הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה מהירה במשקל

• פותח/ת השרשור YoH
  • פורסם בתאריך

YoH

משתמש מתחיל
98
8
נק' מוניטין:
8
98
8
התחלתי אסאס שבוע שעבר כשאני על 56.6 קילו משהו כזה (גיל 16) .. אז ראיתי וקראתי את כל המאמרים על עלייה במסה ומסה נקייה , תפריטים וכ'ו אבל החלטתי שאני עושה מסה מלוכלכת כי עלייה נקייה במסה פשוט תאריך לי את התהליך בנצח בערך, אני צריך לעלות הרבה בשומן גם , אני לא אוכל זבל כמעט לפעמים אולי פיצות וכאלה בכללי בריא מאוד והרבה, ממש כל עשר דקות כמעט דוחף משהו לפה, בשבוע הראשון עליתי 2.3 קילו.. נשקלתי בשתי הפעמים בבוקר ישר שקמתי לפני האוכל.. זה הרבה מדי? או בגלל שזה שבוע ראשון זה ככה?

מאמין שבגלל שזה השבוע הראשון מדובר בעיקר בנוזלים, אבל בכל מקרה עליה של 2 קילו בשבוע ואפילו של 1 קילו בשבוע היא עליה גדולה מדי ותגרור עליה בעיקר של שומן.

ככה בחיטוב זה גם ייקח נצח וגם אתה תגלה שמתחת לכל השומן שצברת אין יותר מדי שריר.
אמנם תגדל בגודל, אבל זה יהיה בעיקר שומן.

דברים טובים לוקחים זמן ואין קיצורי דרך.

ממליץ לך לקרוא על איך לבנות תפריט למאסה או להרשם ליעוץ כלשהו ...
אתה אמור לאכול מסודר אם תפריט וערכים שלדעת בדיוק כמה פחמימה חלבון ושומן אתה מכניס לגוף בהתאם לצרכים ... כל האוכל שניכנס עובר משקל מזון שקול ומדוד וארוחות מסודרות כל 2-4 שעות .
לא ממליץ לך לדחוף כל 10 דקות משהו לפה או לעלות מלוכלך כי אתה סתם תשמין וזה לא יתרום לך בשום חלק בעלייה במאסה ... אתה הרי רוצה ששרירים נכון ?
בכל מקרה העלייה דל הדני קילו כנראה הרבה נוזלים ...

בשבוע הראשון עולים בנוזלים, אבל עדיין לא הייתי ממליץ לך לאכול בצורה שאתה אוכל, תאכל נקי ותאכל מסודר, אתה לא חייב לעלות נקי מידי, אבל תשאף לעלות חצי קילו בשבוע ולא יותר, לדעתי לעלות יותר מחצי קילו בשבוע זה מוגזם.

עם הזמן ככל שהמשקלים יעלו אתה יכול להוסיף יותר קלוריות בהתאם להתקדמות, אך בנתיים זה יהיה מיותר להפגיז את עצמך בעודף קלוריות ולעלות בשומן ובנוזלים יתר על המידה.

בשבוע הראשון עולים בנוזלים, אבל עדיין לא הייתי ממליץ לך לאכול בצורה שאתה אוכל, תאכל נקי ותאכל מסודר, אתה לא חייב לעלות נקי מידי, אבל תשאף לעלות חצי קילו בשבוע ולא יותר, לדעתי לעלות יותר מחצי קילו בשבוע זה מוגזם.

עם הזמן ככל שהמשקלים יעלו אתה יכול להוסיף יותר קלוריות בהתאם להתקדמות, אך בנתיים זה יהיה מיותר להפגיז את עצמך בעודף קלוריות ולעלות בשומן ובנוזלים יתר על המידה.

לא בהכרח זה תמיד מוגזם, אני אישית עליתי 5-6 קילו בחודש והאחוזי שומן נשארו אותו דבר.

• פותח/ת השרשור

המטבוליזם שלי מאוד מהיר, לא היה לי יום אחד בחיים שהיה לי אפילו ביצבוץ של כרס, כל דבר שאני אוכל שניה אחרי שאני מסיים לאכול אני מוציא בשירותים ולכן זה הביא אותי למצב שאני אוכל כמו מפלצת יחסית למימדים שלי (לפעמים אני מכריח את עצמי לאכול אפילו שביום אני מגיע לאיזור ה3000 ומשהו קלוריות שאני צריך בכלל 2600 לפי הבי אם איי שלי)
המטרה שלי כרגע לפחות בחודשים הראשונים לעלות במשקל בלי בקרה.. גם אם הרוב יהיה שומן העיקר שזה יכסה את העצמות ויגדיל את הידיים.
ממליץ לך לקרוא על איך לבנות תפריט למאסה או להרשם ליעוץ כלשהו ...
אתה אמור לאכול מסודר אם תפריט וערכים שלדעת בדיוק כמה פחמימה חלבון ושומן אתה מכניס לגוף בהתאם לצרכים ... כל האוכל שניכנס עובר משקל מזון שקול ומדוד וארוחות מסודרות כל 2-4 שעות .
לא ממליץ לך לדחוף כל 10 דקות משהו לפה או לעלות מלוכלך כי אתה סתם תשמין וזה לא יתרום לך בשום חלק בעלייה במאסה ... אתה הרי רוצה ששרירים נכון ?
בכל מקרה העלייה דל הדני קילו כנראה הרבה נוזלים ...
בטעות ציטטתי רק אותו תראה מה רשמתי לו^
מאמין שבגלל שזה השבוע הראשון מדובר בעיקר בנוזלים, אבל בכל מקרה עליה של 2 קילו בשבוע ואפילו של 1 קילו בשבוע היא עליה גדולה מדי ותגרור עליה בעיקר של שומן.

ככה בחיטוב זה גם ייקח נצח וגם אתה תגלה שמתחת לכל השומן שצברת אין יותר מדי שריר.
אמנם תגדל בגודל, אבל זה יהיה בעיקר שומן.

דברים טובים לוקחים זמן ואין קיצורי דרך.
כנ"ל^^^ תודה על התגובה

היי
אני חושב שבמשקל שלך (מה הגובה?) כן כדאי לך לעשות מסה מלוכלכת, אפילו מלוכלכת מאוד.
במיוחד כשאתה אומר שאתה צריך לעלות גם בשומן.
בכל מקרה, לשאלתך, מאמין שההתחלה היא גם נוזלים.

בהצלחה!

השאלה החשובה זה לא כמה אתה עולה במשקל גוף אלא כמה משקל אתה מוסיף על המוט.
לעלות 2 קילו משקל גוף ולהעלות בסקווט מ 20 ל 25 זה טפשי.
אל תתחיל מסה מלוכלכת או בכלל לפני שאתה שולט בתרגילי הבסיס ויכול להתקדם איתם.
אחרת בעוד חודשיים שתעלה 10 קילו לא תבין למה אתה "שמן".

• פותח/ת השרשור
היי
אני חושב שבמשקל שלך (מה הגובה?) כן כדאי לך לעשות מסה מלוכלכת, אפילו מלוכלכת מאוד.
במיוחד כשאתה אומר שאתה צריך לעלות גם בשומן.
בכל מקרה, לשאלתך, מאמין שההתחלה היא גם נוזלים.

