הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
רכב+דלקן אם העבודה מצריכה נסיעות - אין קשר לעבודה מהבית
פלאפון - זמינות בשעות חריגות אם מדובר בעבודה שדורשת כוננות מסויימת
לפטופ - הרבה מקבלים לפטופ ועובדים איתו גם במשרד.. לי יש לפטופ מהעבודה שאני משתמש בו בעיקר לסרטים בבית.
אני לא רואה את זה כך, אני רואה את זה כאמצעים שדרכם תעבוד יותר

אני לא רואה את זה כך, אני רואה את זה כאמצעים שדרכם תעבוד יותר
אם נסיעה מרובה היא חלק מהדרישות ואתה יודע את זה לפני שהתחלת לעבוד, זה לא נחשב כיותר עבודה אלא חלק מהעבודה השגרתית.

תגיד תודה שעוד לא פיטרו אותך 🤣
מזל שמצאתי חדשה 😅

• פותח/ת השרשור
אם נסיעה מרובה היא חלק מהדרישות ואתה יודע את זה לפני שהתחלת לעבוד, זה לא נחשב כיותר עבודה אלא חלק מהעבודה השגרתית.

מזל שמצאתי חדשה 😅
זה כמו שתגיד שלעבוד על פרוייקט מסויים בעבודה ולהמשיך אותו בבית נחשב כעבודה שגרתית וכחלק מהדרישות
אז בעצם אתה עובד כל החיים בלי שום שעות פנאי
אני הלכתי לישון, אני אענה מחר

זה כמו שתגיד שלעבוד על פרוייקט מסויים בעבודה ולהמשיך אותו בבית נחשב כעבודה שגרתית וכחלק מהדרישות
אז בעצם אתה עובד כל החיים בלי שום שעות פנאי
לא אותו דבר.
התייחסתי למצב בו השימוש שלך ברכב לצורך העניין נמצא בשעות העבודה.
להמשיך פרוייקט בבית זה עולם אחר ונורא תלוי בהאם אתה עובד גלובלי או שעתי והאם אתה מקבל תוספת שכר על זה או לא.
בהייטק נוהגים לתת שכר גלובלי + שעות נוספות שמשולמות מראש כבר בשכר שאתה מקבל.

אפילו את זה אני לא יודע 😭
200_s.gif

• פותח/ת השרשור
לעניין חברים, אני מאמין שבפרק זמן קצר עם הכלים הנכונים כל אדם יכול להשתנות מבחינה כלכלית לטובה, לחוות חופש כמו שאומרים

לא יודע לא קראתי הכל
אבל עובד ביס כמה חודשים 7 שעות ביום 5 פעמים בשבוע ומסיים את החודש עם קצת יותר מ8 בחודש

הבעיה היא שאנשים הולכים לעשות תואר מהסיבות הלא נכונות, כמו לדוגמא:
1. לרצות את הסובבים
2. אגו
3. כי כולם עושים

בשביל קריירה טובה, ברוב המקרים (בהנחה ואתה האדם הממוצע) עדיף לך לעשות לימודי תעודה של מקצוע שיש לו ביקוש בשוק.

אנשים צריכים להפסיק לפתח ציפיות שהאקדמיה תסדר להם את החיים, אני הלכתי ללמוד בשביל התשוקה שיש לי לדבר שאני לומד, אך אני רחוק מלתלות בו תקוות שיסדר לי את החיים.

לפתח אתיקת עבודה טובה זה הרבה יותר חשוב לקריירה מצליחה מאשר תואר בכל דבר שהוא.

הבעיה היא שאנשים הולכים לעשות תואר מהסיבות הלא נכונות, כמו לדוגמא:
1. לרצות את הסובבים
2. אגו
3. כי כולם עושים

בשביל קריירה טובה, ברוב המקרים (בהנחה ואתה האדם הממוצע) עדיף לך לעשות לימודי תעודה של מקצוע שיש לו ביקוש בשוק.

אנשים צריכים להפסיק לפתח ציפיות שהאקדמיה תסדר להם את החיים, אני הלכתי ללמוד בשביל התשוקה שיש לי לדבר שאני לומד, אך אני רחוק מלתלות בו תקוות שיסדר לי את החיים.

לפתח אתיקת עבודה טובה זה הרבה יותר חשוב לקריירה מצליחה מאשר תואר בכל דבר שהוא.
כן, רק שיש תפקידים שאם אין לך תואר ביד אפילו לא מסתכלים עליך.

אלה אם יש לך קומבינות. או שסיימת מסלול מיוחד כלשהו בצבא. יש עוד דרכים להגיע אפילו לתפקידים האלה.
ועדיין גם אם יש לך מקצוע, כדי להגיע לדרג בכיר בחברה \ בשוק אתה תאלץ בשלב כלשהו לעשות תואר.

כן, רק שיש תפקידים שאם אין לך תואר ביד אפילו לא מסתכלים עליך.

לא תמיד נכון, קומבינות>תואר, big time.

ואני לא דיברתי מן הסתם על תפקידים שהלימודים אליהם הוא התואר (רוב התארים לא מלמדים אותך שום דבר פרקטי).
לא דיברתי על משהו כמו סיעוד או הנדסה.

לא תמיד נכון, קומבינות>תואר, big time.

ואני לא דיברתי מן הסתם על תפקידים שהלימודים אליהם הוא התואר (רוב התארים לא מלמדים אותך שום דבר פרקטי).
לא דיברתי על משהו כמו סיעוד או הנדסה.
זה לא משנה , עדיין יש המון מקומות עבודה , שידרשו ממך תואר ראשון כדי להגיע לדרג גבוה

זה לא משנה , עדיין יש המון מקומות עבודה , שידרשו ממך תואר ראשון כדי להגיע לדרג גבוה

אני לא חושב שזה נכון לעשות תואר בשביל שאולי יום אחד יגידו לך שתצטרך אותו בשביל להתקדם, אתה לא יודע מה יהיה.
זה כמו אנשים שעושים צבא מהפחד שלא יקבלו אותם לכל מיני מקומות/ להתפדח בשיחות סלון.

איך שלא תסתכל על זה, רוב החשמלאים מרוויחים הרבה יותר מרוב האקדמאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית