עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מי הרשה לך להשתתף בדיון?תפסת אותי. לא קראתי, לא מכיר, לא עשיתי בכלל את התוכנית 😭
חשבתי שהצבע האדום נותן לי זכות לדבר על דברים שאני לא מבין בהם.אז מי הרשה לך להשתתף בדיון?
חשבתי שהתכוונת אליי 😅חשבתי שהצבע האדום נותן לי זכות לדבר על דברים שאני לא מבין בהם.
למה? אתה מקפיד לא לדבר על סקס למשל 😲חשבתי שהתכוונת אליי 😅
אם בארזים נפלה שלהבת..למה? אתה מקפיד לא לדבר על סקס למשל 😲
יש מצב שגואל רצון זה העתק של ריפטו.ישמצב שריפטו זה העתק של גואל רצון ?
יש מצב שגואל רצון זה העתק של ריפטו.
ריפטו משקיע המון זמן בשיווק של המוצרים שלו בהשוואה למאמנים אחרים ולכן הוא כל כך מפורסם.יש מצב שגואל רצון זה העתק של ריפטו.
זה הכי תלוש מהמציאות שלך?ריפטו משקיע המון זמן בשיווק של המוצרים שלו בהשוואה למאמנים אחרים ולכן הוא כל כך מפורסם.
ריפטו משקיע המון זמן בשיווק של המוצרים שלו בהשוואה למאמנים אחרים ולכן הוא כל כך מפורסם.
זה לא נאמר לחובתו.זה הכי תלוש מהמציאות שלך?
בוודאי שבזה רוב האנשים יואשמו. כי רוב האנשים לא באמת קוראים את הספר או בכלל יודעים מה התוכנית, אפילו אנשים שנמצאים כמה שנים בפורום שמדבר עליה כל יום חושבים שהם צריכים להוסיף 2.5 קילו יומיים אחרי משקל שהם ירקו דם כדי שיעלה. אפילו אנשים כאלה, לא יודעים שיש סקוואט קל באמצע השבוע בשלבים האלה.
לא מאמין לי? הנה, הוכחה:
🤣בבנץ' ובסקוואט הייתי מנסה לעלות ב-2.5 קילו לצד, ורואה איך ההרגשה. אם אתה מרגיש שזה הורג אותך, תפחית.
מה עם הקטע השולי הזה שהוא היחיד בתעשייה שלא מבסס את המכירות שלו על בולשיט, שלא לומר לא מוכר בולשיט בכלל? מה עם הקטע השולי הזה שהתוצאות של המתודה שלו משמעותית טובות יותר ממאה אחוז מהמתחרים? מה עם הקטע הזה שהוא בנה מתודת אימון אמיתית עקבית ולוגית שעובדת בהתאם לשיטה המדעית, בניגוד למאה אחוז מהמתחרים? מה עם הקטע הזה שהוא הראשון והיחיד עד כה שניתח את תרגילי הבסיס ברמה ששווה אפילו יותר מהנייר עליו הניתוח כתוב?זה לא נאמר לחובתו.
הוא כותב ספרים, מצלם סרטוני הדרכה, מתחזק אתר אינטרנט מאוד פעיל, מעביר סדנאות למתאמנים והכשרת מאמנים.
אלה לא פעולות שכל מאמן רוצה ויכול לעשות.
ובזכות הדברים האלה הוא מפורסם בהשוואה ללא מעט מאמנים אחרים שמחזיקים gym כזה או אחר.
איזו שיטה מדעית?עקבית ולוגית שעובדת בהתאם לשיטה המדעית
של שומן = כוח אחי, והמפץ הגדול הוכיח את זה.איזו שיטה מדעית?
אתה לא חושב שיש כמה עשרות מאמני כוח בעולם שיש להם מתודה והוציאו מתאמנים ומתחרים שאין לך אפילו מושג איך קוראים להם כי הם אף פעם לא פרסמו משהו? מאמנים רוסים, סינים, אירופאיים, מאמנים בקולג׳ים אמריקאים, מאמני הכוח של קבוצות פוטבול?מה עם הקטע השולי הזה שהוא היחיד בתעשייה שלא מבסס את המכירות שלו על בולשיט, שלא לומר לא מוכר בולשיט בכלל? מה עם הקטע השולי הזה שהתוצאות של המתודה שלו משמעותית טובות יותר ממאה אחוז מהמתחרים? מה עם הקטע הזה שהוא בנה מתודת אימון אמיתית עקבית ולוגית שעובדת בהתאם לשיטה המדעית, בניגוד למאה אחוז מהמתחרים? מה עם הקטע הזה שהוא הראשון והיחיד עד כה שניתח את תרגילי הבסיס ברמה ששווה אפילו יותר מהנייר עליו הניתוח כתוב?
זניח, אני יודע. הוא מפורסם רק בזכות הפרסום והשיווק. TRX וחבריהם פשוט לא משווקים ומפרסמים. זה לא שכריסטיאנו פאקינג רונאלדו מפרסם EMS או משהו כזה.
ריפטו היחיד שמפרסם ומשווק וזה מה שמבדיל אותו. בוודאי.
אתה מצטט שרשור שבו שאלת אותי וביקשת עזרה, ומתגלגל? אחלה 😃הנה עוד ציטוט שלו לגבי הלינארית בעבר כיצד להתקדם בה
🤣
אני בקושי מצליח להתקדם 600 גרם לצד בלחיצת חזה לא יודע איך הגעת ל2.5
😆
עם משקלי הבדיחה שלך אתה מדבר איתי שלא הצלחת להוסיף 5 קילו למוט מדי שבוע בליניארית?השבוע סגרתי סקוואט 102.5 ל3 חזרות באימון עצימות. מחכה לאימון נפח ולא אופטימי שאצליח לסגור 5 חזרות בטכניקה טובה.
לחיצת חזה סגרתי 72.5 קילו ל3 חזרות שהחזרה האחרונה עלתה קשה. גם לא אופטימי שאחרי 3 ימי מנוחה אצליח לסגור באימון הבא 5 חזרות ל72.5.