דיון עם איזה משקלים סיימתם טקסס

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
רציתי לשמוע עם איזה משקלים בכללי סיימתם את טקסס
סקוואט בנץ ודדליפט

אם אני זוכר נכון אני לא היחיד שהתאכזב מהלינארית.
אפילו נחלשתי בה, למרות שאחכ חזרתי לSS והוספתי בה לא מעט

ריפטו משקיע המון זמן בשיווק של המוצרים שלו בהשוואה למאמנים אחרים ולכן הוא כל כך מפורסם.

ריפטו כל כך מפורסם כי בניגוד למאמנים אחרים הוא מסתמך על מדע והתוכניות שלו באמת עובדות.

זה הכי תלוש מהמציאות שלך?
זה לא נאמר לחובתו.
הוא כותב ספרים, מצלם סרטוני הדרכה, מתחזק אתר אינטרנט מאוד פעיל, מעביר סדנאות למתאמנים והכשרת מאמנים.
אלה לא פעולות שכל מאמן רוצה ויכול לעשות.
ובזכות הדברים האלה הוא מפורסם בהשוואה ללא מעט מאמנים אחרים שמחזיקים gym כזה או אחר.

בוודאי שבזה רוב האנשים יואשמו. כי רוב האנשים לא באמת קוראים את הספר או בכלל יודעים מה התוכנית, אפילו אנשים שנמצאים כמה שנים בפורום שמדבר עליה כל יום חושבים שהם צריכים להוסיף 2.5 קילו יומיים אחרי משקל שהם ירקו דם כדי שיעלה. אפילו אנשים כאלה, לא יודעים שיש סקוואט קל באמצע השבוע בשלבים האלה.
לא מאמין לי? הנה, הוכחה:

הנה עוד ציטוט שלו לגבי הלינארית בעבר כיצד להתקדם בה

בבנץ' ובסקוואט הייתי מנסה לעלות ב-2.5 קילו לצד, ורואה איך ההרגשה. אם אתה מרגיש שזה הורג אותך, תפחית.
🤣
אני בקושי מצליח להתקדם 600 גרם לצד בלחיצת חזה לא יודע איך הגעת ל2.5
😆

זה לא נאמר לחובתו.
הוא כותב ספרים, מצלם סרטוני הדרכה, מתחזק אתר אינטרנט מאוד פעיל, מעביר סדנאות למתאמנים והכשרת מאמנים.
אלה לא פעולות שכל מאמן רוצה ויכול לעשות.
ובזכות הדברים האלה הוא מפורסם בהשוואה ללא מעט מאמנים אחרים שמחזיקים gym כזה או אחר.
מה עם הקטע השולי הזה שהוא היחיד בתעשייה שלא מבסס את המכירות שלו על בולשיט, שלא לומר לא מוכר בולשיט בכלל? מה עם הקטע השולי הזה שהתוצאות של המתודה שלו משמעותית טובות יותר ממאה אחוז מהמתחרים? מה עם הקטע הזה שהוא בנה מתודת אימון אמיתית עקבית ולוגית שעובדת בהתאם לשיטה המדעית, בניגוד למאה אחוז מהמתחרים? מה עם הקטע הזה שהוא הראשון והיחיד עד כה שניתח את תרגילי הבסיס ברמה ששווה אפילו יותר מהנייר עליו הניתוח כתוב?

זניח, אני יודע. הוא מפורסם רק בזכות הפרסום והשיווק. TRX וחבריהם פשוט לא משווקים ומפרסמים. זה לא שכריסטיאנו פאקינג רונאלדו מפרסם EMS או משהו כזה.
ריפטו היחיד שמפרסם ומשווק וזה מה שמבדיל אותו. בוודאי.

מה עם הקטע השולי הזה שהוא היחיד בתעשייה שלא מבסס את המכירות שלו על בולשיט, שלא לומר לא מוכר בולשיט בכלל? מה עם הקטע השולי הזה שהתוצאות של המתודה שלו משמעותית טובות יותר ממאה אחוז מהמתחרים? מה עם הקטע הזה שהוא בנה מתודת אימון אמיתית עקבית ולוגית שעובדת בהתאם לשיטה המדעית, בניגוד למאה אחוז מהמתחרים? מה עם הקטע הזה שהוא הראשון והיחיד עד כה שניתח את תרגילי הבסיס ברמה ששווה אפילו יותר מהנייר עליו הניתוח כתוב?

זניח, אני יודע. הוא מפורסם רק בזכות הפרסום והשיווק. TRX וחבריהם פשוט לא משווקים ומפרסמים. זה לא שכריסטיאנו פאקינג רונאלדו מפרסם EMS או משהו כזה.
ריפטו היחיד שמפרסם ומשווק וזה מה שמבדיל אותו. בוודאי.
אתה לא חושב שיש כמה עשרות מאמני כוח בעולם שיש להם מתודה והוציאו מתאמנים ומתחרים שאין לך אפילו מושג איך קוראים להם כי הם אף פעם לא פרסמו משהו? מאמנים רוסים, סינים, אירופאיים, מאמנים בקולג׳ים אמריקאים, מאמני הכוח של קבוצות פוטבול?

ריפטו זוכה להכרה והערכה בזכות מה שכתבת אבל הוא מפורסם בגלל שיווק. אלא לא דברים סותרים

בביצה הקטנה שלנו, כמה מכירים את אליהו בהשוואה לכמה מכירים אותך?
וזה כמובן לא מפחית מהידע של אף אחד מכם

הנה עוד ציטוט שלו לגבי הלינארית בעבר כיצד להתקדם בה

🤣
אני בקושי מצליח להתקדם 600 גרם לצד בלחיצת חזה לא יודע איך הגעת ל2.5
😆
אתה מצטט שרשור שבו שאלת אותי וביקשת עזרה, ומתגלגל? אחלה 😃
אז בוא, גם אני אצטט דברים משם ונראה איך ביסט ימשיך לשים לייקים.
השבוע סגרתי סקוואט 102.5 ל3 חזרות באימון עצימות. מחכה לאימון נפח ולא אופטימי שאצליח לסגור 5 חזרות בטכניקה טובה.
לחיצת חזה סגרתי 72.5 קילו ל3 חזרות שהחזרה האחרונה עלתה קשה. גם לא אופטימי שאחרי 3 ימי מנוחה אצליח לסגור באימון הבא 5 חזרות ל72.5.
עם משקלי הבדיחה שלך אתה מדבר איתי שלא הצלחת להוסיף 5 קילו למוט מדי שבוע בליניארית?
התחלת את ההודעה בבקשת עזרה כי אתה מתאמן בינוני. הצעתי לך לנסות ליניארית ואולי לדלג לטקסס. איפה הבינוניות בדיוק? ואיך בדיוק אתה לועג כבר כמה שרשורים לתוכנית של ביל סטאר, שאולי - רק אולי, נקווה שביסט ירשה לי לפנות לסמכות - מבין קצת יותר ממך באימונים. תחזור ל-SS ותפסיק לזיין את השכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית