הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה שבניתי

• פותח/ת השרשור Kinovo
  • פורסם בתאריך

Kinovo

משתמש מתחיל
132
6
נק' מוניטין:
6
132
6
טוב אני בן 19 גובה 1.72-1.74 משקל: 55
אני שואף להגיע לתפריט של כ2000 קלוריות ביום.

ארוחת בוקר:
שיבול שועל 100 ג'ר
כוס חלב 1%

ארוחת ביניים:
2 פרוסות לחם שיפון
גביע קוטג' 1%

ארוחת צהריים:
אורז לבן 150 ג'ר
חזה עוף 250 ג'ר

ארוחת ביניים:
2 פרוסות לחם שיפון
חצי אבוקדו

ארוחת ערב:
2 ביצים קשות
פרוסה אחת של לחם שיפון

בסה''כ הערכים שיוצאים בסוף היום הם:
קלוריות: 2226
חלבון: 150
שומן: 53.5
פחמימות: 282

האם התפריט הזה טוב ואם לא מה אפשר לשפר בתפריט?

מה הrmr שלך?
ולמה שואף ל2000? אני נמוכה ממך בעשרה סנטימטר ועם פחות מ2200 אני לא עולה..

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
תלוי בקצב העליה
תשאף ל300 עד 500 גרם בשבוע
זאת אומרת ש2226 זה תפריט הגיוני להתחיל איתו ואם אני רואה שהעלייה לא מספיק גדולה או שאין עלייה אז אני צריך לעלות.
אז בתאכלס התפריט הזה הוא בסדר לא?

זאת אומרת ש2226 זה תפריט הגיוני להתחיל איתו ואם אני רואה שהעלייה לא מספיק גדולה או שאין עלייה אז אני צריך לעלות.
אז בתאכלס התפריט הזה הוא בסדר לא?

בגדול כן למרות שקשה לי להאמין שתעלה ממנו משהו

ה-RMR לא כולל פעילות גופנית שאתה עושה. לכן אני מאמין שיהיה לך קשה לעלות במשקל עם 2200.
ומעבר לזה, לפי דעתי כדאי לך לנסות מאזן חיובי גדול יותר של 500 קלוריות, כך שתתקדם מהר יותר במסת שריר וכוח.
אם אתה מתכוון לעלות נקי זאת אפשרות מצויינת, אבל אתה צריך להיות קפדן מאוד ומאוד סבלני לראות תוצאות.

אני רואה מקום לכמה שינויים שיכולים לעזור פה:
1. חלב וקוטג' 3%+.
2. תוסיף סלט גדול עם שמן זית ו/או טחינה (בשביל בריאות+קלוריות).
3. תוסיף שמנים נוספים טובים כמו אגוזי מלך וכ'ו.

• פותח/ת השרשור
אני אנסח את עצמי מחדש...
ה-RMR לא כולל פעילות גופנית שאתה עושה. לכן אני מאמין שיהיה לך קשה לעלות במשקל עם 2200.
ומעבר לזה, לפי דעתי כדאי לך לנסות מאזן חיובי גדול יותר של 500 קלוריות, כך שתתקדם מהר יותר במסת שריר וכוח.
אם אתה מתכוון לעלות נקי זאת אפשרות מצויינת, אבל אתה צריך להיות קפדן מאוד ומאוד סבלני לראות תוצאות.

אני רואה מקום לכמה שינויים שיכולים לעזור פה:
1. חלב וקוטג' 3%+.
2. תוסיף סלט גדול עם שמן זית ו/או טחינה (בשביל בריאות+קלוריות).
3. תוסיף שמנים נוספים טובים כמו אגוזי מלך וכ'ו.
אני חושב שאני מעדיף להשאיר את החלב והקוטג' 1% ולקבל את השמנים ממקומות אחרים כמו שאמרת.
אני חושב שמה שאני אעשה זה שאני אחבר את הארוחת ערב עם הביניים שלפני הערב ובביניים שלפני הערב אני אוכל סלט גדול כמו שאמרת.
המסה שאני שואף לעשות היא בהחלט מסה נקייה זאת אומרת שהתפריט שאני מתכנון לבצע באמת יאפשר לי לעשות מסה נקייה כמו שצריך? אני בנאדם סבלני שמסוגל לחכות לתוצאות.

כמו שהבנת אני חדש אז אני אנסח את מה שניסית לשאול שוב, מה העלייה הרצויה\ההגיונית שצריכה להיות כל שבוע בערך כדי שלפי זה אני אדע לשנות את התפריט.

אני חושב שכדאי שתקרא את המאמר הבא מהאתר:
https://www.kilogram.co.il/741/הפילוסופיות-בהעלאה-במסת-השריר/
לפי המאמר בשביל לעלות נקי אתה צריך לשמור על עלייה של 200~ גרם בשבוע. אבל אין לי ניסיון אישי עם עלייה נקייה (רק מקור שני) אז כדאי שתבקש דעה של מישהו שכן עשה.
שים לב שאתה מודד את המשקל פעם בשבוע אחרי שירותים ולפני אוכל, עדיף בבוקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית