נק' מוניטין:
3,222
- 1,707
- 836
אבל כשעובדים יש כסף לממן אישפוז! D:זה בסדר, זה בטח שבץ סולידי, אשפוז זה דבר יקר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל כשעובדים יש כסף לממן אישפוז! D:זה בסדר, זה בטח שבץ סולידי, אשפוז זה דבר יקר.
ואנשים מקובעים על בית ספר > צבא > אוניברסיטה > עבודה 8 עד 5
מה האלטרנטיבה?
מסכים איתך לגמרי. אשמת מערכת החינוך שלא מלמדת עוד אלטרנטיבות. המטרה של בית הספר היא ללמד ולחנך ילדים להפוך לשכירים טובים שיכניסו כסף לכיס של הבוס שלהם. אם זה היה תלוי בי חלק מהלימודים בבית הספר היו כוללים שיעורים באיך לפתוח עסק בצורה חוקית, איך לנהל עסק, איך לנהל עובדים ואיך לנהל תקשורת מול אנשים. אפשר לקבל 100 בבגרות מבלי להיות חבל של אף אחד. גם בפסיכומטרי, וגם בלימודים האקדמיים. אבל בחיים האמיתיים זה לא אפשרי ושום מקום לא מכין אותך לזה.אנשים מקובעים על בית ספר > צבא > אוניברסיטה > עבודה 8 עד 5
אז מה הבעיה?אני כרגע עובד מהבית, אני מרוויח יותר מרוב האנשים, קם מתי שאני רוצה, וכמובן שאין לי מנהל על הראש
אני מאוד נהנה מזה, יש היום המון דרכים להרוויח כסף, ואנשים מקובעים על בית ספר > צבא > אוניברסיטה > עבודה 8 עד 5
אין שום בעיה, פתחתי דיון שאפשר ללמוד ממנו המוןאז מה הבעיה?
כל כך צודק.. אפשר לדעת במה אתה עוסק?אני כרגע עובד מהבית, אני מרוויח יותר מרוב האנשים, קם מתי שאני רוצה, וכמובן שאין לי מנהל על הראש
אני מאוד נהנה מזה, יש היום המון דרכים להרוויח כסף, ואנשים מקובעים על בית ספר > צבא > אוניברסיטה > עבודה 8 עד 5
אני מאמין שלכל אדם צריך להיות כמה מקורות הכנסה, הרוב המוחלט שלי היא הכנסה פאסיבית.לדעתי יש הרבה אלטרנטיבות העניין הוא כמה אתה מוכן להשקיע בעצמך וכמה סיכון אתה מוכן לקחת
כל כך צודק.. אפשר לדעת במה אתה עוסק?
עכשיו בוא נצא מהסרט שאתה חי בו ונסתכל על עובדות.מסכים איתך לגמרי. אשמת מערכת החינוך שלא מלמדת עוד אלטרנטיבות. המטרה של בית הספר היא ללמד ולחנך ילדים להפוך לשכירים טובים שיכניסו כסף לכיס של הבוס שלהם. אם זה היה תלוי בי חלק מהלימודים בבית הספר היו כוללים שיעורים באיך לפתוח עסק בצורה חוקית, איך לנהל עסק, איך לנהל עובדים ואיך לנהל תקשורת מול אנשים. אפשר לקבל 100 בבגרות מבלי להיות חבל של אף אחד. גם בפסיכומטרי, וגם בלימודים האקדמיים. אבל בחיים האמיתיים זה לא אפשרי ושום מקום לא מכין אותך לזה.
יש לך ניסיון עם מכירות/שיווק באמאזון?אני מאמין שלכל אדם צריך להיות כמה מקורות הכנסה, הרוב המוחלט שלי היא הכנסה פאסיבית.
בקצרה, אני עוסק בשיווק, יש לי ערוץ יוטיוב, אתרים וכו'.
אני לא התעסקתי עם אמזון, אך הייתי מוכר בeBay.יש לך ניסיון עם מכירות/שיווק באמאזון?
3 שאלות, האם הלימודים לימדו אותך:עכשיו בוא נצא מהסרט שאתה חי בו ונסתכל על עובדות.
בפועל, רוב האנשים יהיו שכירים, רוב האנשים *לא* היו בוסים של אף אחד. אף אחד לא גם לא ילמד אותך להקים עסקים כי רוב העסקים נכשלים, המטרה של לימודים היא חוץ מלתת לך העשרה אישית גם להבטיח לך שכר להתקיים ממנו. ללמד אותך להקים עסק להיכשל ולהיכנס לחובות זה לא משהו שמערכת החינוך רוצה על עצמה.
במה? ביום יום?1.לבנות תקציב
לא חסר מידע באינטרנט לקרוא על כך, אבל ממה שאני יודע בכלל לא מומלץ לקחת אחת.2.מה זאת משכנתא ואיך בוחרים אותה
איך זה רלוונטי בדיוק?3. מה זאת בורסה
המסר הוא שתלמיד מסיים תיכון עם אפס כלים כלכליים וזה משליך על ההתנהלות שלו כבוגר.במה? ביום יום?
אם אתה לא טיפש אתה יכול לעשות את זה בעצמך.
לא חסר מידע באינטרנט לקרוא על כך, אבל ממה שאני יודע בכלל לא מומלץ לקחת אחת.
איך זה רלוונטי בדיוק?
אני כרגע עובד מהבית, אני מרוויח יותר מרוב האנשים, קם מתי שאני רוצה, וכמובן שאין לי מנהל על הראש
במה? ביום יום?
אם אתה לא טיפש אתה יכול לעשות את זה בעצמך.
לא חסר מידע באינטרנט לקרוא על כך, אבל ממה שאני יודע בכלל לא מומלץ לקחת אחת.
איך זה רלוונטי בדיוק?