בהצלחה!
תודה רבה
השאלה החשובה זה לא כמה אתה עולה במשקל גוף אלא כמה משקל אתה מוסיף על המוט.
לעלות 2 קילו משקל גוף ולהעלות בסקווט מ 20 ל 25 זה טפשי.
אל תתחיל מסה מלוכלכת או בכלל לפני שאתה שולט בתרגילי הבסיס ויכול להתקדם איתם.
אחרת בעוד חודשיים שתעלה 10 קילו לא תבין למה אתה "שמן".
אני שולט לטעמי בכל תרגילי הבסיס למעט דדליפט שאותו אעלה לפורום וגם את השאר מטעמי ביטחון.. התחלתי מ50 קילו סקוואט ותוך שבוע עליתי ל70 קילו, בבנצ התחלתי מחמש כל צד ואני עכשיו ב15 גם אחרי שבוע, פשוט חשבתי אולי כדאי לצבור קצת שומן ולעשות מסה מלוכלכת לתקופה של אולי חודש חודשיים עד שיהיה לי צורה לגוף כי אני ממש רזה.. לא התכוונתי לעשות זאת לכל אורך המסה שלי פשוט להגיע ל65 קילו עם שומן ומשם להתקדם נקי מה אתה אומר? או שזהו רעיון טיפשי לטעמך.

@YoH אל תאכל סתם זבל כמו משקאות ממותקים או כמות גדולה של ממתקים. תאכל אוכל אמיתי בשר, אורז,ביצים וכדומה
לדעתי קילו בשבוע זה מספיק

אני שולט לטעמי בכל תרגילי הבסיס למעט דדליפט שאותו אעלה לפורום וגם את השאר מטעמי ביטחון.. התחלתי מ50 קילו סקוואט ותוך שבוע עליתי ל70 קילו, בבנצ התחלתי מחמש כל צד ואני עכשיו ב15 גם אחרי שבוע, פשוט חשבתי אולי כדאי לצבור קצת שומן ולעשות מסה מלוכלכת לתקופה של אולי חודש חודשיים עד שיהיה לי צורה לגוף כי אני ממש רזה.. לא התכוונתי לעשות זאת לכל אורך המסה שלי פשוט להגיע ל65 קילו עם שומן ומשם להתקדם נקי מה אתה אומר? או שזהו רעיון טיפשי לטעמך.

זה לא תקין, זאת לא הדרך, איזו צורה אתה חושב שתראה אם תאכל כל היום מה שאתה רוצה? אתה לא מבין שצריך להתקדם בצורה מבוקרת גם בתזונה וגם באימונים ביחד, על פי ההתקדמות במשקלים ככה גם אתה צריך להוסיף קלוריות בהתאם, במיוחד בתוכנית כמו SS.

כרגע המשקלים שלך נמוכים זאת תהיה טעות לאכול כמות כזאת ולהשמין לחינם, ולמה? כי בקרוב מאוד המשקלים יעלו וכן יצדיקו מאזן קלורי גבוה ואז כשבאמת תצטרך להכניס את הקלוריות אתה תפחד בגלל השמנת יתר.

• פותח/ת השרשור
@YoH אל תאכל סתם זבל כמו משקאות ממותקים או כמות גדולה של ממתקים. תאכל אוכל אמיתי בשר, אורז,ביצים וכדומה
לדעתי קילו בשבוע זה מספיק
אני נמנע לחלוטין מאכילת ממתקים ומיצים אבל מידי פעם אוכל פיצה או שאוורמה בחוץ אבל משתדל לאכול דברים בריאים, תודה רבה על המענה , אני אתקדם בצורה יותר מבוקרת .
זה לא תקין, זאת לא הדרך, איזו צורה אתה חושב שתראה אם תאכל כל היום מה שאתה רוצה? אתה לא מבין שצריך להתקדם בצורה מבוקרת גם בתזונה וגם באימונים ביחד, על פי ההתקדמות במשקלים ככה גם אתה צריך להוסיף קלוריות בהתאם, במיוחד בתוכנית כמו SS.

כרגע המשקלים שלך נמוכים זאת תהיה טעות לאכול כמות כזאת ולהשמין לחינם, ולמה? כי בקרוב מאוד המשקלים יעלו וכן יצדיקו מאזן קלורי גבוה ואז כשבאמת תצטרך להכניס את הקלוריות אתה תפחד בגלל השמנת יתר.
אתה צודק, אעלה בצורה יותר מבוקרת תודה רבה על המענה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית