נק' מוניטין:
9
- 213
- 14
טוב לפני מספר חודשים התייעצתי באם להמשיך בחיטוב או להתחיל מסה(הייתי מתאמן משקל גוף בשילוב גרעון שלילי אז לא העלתי שריר אלא רק הורדתי שומן..)
שקלתי 64, בניתי תפריט נרשמתי לחדכ התאמנתי חזק, כרגע אחרי 3 חודשים המשקל הוא 73
כך הייתי לפני (64 קילו):
אחרי 3 חודשים בערך:
בעבקות המשקל העליתי קצת את הערכים בתפריט וכרגע הוא עומד על : 2700 קלוריות , 320 פחמימה ,170 חלבון ו90 שומן, לדעתכם זה בסדר?
משקלי עבודה כרגע:
דדליפט 110
בנצ' 65
סקוואט 80
פרס 40
חתירה ב t bar 55
לפני זה היה לי בסיס במשקל גוף(כל מיני סוגי מתח וזה) אז נראלי זה משפיע בזה שהדדליפט יחסית גבוה לשאר התרגילים.. אני עובד על זה
בנוסף רציתי לשאול אותכם על התכנית שהתחלתי איתה ואני איתה עד עכשיו:
אימון A:
סקוואט 6-8*3
פשיטת רגליים 10*3
תאומים בסמית' 12*2
בנצ' 6-8*3
חזה בשיפוע חיובי דאמבלים 10*3
פרפר 10*2
מקבילים עם משקל 12*2
אימון B:
דדליפט 6*3
פולי עליון 10*3/מתח
חתירה בטי באר 12*2
פרס 6-8*3
הרחקה לצדדים 12*2
כפיפת מרפקים 10*2
בטן אני עושה כל מיני תרגילים בסוף אימון(כל פעם משנה)
כמה אנשים מהחדכ שאני מכיר אמרו לי זה טווח חזרות נמוך, לא תפתח מסה מזה, וכל מיני כאלה רציתי לוודא איתכם שזה לא נכון אפילו שאני יודע שזה לא נכון כי התרגילים המורכבים הם בטווח נמוך והתרגילי עזר הם בטווח גבוה יותר .. במטרה לפתח גם כוח וגם מסת שריר
מה אתם אומרים? להמשיך עם התכנית הזאת? איך ההתקדמות עד עכשיו? הערכים של התפריט טובים?
מאוד אשמח לעזרה וייעוץ
שקלתי 64, בניתי תפריט נרשמתי לחדכ התאמנתי חזק, כרגע אחרי 3 חודשים המשקל הוא 73
כך הייתי לפני (64 קילו):
אחרי 3 חודשים בערך:
בעבקות המשקל העליתי קצת את הערכים בתפריט וכרגע הוא עומד על : 2700 קלוריות , 320 פחמימה ,170 חלבון ו90 שומן, לדעתכם זה בסדר?
משקלי עבודה כרגע:
דדליפט 110
בנצ' 65
סקוואט 80
פרס 40
חתירה ב t bar 55
לפני זה היה לי בסיס במשקל גוף(כל מיני סוגי מתח וזה) אז נראלי זה משפיע בזה שהדדליפט יחסית גבוה לשאר התרגילים.. אני עובד על זה
בנוסף רציתי לשאול אותכם על התכנית שהתחלתי איתה ואני איתה עד עכשיו:
אימון A:
סקוואט 6-8*3
פשיטת רגליים 10*3
תאומים בסמית' 12*2
בנצ' 6-8*3
חזה בשיפוע חיובי דאמבלים 10*3
פרפר 10*2
מקבילים עם משקל 12*2
אימון B:
דדליפט 6*3
פולי עליון 10*3/מתח
חתירה בטי באר 12*2
פרס 6-8*3
הרחקה לצדדים 12*2
כפיפת מרפקים 10*2
בטן אני עושה כל מיני תרגילים בסוף אימון(כל פעם משנה)
כמה אנשים מהחדכ שאני מכיר אמרו לי זה טווח חזרות נמוך, לא תפתח מסה מזה, וכל מיני כאלה רציתי לוודא איתכם שזה לא נכון אפילו שאני יודע שזה לא נכון כי התרגילים המורכבים הם בטווח נמוך והתרגילי עזר הם בטווח גבוה יותר .. במטרה לפתח גם כוח וגם מסת שריר
מה אתם אומרים? להמשיך עם התכנית הזאת? איך ההתקדמות עד עכשיו? הערכים של התפריט טובים?
מאוד אשמח לעזרה וייעוץ