הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון רגליים

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
בן 20
שוקל 80kg
12אחוז שומן
גובה 1.75

מתאמן בתוכנית ABC
באימון C:
זה האימון רגליים שלי שהוא כולל
סקוואט 15x5 80kg
לאנצים 15x5 20kg כל יד
תאומים בישיבה 15x3
תאומים בעמידה 15x3
דחיקה כנגד מכונה לרגליים 100kg 15x5
רגל אחורית במכונה 15x5 40kg

עכשיו הרגליים שלי חזקות הקטע זה שאני רוצה יותר חיטוב לרגליים ואני לא רוצה שהרגליים יגדלו יותר כי הם מספיק גדולות אשמח לעזרה וייעוץ אנשים ✌️

אני טוען שאתה טועה בטענה שלך. להוסיף 60 קילו לסקוואט של מתאמן מתחיל זה כלום, גם אם הוא רץ.

אני טוען שאתה טועה בטענה שלך. להוסיף 60 קילו לסקוואט של מתאמן מתחיל זה כלום, גם אם הוא רץ.
להפנות אלייך מתאמנים?

בלי ציניות, אני חושב שזה יותר מסובך ממה שאתה חושב אבל נסכים שלא להסכים.

• פותח/ת השרשור
אז מהנסיון הרב שיש לכם מה ההמלצה לאימון הרגליים על מנת להיות כמו שיותר קליל בסופו של דבר ..?
(רוב הרגליים של רצים או טריאתלטים קטנות וחזקות ומחוטבותמכרגע אני במצב של רגליים כמו של שחקן כדורגל)

מזכיר אני עושה טווח חזרות של 15 ואני לא נתקע עם משקלים ומרים משקלים מכובדים מה אני עושה נכון או לא נכון?
אשמח מאוד לעזרה✌️

להפנות אלייך מתאמנים?

בלי ציניות, אני חושב שזה יותר מסובך ממה שאתה חושב אבל נסכים שלא להסכים.

לא ראיתי את השורה השניה. אני לא מוכן למתאמנים (אולי @Beast and cheat ישמח לקבל כמה), אבל תבוא אתה ואני אוכיח לך שאתה טועה 🥷

אני לגמרי עם @coldfire ויכול להעיד על עצמי שבתקופה האחרונה שבה רצתי היה לי סקוואט 120 לחמישיות, וזה לא היה יותר פשוט כי הפסקתי לרוץ והתמקדתי בשחייה והוקי מים למי שמכיר. רק לפני 4 חודשים התחריתי בחו"ל בתחרות הוקי מים כשהסקוואט שלי היה 197.5 לחמישייה, שקלתי בערך 88 והתוצאה שלי במבחן הכושר של ההוקי - ביפ טסט - הייתה 29, כאשר הממוצע באליפות העולם בנבחרות בטופ 5 עומד על סביב ה30-32, וכולם שם ללא יוצא מהכלל חלשים ממני בהרבה. האימונים שלי כללו 3 אימוני כוח בשבוע + 10-11 שעות במים באימוני שחייה / צלילה / הוקי.
אה, ולמקרה שמישהו חשב אחרת, לא התפטרתי מהעבודה כדי לעשות את זה. השתדלתי בתקופה הזו לעבוד קצת פחות אבל זה ממש לא תמיד הסתדר. כמובן שהיה צורך לוותר על הרבה מותרות מבחינת לוח זמנים, כמו בילויים, אבל זה אך ורק עניין של סדר עדיפויות.

בנוסף, שחיין חזה שלי (ירון שגלוב, מקום 10 באליפות אירופה ב-50 מ' חזה), משך 175 לשלשה בדאבל אוברהאנד, ושפף 155 ל3X3 בזמן שהוא מתאמן 12 אימוני שחייה בשבוע (במסגרת תחרותית מקצוענית כמובן, מה שאומר בערך 60 קילומטר שחייה בשבוע).
זה לא נשמע מטורף עד שלא מקבלים קנה מידה עולמי, שאומר שהוא משמעותית חזק יותר גם מספרינטרים שלקחו מדליות אולימפיות, Nathan Adrian שידוע בכוח ה"מטורף" שלו משך 155 לסינגל. על השחיין הישראלי שעשה גמר אולימפי בלונדון 2012 (יעקב) מספרים ששפף 140 לסינגל וזה מאוד יוצא דופן ברמה הבינלאומית בשחייה.

בקיצור, אני לא ממש קונה את זה שמי שמתאמן הרבה חייב להיות קטן וחלש. לא במשמרת שלי.

• פותח/ת השרשור
אני לגמרי עם @coldfire ויכול להעיד על עצמי שבתקופה האחרונה שבה רצתי היה לי סקוואט 120 לחמישיות, וזה לא היה יותר פשוט כי הפסקתי לרוץ והתמקדתי בשחייה והוקי מים למי שמכיר. רק לפני 4 חודשים התחריתי בחו"ל בתחרות הוקי מים כשהסקוואט שלי היה 197.5 לחמישייה, שקלתי בערך 88 והתוצאה שלי במבחן הכושר של ההוקי - ביפ טסט - הייתה 29, כאשר הממוצע באליפות העולם בנבחרות בטופ 5 עומד על סביב ה30-32, וכולם שם ללא יוצא מהכלל חלשים ממני בהרבה. האימונים שלי כללו 3 אימוני כוח בשבוע + 10-11 שעות במים באימוני שחייה / צלילה / הוקי.
אה, ולמקרה שמישהו חשב אחרת, לא התפטרתי מהעבודה כדי לעשות את זה. השתדלתי בתקופה הזו לעבוד קצת פחות אבל זה ממש לא תמיד הסתדר. כמובן שהיה צורך לוותר על הרבה מותרות מבחינת לוח זמנים, כמו בילויים, אבל זה אך ורק עניין של סדר עדיפויות.

בנוסף, שחיין חזה שלי (ירון שגלוב, מקום 10 באליפות אירופה ב-50 מ' חזה), משך 175 לשלשה בדאבל אוברהאנד, ושפף 155 ל3X3 בזמן שהוא מתאמן 12 אימוני שחייה בשבוע (במסגרת תחרותית מקצוענית כמובן, מה שאומר בערך 60 קילומטר שחייה בשבוע).
זה לא נשמע מטורף עד שלא מקבלים קנה מידה עולמי, שאומר שהוא משמעותית חזק יותר גם מספרינטרים שלקחו מדליות אולימפיות, Nathan Adrian שידוע בכוח ה"מטורף" שלו משך 155 לסינגל. על השחיין הישראלי שעשה גמר אולימפי בלונדון 2012 (יעקב) מספרים ששפף 140 לסינגל וזה מאוד יוצא דופן ברמה הבינלאומית בשחייה.

בקיצור, אני לא ממש קונה את זה שמי שמתאמן הרבה חייב להיות קטן וחלש. לא במשמרת שלי.
אז איך אני משלב בעצם את אימוני הריצה עם הכוח ככה שאני לא מאבד מסת שריר? ומשיג את המטרות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית