הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית משוב על התכנית

• פותח/ת השרשור TYL
  • פורסם בתאריך

TYL

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם , אני מתאמן מתחיל , יש ידע במכון אבל משקלי עבודה לא גבוהים בכל מקרה אני מתחיל לעבוד עם תוכנית שבנוייה על AB
נכון לעכשיו אני לא יכול לעשות SS בגלל שעוד שבוע אני עושה ניתוח בברך של שחזור רצועה צולבת שישלב הרבה פיזיותרפיה והרגליים שלי יאומנו בנפרד
אני יודע שזה לא אידיאל אבל אין לי כל כך ברירה בכל מקרה התוכנית שלי היא כזאת.
ABxAB.
A:.
לחיצה חזה במוט 3x6.
מקבילים 3x6

פשיטת מרפק 3x8
כפיפת מרפק במוט 3x6

בטן: 10 דקות

B:
מתח 3x6.
בנט אובר 3x6

שראגס עם מוט 3x8
פרס: 3x5.

כמו שאתם רואים לא רשמתי רגליים בגלל שאני עובר ניתוח ואני לא יודע מה אוכל לעשות מה לא אוכל לעשות ומן הסתם הפיזיותרפיה שתהיה בהתחלה 3 פעמים בשבוע היא עיקר האימון שלי

בכל מקרה המטרה שלי היא להתחזק על המוטות ובעיקר לפתח מסת שריר והבנתי שהדרך הכי טובה לעשות את זה היא לפתח כוח.

אני בן 20 שוקל 72 וגובה 180

התפריט שלי הוא על +500 חיובי
תודה למגיבין

אני מציע לך לעבור ל-FBW של 3 פעמים בשבוע שתשיג בה תוצאות טובות יותר מ-AB, במצבך.
מה שרשמת מכיל כל מיני כפילויות ודברים מיותרים כמו שראגס (גם אם עושים אותו - בטח שלא לפני פרס).
תסתכל מה רשמתי פה ייעוץ - תוכנית ״בילדינג״ למתאמן בינוני ופשוט תוריד את תרגילי הרגליים.
גם את פשיטות הגב תצטרך להחליף בפשיטות בשכיבה על מזרן, שלא יפעילו לחץ על ההאמסטרינגס.

נ.ב. אהבתי את ה"מגיבין", נותן הרגשה של פורום בארמית.

• פותח/ת השרשור
אני מציע לך לעבור ל-FBW של 3 פעמים בשבוע שתשיג בה תוצאות טובות יותר מ-AB, במצבך.
מה שרשמת מכיל כל מיני כפילויות ודברים מיותרים כמו שראגס (גם אם עושים אותו - בטח שלא לפני פרס).
תסתכל מה רשמתי פה ייעוץ - תוכנית ״בילדינג״ למתאמן בינוני ופשוט תוריד את תרגילי הרגליים.
גם את פשיטות הגב תצטרך להחליף בפשיטות בשכיבה על מזרן, שלא יפעילו לחץ על ההאמסטרינגס.

נ.ב. אהבתי את ה"מגיבין", נותן הרגשה של פורום בארמית.

איך היית ממליץ לי לבנות אותה?
כמה תרגילים לגב וחזה וכמה לכתף , יד קדמית , יד אחורית , איזה דיכאון זה בלי רגליים...
ודרך אגב התבלבלתי הפרס לפני השראגס

איך היית ממליץ לי לבנות אותה?
כמה תרגילים לגב וחזה וכמה לכתף , יד קדמית , יד אחורית , איזה דיכאון זה בלי רגליים...
ודרך אגב התבלבלתי הפרס לפני השראגס
רשמתי בשרשור ההוא בדיוק.
אל תתייחס לחלקי גוף אלא לפעולות. משיכה ולחיצה כתרגיל ראשי, משיכה ולחיצה כתרגיל עזר.
אם ממש בוער לך, תוסיף 2-3 סטים ליד קדמית ואחורית פעם בשבוע.

• פותח/ת השרשור
רשמתי בשרשור ההוא בדיוק.
אל תתייחס לחלקי גוף אלא לפעולות. משיכה ולחיצה כתרגיל ראשי, משיכה ולחיצה כתרגיל עזר.
מצטער על הבורות , אם אתה יכול לפרט איזה משיכה ואיזה לחיצה כי ככה אני לא ככ מבין למה אתה מתכוון

• פותח/ת השרשור
רשמתי בשרשור ההוא בדיוק.
אז אם הבנתי נכון לעשות fbw ככה:
בנץ פרס 3x6.
מתח 3x6.
פרס 3x6.
מקבילים 3x6
ופעם בשבוע להוסיף תרגיל לידיים?

אז אם הבנתי נכון לעשות fbw ככה:
בנץ פרס 3x6.
מתח 3x6.
פרס 3x6.
מקבילים 3x6
ופעם בשבוע להוסיף תרגיל לידיים?
מה הקשר בין מה שכתבת לבין מה שאני כתבתי? קראת את השרשור שהפניתי אותך אליו?

• פותח/ת השרשור
מה הקשר בין מה שכתבת לבין מה שאני כתבתי? קראת את השרשור שהפניתי אותך אליו?
חחח תשמע אני לא מבין מה שכתבת , אין מצב אתה כותב לי שניה את התוכנית פשוט? אני משתדל להבין אבל לא מצליח

• פותח/ת השרשור
מצטער אבל זה מעבר לההאכלה. זה כבר אינפוזציה לוריד. רשמתי שם הכל בשם אלוהים.
חחח אני לא ילד בן 13 שמתעצל ללמוד אני פשוט לא מבין את השפה שלכם , זה כמו שאני אסביר לכם משהו בשפה של יהלומן , תבינו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית