הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לוג מסה והתייעצות לגבי המשך

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
טוב לפני מספר חודשים התייעצתי באם להמשיך בחיטוב או להתחיל מסה(הייתי מתאמן משקל גוף בשילוב גרעון שלילי אז לא העלתי שריר אלא רק הורדתי שומן..)
שקלתי 64, בניתי תפריט נרשמתי לחדכ התאמנתי חזק, כרגע אחרי 3 חודשים המשקל הוא 73

כך הייתי לפני (64 קילו):
4383866.png

אחרי 3 חודשים בערך:
5692391.png

2321554.png

בעבקות המשקל העליתי קצת את הערכים בתפריט וכרגע הוא עומד על : 2700 קלוריות , 320 פחמימה ,170 חלבון ו90 שומן, לדעתכם זה בסדר?

משקלי עבודה כרגע:
דדליפט 110
בנצ' 65
סקוואט 80
פרס 40
חתירה ב t bar 55

לפני זה היה לי בסיס במשקל גוף(כל מיני סוגי מתח וזה) אז נראלי זה משפיע בזה שהדדליפט יחסית גבוה לשאר התרגילים.. אני עובד על זה

בנוסף רציתי לשאול אותכם על התכנית שהתחלתי איתה ואני איתה עד עכשיו:

אימון A:
סקוואט 6-8*3
פשיטת רגליים 10*3
תאומים בסמית' 12*2

בנצ' 6-8*3
חזה בשיפוע חיובי דאמבלים 10*3
פרפר 10*2

מקבילים עם משקל 12*2

אימון B:
דדליפט 6*3
פולי עליון 10*3/מתח
חתירה בטי באר 12*2

פרס 6-8*3
הרחקה לצדדים 12*2

כפיפת מרפקים 10*2

בטן אני עושה כל מיני תרגילים בסוף אימון(כל פעם משנה)

כמה אנשים מהחדכ שאני מכיר אמרו לי זה טווח חזרות נמוך, לא תפתח מסה מזה, וכל מיני כאלה רציתי לוודא איתכם שזה לא נכון אפילו שאני יודע שזה לא נכון כי התרגילים המורכבים הם בטווח נמוך והתרגילי עזר הם בטווח גבוה יותר .. במטרה לפתח גם כוח וגם מסת שריר
מה אתם אומרים? להמשיך עם התכנית הזאת? איך ההתקדמות עד עכשיו? הערכים של התפריט טובים?

מאוד אשמח לעזרה וייעוץ

בעבקות המשקל העליתי קצת את הערכים בתפריט וכרגע הוא עומד על : 2700 קלוריות , 320 פחמימה ,170 חלבון ו90 שומן, לדעתכם זה בסדר?
ברגע שכבר יש לך תפריט עם ערכים מוסיפים קלוריות כשהעליה במשקל נתקעת, לא מחשבים מחדש לפי נוסחאות כל פעם.
כמה אנשים מהחדכ שאני מכיר אמרו לי זה טווח חזרות נמוך, לא תפתח מסה מזה,
הם טועים.
לגבי התכנית, אתה מתאמן 3 פעמים בשבוע או 4? אם 3 אז סה"כ די בסדר, הייתי רק עושה בתרגילי הבסיס 6 חזרות ולא 6-8. בדדליפט 5 ומוריד סט. ותעלה משקלי עבודה בקביעות.
אם זה 4 פעמים בשבוע אז לא טוב.

• פותח/ת השרשור
ברגע שכבר יש לך תפריט עם ערכים מוסיפים קלוריות כשהעליה במשקל נתקעת, לא מחשבים מחדש לפי נוסחאות כל פעם.
אוקיי הבנתי
הם טועים.
לגבי התכנית, אתה מתאמן 3 פעמים בשבוע או 4? אם 3 אז סה"כ די בסדר, הייתי רק עושה בתרגילי הבסיס 6 חזרות ולא 6-8. בדדליפט 5 ומוריד סט. ותעלה משקלי עבודה בקביעות.
אם זה 4 פעמים בשבוע אז לא טוב.
התחלתי 3 העליתי ל4
אז אתה אומר להישאר על 3 פעמים בשבוע? ולפי מה שאמרת לעשות דדליפט 5*2 ובכל שאר התרגילים המורכבים לעשות 6 ולא להגיע ל8?

אוקיי תודה ולפי ההתקדמות עד עכשיו עד מתי אתה ממליץ לעשות מסה?
עד שתראה שאחוז השומן גבוה לטעמך ואתה רוצה לחטב או עד שתראה שיש לך מספיק מסת שריר ואתה לא רוצה לגדול עוד.

Back
למעלה תחתית