגניבות ברשת והן גם טובות, כל אחד צריך לנסות על עצמו ולראות. למשל בן דוד שלי עשה סמולוב והוסיף לסקוואט שלו 30 קילו! מ60 ל-90! אתה אומר שזה רע???
לא, מה פתאום. כולם צריכים לעשות את אותן שתי אותיות שהם שמעו אנשים חופרים עליהן באינטרנט, והם צריכים להקדיש כמה משאבים ואנרגיה וזמן שהתוכנית הזאת צריכה, לא משנה כמה זה יגזול מהם, יקרע להם את הצורה ויגרום להם להשמין כמו בהמות, והם חייבים להגיע לתוצאות שמקובלות על כולם כי מה שיפה פה זה שהתוכנית הזאת לעולם לא נכשלת, זה המתאמן ש-YNDTP!צריך לנסות את כל התוכניות הקיימות ברשת. לדעת מה עובד אליך הכי טוב. כי לכל אחד יש גוף מיוחד אם מערכת שרירים ועצבים מיוחדת.
גם אני שונא תוכניות AB. 🤡לא, מה פתאום. כולם צריכים לעשות את אותן שתי אותיות שהם שמעו אנשים חופרים עליהן באינטרנט, והם צריכים להקדיש כמה משאבים ואנרגיה וזמן שהתוכנית הזאת צריכה, לא משנה כמה זה יגזול מהם, יקרע להם את הצורה ויגרום להם להשמין כמו בהמות, והם חייבים להגיע לתוצאות שמקובלות על כולם כי מה שיפה פה זה שהתוכנית הזאת לעולם לא נכשלת, זה המתאמן ש-YNDTP!
לא, מה פתאום. כולם צריכים לעשות את אותן שתי אותיות שהם שמעו אנשים חופרים עליהן באינטרנט, והם צריכים להקדיש כמה משאבים ואנרגיה וזמן שהתוכנית הזאת צריכה, לא משנה כמה זה יגזול מהם, יקרע להם את הצורה ויגרום להם להשמין כמו בהמות, והם חייבים להגיע לתוצאות שמקובלות על כולם כי מה שיפה פה זה שהתוכנית הזאת לעולם לא נכשלת, זה המתאמן ש-YNDTP!
לא, מה פתאום. כולם צריכים לעשות את אותן שתי אותיות שהם שמעו אנשים חופרים עליהן באינטרנט, והם צריכים להקדיש כמה משאבים ואנרגיה וזמן שהתוכנית הזאת צריכה, לא משנה כמה זה יגזול מהם, יקרע להם את הצורה ויגרום להם להשמין כמו בהמות, והם חייבים להגיע לתוצאות שמקובלות על כולם כי מה שיפה פה זה שהתוכנית הזאת לעולם לא נכשלת, זה המתאמן ש-YNDTP!
כן? אין באמצע?יש הרבה מתאמנים שדווקא תתאים להם התוכנית שבה לא צריך להשקיע מאמץ ואין גיינז.
ככה זה התחיל? 😲אה ואל תשאל, פעם מצאתי תוכנית אימון באינטרנט והשמנתי רק מלהסתכל עליה.