דיון עם איזה משקלים סיימתם טקסס

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
רציתי לשמוע עם איזה משקלים בכללי סיימתם את טקסס
סקוואט בנץ ודדליפט

ברור לך שאם תיקח שני תאומים זהים ותיתן לאחד SS ואחד לינארית ,אז משקלי העבודה של האח שעשה SS יהיו יותר גבוהים נכון?
לא. זה בערך כמו שאני ארשום "ברור לך שהמתאמן שעשה ליניארית ימשוך את התוכנית להרבה יותר זמן, יעלה פחות בשומן ויגיע להישגים יותר גבוהים". אתה יוצא מנקודת הנחה ששני התאומים ימשכו בדיוק את אותו הזמן בשתי התוכניות ואז ברור שעדיף להתקדם מהר יותר אם אפשר, למה לא.
רוב האנשים שעושים SS בסוף עומדים בפני האשמה שהם לא עשו אותה כמו שצריך, כי אין שום סיכוי שהם נעצרו עם המשקלים האלה בתוכנית המהוללת.
יש משהו במה ש @coldfire אמר, פשוט לחפש את הדרך הקלה.
תשאל את אלכס מה הוא חושב על הליניארית, הוא לא ממש מסכים שהיא איומה.

לדעתי ss והלינארית הן לא חלופות אחת לשניה.
Ss מיועדת למתחילים עם נתוני התחלה נמוכים אבל לא אפס. הייתי אומר כמינימום 60 קילו לחמישיה בטכניקה טובה
ההתקדמות בלינארית מבוססת על כך שכבר יש משקל מסוים על המוט, לדעתי אפילו 100 סקווט זה גבולי עבור להתחיל את התוכנית.

.

תשאל את אלכס מה הוא חושב על הליניארית, הוא לא ממש מסכים שהיא איומה.
אני שואל... @coldfire
האם אתה חושב שאחרי 2 ריסטים בלחיצת החזה בSS בוא נגיד נתקעים על משקל 80 קילוגרם בבנץ(אדם רזה לצורך העניין)
אז אחרי ריסט, אני יעבוד בלחיצה ביום א שבו יעשה סט כבד של 5 חזרות, ואז ביום ה אני יעשה סט כבד של 3 חזרות ואז 8 חזרות, אני פתאום אצליח לעשות 81.5 ביום א בסופו של דבר?
איפה זה נישמע הגיוני שתוריד מהשריר 2 סטים כבדים ותעבור לסט כבד אחד ועוד טיפה יותר נפח ופתאום השריר יתחזק יותר?
אני חייב לראת מישהו שנתקע בSS ועבר ללינארית והצליח בה. לינארית נישמע לי מיתוס , עד שלא אראה הוכחה בעיניים לתקיעה של בנאדם בSS ואז עלייה לינארית במשקלים אחריה.

אני שואל... @coldfire
האם אתה חושב שאחרי 2 ריסטים בלחיצת החזה בSS בוא נגיד נתקעים על משקל 80 קילוגרם בבנץ(אדם רזה לצורך העניין)
אז אחרי ריסט, אני יעבוד בלחיצה ביום א שבו יעשה סט כבד של 5 חזרות, ואז ביום ה אני יעשה סט כבד של 3 חזרות ואז 8 חזרות, אני פתאום אצליח לעשות 81.5 ביום א בסופו של דבר?
איפה זה נישמע הגיוני שתוריד מהשריר 2 סטים כבדים ותעבור לסט כבד אחד ועוד טיפה יותר נפח ופתאום השריר יתחזק יותר?
אני חייב לראת מישהו שנתקע בSS ועבר ללינארית והצליח בה. לינארית נישמע לי מיתוס , עד שלא אראה הוכחה בעיניים לתקיעה של בנאדם בSS ואז עלייה לינארית במשקלים אחריה.
אני לא מבין מה אתה מתפלא. נכשלת ב-SS עם ה-80 קילו הזה, כי סט ראשון גמרת 5 חזרות, בשני 3 ובשלישי 1. לא מצליח יותר. עובר לליניארית, לא ברור שתמשיך להתקדם?
גם השאלה הזאת:
פתאום בצורה מיסתורית כלשהי תעשה פירמידה ביום א.וסט כבד ל3 חזרות ואז 8 ביום ה, אז פתאום בצורה מיסתורית כלשהי תצליח לשפר את הסקוואט שלך
אין שום סיכוי שב-SS אני אירק דם עם משקל מסוים ל-3x5, יעברו יומיים ואני אצליח לעשות 3x5 עם 2.5 קילו יותר. אותו היגיון.

@פינוקיו
לא מבין את המתמטיקה שלך
משקל 80 קילו 3 סטים של 5 חזרות בהשוואה ל 3 סטים עם 64,72,80.
מה יהיה יותר קל? באיזה צורת אימון אתה חושב שתצליח באימון הבא לעלות משקל?
המעבר ללינארית אמור להתבצע כשאתה לא מצליח לעשות 5,5,5 עם אותו משקל ואז עוברים למתכונת קלה יותר שמאפשרת עדיין להתקדם.

אני לא מבין מה אתה מתפלא. נכשלת ב-SS עם ה-80 קילו הזה, כי סט ראשון גמרת 5 חזרות, בשני 3 ובשלישי 1. לא מצליח יותר. עובר לליניארית, לא ברור שתמשיך להתקדם?
גם השאלה הזאת:

אין שום סיכוי שב-SS אני אירק דם עם משקל מסוים ל-3x5, יעברו יומיים ואני אצליח לעשות 3x5 עם 2.5 קילו יותר. אותו היגיון.
@פינוקיו
לא מבין את המתמטיקה שלך
משקל 80 קילו 3 סטים של 5 חזרות בהשוואה ל 3 סטים עם 64,72,80.
מה יהיה יותר קל? באיזה צורת אימון אתה חושב שתצליח באימון הבא לעלות משקל?
המעבר ללינארית אמור להתבצע כשאתה לא מצליח לעשות 5,5,5 עם אותו משקל ואז עוברים למתכונת קלה יותר שמאפשרת עדיין להתקדם.
העניין הוא שגם ככה הנפח נמוך
אתה סך הכל עושה תרגיל אחד כל האימון לרגליים
סך הכל תרגיל אחד לחזה/ כתפיים/גב
מילא להוסיף תרגילי עזר בשביל לשפר משקלי עבודה.
אשמח לקבל ממכם קישור ללוג של מישהו שהצליח בתכנית אחרי שנתקע בSS.

העניין הוא שגם ככה הנפח נמוך
אתה סך הכל עושה תרגיל אחד כל האימון לרגליים
סך הכל תרגיל אחד לחזה/ כתפיים/גב
מילא להוסיף תרגילי עזר בשביל לשפר משקלי עבודה.
אשמח לקבל ממכם קישור ללוג של מישהו שהצליח בתכנית אחרי שנתקע בSS.
הנחת היסוד שלך שמה שנדרש כדי להתקדם זה נפח היא לא נכונה. מה שחשוב זה התאמה בין נפח לעצימות.

אין לי לוגים לתת לך לדוגמא, אבל אני במעבר מ 5*3 ללינארית התקדמתי יפה.

רוב האנשים שעושים SS בסוף עומדים בפני האשמה שהם לא עשו אותה כמו שצריך, כי אין שום סיכוי שהם נעצרו עם המשקלים האלה בתוכנית המהוללת.
בוודאי שבזה רוב האנשים יואשמו. כי רוב האנשים לא באמת קוראים את הספר או בכלל יודעים מה התוכנית, אפילו אנשים שנמצאים כמה שנים בפורום שמדבר עליה כל יום חושבים שהם צריכים להוסיף 2.5 קילו יומיים אחרי משקל שהם ירקו דם כדי שיעלה. אפילו אנשים כאלה, לא יודעים שיש סקוואט קל באמצע השבוע בשלבים האלה.
לא מאמין לי? הנה, הוכחה:
אין שום סיכוי שב-SS אני אירק דם עם משקל מסוים ל-3x5, יעברו יומיים ואני אצליח לעשות 3x5 עם 2.5 קילו יותר.

הכי מסכנים אלה שמתחילים את התכנית skinny fat - אם הם יאכלו ולא יראו את ה-ז' שלהם בסוף התכנית, הריפטואיסטים ינפנפו במאמר "ההבהרה" שלא צריך להיות יותר מ-20% בתכנית, ואם הם לא יאכלו ויסיימו עם סקוואט נמוך, הריפטואיסטים יגידו שלהקריב זה חשוב וינפנפו בחרא של מאט ריינולדס: "כולם התחזקו מאוד, לא משנה אם עולים שריר או שומן"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית