עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם העבודה שלך מסכנה גם המשכורת שלך בהתאם.לבזבז 8+ שעות כל יום על משכורת מסכנה
יש לך 3 אופציות בחיים האלה. או לעבוד בעבודה שאתה לא אוהב, או למצוא עבודה שאתה אוהב, או למצוא דרך להביא את עצמך לחופש פיננסי.זה לא, מה האלטרנטיבה?
לעבור מעבודה שאתה אוהב לעבודה שאתה לא אוהב (??)יש לך 3 אופציות בחיים האלה. או למצוא עבודה שאתה אוהב, או לעבוד בעבודה שאתה לא אוהב או למצוא דרך להביא את עצמך לחופש פיננסי.
אני לא עובד כרגע, אבל כשאסיים את התואר המטרה שלי בחיים תהיה להשתדרג מהאופציה הראשונה לשניה ומהשניה לשלישית כמה שיותר מהר, כי לעבוד 8+ שעות ביום בעבוד שאתה לא אוהב זה לא משהו שאני רוצה לעשות.
קצת פישלתי לפני העריכה 😅לעבור מעבודה שאתה אוהב לעבודה שאתה לא אוהב (??)
כמה מהאנשים שעובדים אוהבים את העבודה שלהם? האם זה שווה את הכסף?
לבזבז 8+ שעות כל יום על משכורת מסכנה
החיים הרבה יותר אפורים מאשר שחור או לבן.יש לך 3 אופציות בחיים האלה. או לעבוד בעבודה שאתה לא אוהב, או למצוא עבודה שאתה אוהב, או למצוא דרך להביא את עצמך לחופש פיננסי.
אני לא עובד כרגע, אבל כשאסיים את התואר המטרה שלי בחיים תהיה להשתדרג מהאופציה הראשונה לשניה ומהשניה לשלישית כמה שיותר מהר, כי לעבוד 8+ שעות ביום בעבוד שאתה לא אוהב זה לא משהו שאני רוצה לעשות.
יש לך 3 אופציות בחיים האלה. או לעבוד בעבודה שאתה לא אוהב, או למצוא עבודה שאתה אוהב, או למצוא דרך להביא את עצמך לחופש פיננסי.
לדוגמא נגיד ואתה בוחר לא לעבוד ואתה טס לאיזה מדינת עולם 3 ומנסה לחיות בטבע. אתה תבזבז הרבה יותר זמן ביום על ציד, כביסה, עשיית בגדים וכו'.
היא הדוגמה האחרונה שהייתי נותן למישהי שחיה ברווחה כלכלית. היא מחשבת באובבססיביות מוגזמת את ההוצאות שיתאימו לתקציב שנתנה לעצמה עד סוף חייה. היא בקושי מייצרת הכנסה והיא חיה בצמצום נוראי שלפי כל מדד אפשרי נחשב עוני.החיים הרבה יותר אפורים מאשר שחור או לבן.
בכל תחום בחיים יש חלקים שתאהב יותר או פחות.
בכל שלב בחיים צריך לחשב מחדש סדר עדיפות, כחייל משוחרר זה אפילו רצוי לקרוע את התחת בשביל כסף, בתור בוגר אוניברסיטה עדיף להפסיד הכנסה תמורת מקום שיקדם אותך מקצועית ובהמשך למצוא מקום שלפחות לא יבאס אותך לקום לעבודה.
להגיע לרווחה כלכלית זה כבר יותר קשור לבלוג של הסולידית
היא הדוגמה האחרונה שהייתי נותן למישהי שחיה ברווחה כלכלית. היא מחשבת באובבססיביות מוגזמת את ההוצאות שיתאימו לתקציב שנתנה לעצמה עד סוף חייה. היא בקושי מייצרת הכנסה והיא חיה בצמצום נוראי שלפי כל מדד אפשרי נחשב עוני.
אבל היא חופשיה מעבודה!היא הדוגמה האחרונה שהייתי נותן למישהי שחיה ברווחה כלכלית. היא מחשבת באובבססיביות מוגזמת את ההוצאות שיתאימו לתקציב שנתנה לעצמה עד סוף חייה. היא בקושי מייצרת הכנסה והיא חיה בצמצום נוראי שלפי כל מדד אפשרי נחשב עוני.
כי אני לא יכול לחיות בלי אינטרנט 🙄למה לפסול אופציות כאלה?
הסולידית חוטפת עכשיו שבץ.אני שכירה מחורבנת.
אבל
הייתי שלוש פעמים בחול בחודשיים.
אני כל חודש מחליפה אוזניות במאות שקלים.
יש לי ארון בגדים מטורף.
אני כל ערב שותה בארומה וכל סופש אוכל עם חברים בחוץ.
וכל חודש מוציאה כסף על משחקים לסוני.
כן.
לעבוד זה משתלם.
לא עלינוהסולידית חוטפת עכשיו שבץ.
זה בסדר, זה בטח שבץ סולידי, אשפוז זה דבר יקר.לא עלינו