הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה שקרתה בטעות בשבועיים ניטראלי בין חיטוב למסה

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
סיימתי חיטוב ואני בשבועיים ניטראלי שבין החיטוב להתחלה של מסה שתהיה עם פלוס קטן ,
הייתי שבוע על 2050-2100 קלוריות ואתמול היה לי מאנץ משוגע ולהערכתי דחפתי 4000 קלוריות בערך (יש לציין שהאוכל הכי "מלוכלך" שהיה שם זה קרונפלקס עם חלב)
הרוב היה מארוחה אחת שחזרתי הביתה ב 5 בבוקר במאנץ מפחיד ולא שלטתי בעצמי,
חשבתי על לחזור לחיטוב לשלושה ימים ככה בשביל להוריד את השומן/נוזלים המיותרים האלה שנצברו עקב החוסר שליטה אתמול
מה דעתכם ?

• פותח/ת השרשור
עדיין מבאס ההרגשה :/, למה "חיטובון" של שלושה ימים רק יהרוס ? אני לא ממהר לשום מקום מבחינת צבירת שריר
אתה יכול להוסיף קצת אירובי שבוע הבא לאזן את עניין הנוזלים זה יעבור מהר.

עדיין מבאס ההרגשה :/, למה "חיטובון" של שלושה ימים רק יהרוס ? אני לא ממהר לשום מקום מבחינת צבירת שריר
כי לא צברת שומן אז אין לך מה להיכנס לגרעון לא יעיל של 3 ימים

ביום אחד של 4000 קלוריות או אפילו 7000 קלוריות לא תצבור שומן אלא נוזלים, שיירדו כמה ימים לאחר מכן.
גם אם היית צובר שומן, זה היה כל כך מזערי ומינורי ולא מורגש ככה שאין לך ממה לחשוש.

״חיטוב״ של שלושה ימים יהיה פשוט מיותר כי עד שהגוף יבין שהוא בחיטוב תחזור לאכול רגיל, זה פשוט חסר תכלית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית