הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קדם אימון

Eyalzb3

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אהלן חברים.
ראיתי את הסרטון הזה Predator Preworkout | Facebook ואני חייב לציין שקצת הזדעזעתי.
נראה שזה אולי כן נותן מוטיבציה לאימון, אבל מישהו בכלל יודע מה יש בזה? מה התופעות לוואי? השפעה בריאותית?
ספורטאים באמת לוקחים את הדברים האלה?

זה עולה 500 שקל.......
ואין את התוית של המוצר אפילו באתר שלו, נראה לי זה מספיק בשביל להבין שעובדים עליך
מה שכן יש להם מוצר אחר שיש בו 2גרם חומצות אמינו[שזה בדיחה] גלוטמין שזה בדיחה יותר גדולה, וגם CLA["מחטב את הבטן"] ככה הם רושמים...
בקיצור לא הייתי מנסה את המוצרים שלהם אפילו בחינם

אהלן חברים.
ראיתי את הסרטון הזה Predator Preworkout | Facebook ואני חייב לציין שקצת הזדעזעתי.
נראה שזה אולי כן נותן מוטיבציה לאימון, אבל מישהו בכלל יודע מה יש בזה? מה התופעות לוואי? השפעה בריאותית?
ספורטאים באמת לוקחים את הדברים האלה?

איזה שטויות עוד מוצר ישראלי שמצליח לעבוד על אנשים.
מניסיון ניסתי הרבה Pre workout ואף אחד מהם לא השפיע עלי טוב כמו של חברת GYM , הייתי מציע לך לקרוא קצת עליהם.

איזה שטויות עוד מוצר ישראלי שמצליח לעבוד על אנשים.
מניסיון ניסתי הרבה Pre workout ואף אחד מהם לא השפיע עלי טוב כמו של חברת GYM , הייתי מציע לך לקרוא קצת עליהם.
אין כמו לזרוק הרבה שטויות באוויר ואז לאמר שרק מוצר אחד השפיע, וגם את השם של המוצר לא לדעת איך לכתוב ..... קוראים לזה JYM ואתה לא יכול לאמר שרק הוא השפיע בגלל שיש בדיוק את אותה תכולה בעוד לפחות 3 מוצרים אחרים.......

זה זבל טהור, מה גם שאתה יכול להתרגל לזה וכשתפסיק עם זה האימונים ירגישו לא טוב.
אני ממליץ לך על קפה שחור לפני אימון עם תמרים/ בננה. עושה את העבודה יופי.

אין כמו לזרוק הרבה שטויות באוויר ואז לאמר שרק מוצר אחד השפיע, וגם את השם של המוצר לא לדעת איך לכתוב ..... קוראים לזה JYM ואתה לא יכול לאמר שרק הוא השפיע בגלל שיש בדיוק את אותה תכולה בעוד לפחות 3 מוצרים אחרים.......

רובם מתבססים על אותו העיקרון שזה קפאין , וקפאין יכול לעשות פלאים בזמן אימון.
ולגבי JYM , זה מה שניסתי בעבר וזה עבד מעולה לא רק לי , גם לעוד אנשים כשסוגים אחרים לא השפיעו באותה רמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית