הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקיעה ממש מוקדמת בסקוואט

Asaftsu

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
אהלן.
אני חודש וקצת בתוך ss וכל התרגילים עולים יפה חוץ מהסקוואט.

דדליפט על 85
בנץ׳ 45
פרס 32.5

ורק בסקוואט ההתקדמות נתקעה לי ב55.
הטכניקה שלי טובה ואני אוכל וישן טוב ואני כבר ממש מתוסכל שאני שלושה שבועות כמעט על אותו משקל בסקוואט ונראה לי בלתי אפשרי להתקדם.

אשמח לעזרה, תודה!

אם אתה באמת נותן הכל באימון אז יש בעיה בהתאוששות או טכניקה, אין עוד סיבות לתקיעה. אולי אתה עושה עוד דברים שמפריעים להתאוששות או שאתה טועה לגבי הטכניקה והיא לא טובה. אולי אתה לא אוכל מספיק פחמימות או חלבונים? תחשוב טוב טוב כי אלה הסיבות היחידות שיכולות להיות

אהלן.

דדליפט על 85
בנץ׳ 45
פרס 32.5

הטכניקה שלי טובה ואני אוכל וישן טוב ואני כבר ממש מתוסכל שאני שלושה שבועות כמעט על אותו משקל בסקוואט ונראה לי בלתי אפשרי להתקדם.

אשמח לעזרה, תודה!

ניסית ריסט?

• פותח/ת השרשור
כן ניסיתי.
לא עזר בכלל.
אם אתה באמת נותן הכל באימון אז יש בעיה בהתאוששות או טכניקה, אין עוד סיבות לתקיעה. אולי אתה עושה עוד דברים שמפריעים להתאוששות או שאתה טועה לגבי הטכניקה והיא לא טובה. אולי אתה לא אוכל מספיק פחמימות או חלבונים? תחשוב טוב טוב כי אלה הסיבות היחידות שיכולות להיות

אני אוכל מספיק פחמימות וחלבון.
(אני על משקל גוף של 65 ואני אוכל בערך 330 גרם פחמימה ו130 גרם חלבון כל יום)
ומקפיד לישון 8 שעות בלילה.

בקשר לטכניקה לפי מה שהבנתי מהמדריכים במכון היא ממש טובה.
מצד שני אני לא סגור על זה לגמרי, אני אצלם סרטון אימון הבא ואעלה לפה כדי שתוכלו לתת חוות דעת.

אהלן.

דדליפט על 85
בנץ׳ 45
פרס 32.5

אשמח לעזרה, תודה!
אתה עושה חימום כמו שצריך לפני כניסה לסט העבודה? אתה מתחמם טוב טוב לפני האימון עצמו? גם אני נתקעתי בסקוואט אבל זה היה בגלל שהעלתי בטעות באימון אחד יותר ממה שצריך ואז עשיתי ריסט והתחלתי להתחמם כמו שצריך לפני הכניסה לסט עבודה וגם לפני האימון עצמו וזה עושה פלאים האימון הרבה יותר קל והסט עבודה מרגיש קל גם כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית