ייעוץ החיטוב נתקע אחרי הורדה של 20 קילו

vladikdx

משתמש מתחיל
163
4
נק' מוניטין:
7
163
4
גיל 20
משקל התחלתי 90
משקל עכשיו 70
גובה 176
אחוז שומן נוכחי 12-13
אחוז שומן התחלתי 17 +
אחוז שומן מטרה : 9 פלוס מינוס, על מנת להתחיל מסה נקייה לחלוטין.

קלוריות 1845
חלבונים 175 (כמעט הכל חלבון מלא)
שומן 100
פחמימות 60 (רק מורכבות וירקות)

פרטים חשובים:

* התחלתי מבערך 150-200 פחמימות, וירדתי בהדרגה במהלך החיטוב.

* עושה העמסה פעם בשבועיים.

* עושה אירובי 3 פעמים בשבוע 250-350 קלוריות (רק את המכשיר של המדרגות) ומשלים אותם בתפריט אחרי זה

* הוספתי 150 קלוריות בערך לתפריט על מה שאני שורף במהלך אימון

* כמעט ולא ירדתי במסת שריר, מרים את אותם משקלים של לפני החיטוב אולי הבדל של 2 - 3 קילו בפלטות זה הכל.

התחלטתי את החיטוב לפני 4 וחצי חודשים
מאז ירדתי מעולה, כל שבוע חצי קילו עד קילו והכל הלך חלק
ב3 שבועות האחרונים נתקעתי לחלוטין ולא מצליח לרדת מהמשקל הנוכחי ואני לא מבין את הסיבה, אשמח מאוד לעזרה! להפסיק כמובן שאני לא מתכוון ויש לי ים מוטיבציה אבל אני חייב טיפים ללמה זה נתקע.

* כמה פרטים שאציין שאולי הם אחת מהסיבות *

אוכל טונה בשמן כל מהלך החיטוב, לא במים.
אוכל גבינה צהובה באופן קבוע 22/28 אחוז, 3 פרוסות ביום בערך ( עוזר לי להגיע לחלבון, ומשלים לי שומן בול)
לפעמים אוכל כף חומוס
שותה 340 גרם חלב ביום (2 כוסות נס קפה)
שותה קולה זירו, ספרייט זירו כל כמה ימים.
(כל מה שקשור למאכלים המרובי שומן לא נראה לי בעייתי כי זה נכנס לי בול בתפריט.)
לא מגוון באירובי, עושה רק את אותו המכשיר של המדרגות שאני ממש אבל ממש מזיע בו.
הולך במהלך היום שעתיים הליכה רגילה ( לעבודה, ולחדר כושר) ולא משלים את הקלוריות הנשרפות (לא יודע כמה נשרפות מהליכה כזו)
ישן 6:30 - 7 שעות ביום

אוכל הרבה שטויות בהעמסות.

אלו כל הדברים שעלו לי לראש שאולי גורמים לבעיות, אבל אני בספק כי עד עכשיו לא היו לי שום בעיות עם זה חוץ ממה שסימנתי בשחור שאלו דברים שהתחילו רק בזמן האחרון

אשמח לעזרה וכיוון בדרך כי אני נתקעתי וזה מבאס לחלוטין תודה רבה מראש.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לדעתי לא.
יש שאומרים שאינטרוולים עוזרים, אני אישית עשיתי הליכה מהירה כל ערב 5-6 קמ.

אוקיי, אני אישית הולך (כמו שכתבתי בתחילת הנושא) שעתיים במשך היום, לחדר כושר ולעבודה, הליכה פשוטה ורגילה, ולא מחשב את הקלוריות שנשרפות מהסיבה שאין לי מושג כמה נשרף
יש טעם לחשב אותם? או שנשרף מספר נמוך מידי?

אוקיי, אני אישית הולך (כמו שכתבתי בתחילת הנושא) שעתיים במשך היום, לחדר כושר ולעבודה, הליכה פשוטה ורגילה, ולא מחשב את הקלוריות שנשרפות מהסיבה שאין לי מושג כמה נשרף
תתקין אפליקציה שנקראת endomondo. באמצעותה GPS היא תחשב לך מה המרחק שהלכת סה"כ ואת זה תכפיל במשקל גוף שלך.
בהחלט יש טעם לחשב אם מדובר בשעתיים הליכה.

• פותח/ת השרשור
תתקין אפליקציה שנקראת endomondo. באמצעותה GPS היא תחשב לך מה המרחק שהלכת סה"כ ואת זה תכפיל במשקל גוף שלך.
בהחלט יש טעם לחשב אם מדובר בשעתיים הליכה.
מזאת אומרת להכפיל במשקל גוף שלי? בישביל מה?

עם 1.76 על 70 ק"ג יכול להיות שאתה מבזבז את הזמן בחיטוב כי מסת השריר שלך נמוכה, ייתכן שעדיף לך להתחיל מסה.
אם אתה רוצה אתה יכול להעלות תמונה ולקבל חוות דעת נוספת

צא לניטראלי ל10 ימים תתאפס על עצמך
העצה הכי נכונה.
אגב, 20 קילו ירידה ו5٪ שומן פחות נשמע לי הזוי, או שהיית יותר מ17, או ששרפת לעצמך את הצורה
התהיה הכי נכונה.

בקיצור, צא לנייטרלי, תחזור עם העמסה שבועית ואל תקשיב לאף אחד, תאכל מה שבא לך בהעמסה! בלי בן אנד ג'ריז חיי אינם חיים.

• פותח/ת השרשור
עם 1.76 על 70 ק"ג יכול להיות שאתה מבזבז את הזמן בחיטוב כי מסת השריר שלך נמוכה, ייתכן שעדיף לך להתחיל מסה.
אם אתה רוצה אתה יכול להעלות תמונה ולקבל חוות דעת נוספת

אכן המסת שריר שלי לא גדולה מאוד, אבל אני עדיין מאמין שאני יכול להגיע לאחוז שומן נמוך יותר.
בסופו של דבר זאת יותר מטרה של עצמי אחרי שבחיים לא הייתי חטוב לחלוטין, המשקל התחלתי שהייתי כשהתחלתי להתאמן היה 60, על בערך 11-13 אחוז שומן.

זה הלפני:
http://i.imgur.com/gt5cbPL.jpg
http://i.imgur.com/SNZkcBT.jpg

לפני חודש:
http://i.imgur.com/vwpU6pJ.jpg

זה עכשיו:
http://i.imgur.com/ldxYRXo.jpg
http://i.imgur.com/csxjjrH.jpg

לחשב כמה קלוריות שרפת בהליכה.
מרחק x משקל גוף = קלוריות

לא היה לי מושג שככה זה פועל, תודה!
אז איך להכניס את הקלוריות האלו עם הגירעון קלורי החדש?

כעת אני על 1840
אם אני אוריד לדוגמא 150 בגירעון
אני אהיה על 1690 קלוריות ביום
אבל אם לדוגמא ויתברר לי שאני שורף 200 קלוריות מההליכות שלי, אני אפילו יעלה מעל הגירעון שאני בו עכשיו ויצא לי 1900 קלוריות, מה יצא מזה?

בלבל אותי

אבל אם לדוגמא ויתברר לי שאני שורף 200 קלוריות מההליכות שלי, אני אפילו יעלה מעל הגירעון שאני בו עכשיו ויצא לי 1900 קלוריות, מה יצא מזה?
יותר אירובי = יותר אוכל
ועדיין להיות בגירעון שרוצים. זה מה שאתה מרוויח.....
או - להעלות גירעון בלי להוריד מהקלוריות היומיות.

אכן המסת שריר שלי לא גדולה מאוד, אבל אני עדיין מאמין שאני יכול להגיע לאחוז שומן נמוך יותר.
בסופו של דבר זאת יותר מטרה של עצמי אחרי שבחיים לא הייתי חטוב לחלוטין, המשקל התחלתי שהייתי כשהתחלתי להתאמן היה 60, על בערך 11-13 אחוז שומן.
תוצאות יפות מאוד!
לדעתי אתה בשלב שאם תמשיך את החיטוב רק תפסיד ממנו.
יש לך בסיס טוב להתחיל מסה כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
יותר אירובי = יותר אוכל
ועדיין להיות בגירעון שרוצים. זה מה שאתה מרוויח.....
או - להעלות גירעון בלי להוריד מהקלוריות היומיות.

חישבתי לא נכון, צדקת
אם אני מוריד עוד 200 קלוריות מהגירעון המקורי (500) יצא לי 1430 קלוריות, ואז כשאחשב לדוגמא 200-250 קלוריות שנשרפות מההליכה יצא לי 1650 קלוריות, ככה שאכן אני יהיה בגירעון חדש, אני צודק?

תוצאות יפות מאוד!
לדעתי אתה בשלב שאם תמשיך את החיטוב רק תפסיד ממנו.
יש לך בסיס טוב להתחיל מסה כמו שצריך.

לדעתי אתה צריך לעצור את החיטוב אבל זו רק דעתי

תודה רבה, אני ארד לדעתי לפחות עוד 3 - 4 קילו ושם זה נגמר, אני מרגיש שחסר ממש עוד קצת לפני הסוף .

• פותח/ת השרשור

עשיתי בדיקה עם האפליקציה שהמלצת לי ומסתבר ( לפי האפליקציה) שאני שורף 490 קלוריות מההליכה שלי במהלך היום (הייתי משלים רק 150 נוספים)

ככה שיוצא שהייתי אוכל 1840 קלוריות אבל אם להוריד את ההליכות יוצא שהייתי מכניס רק 1505 קלוריות ביום.
מה שאומר שכבר הייתי במאזן נמוך יותר כמו שאמרו לי פה לנסות

יש מצב שזה השפיע על התקיעה בחיטוב? עכשיו זה בילבל אותי לגמרי בקשר למה לעשות עם מה שתיכננתי.

לא, אתה לא.
אתה לא שורף 490 קלוריות מההליכה הזאת. אתה כנראה גם לא שורף 250-350 קלוריות מהאירובי.
אתה לא צריך להכפיל את הBMR שלך ב1.2... ה"חוק של להכפיל ב1.2" נועד כדי לתת את ההתחלה, אתה אמור בהמשך להקשיב לגוף ולהתאים את הקלוריות בהתאם לתוצאות.

אחרי חיטוב ארוך ובמשקל שלך אתה לא תשרוף כל כך הרבה קלוריות.

אתה לא יורד יותר במשקל? משמע מספר הקלוריות שאתה מכניס גדול או שווה למספר הקלוריות שאתה מוציא. אין אפס.
אתה לא נתקע בחיטוב כי טעית בחישוב של הקלוריות שאתה מוציא בהליכה ובטעות הגעת לגרעון של 600 במקום 300 או משהו כזה...
אתה לא נתקע בחיטוב כי הגרעון שלך טיפה גבוה יותר.

תוריד 200 קלוריות או שתוסיף עוד יום אירובי.

• פותח/ת השרשור
לא, אתה לא.
אתה לא שורף 490 קלוריות מההליכה הזאת. אתה כנראה גם לא שורף 250-350 קלוריות מהאירובי.
אתה לא צריך להכפיל את הBMR שלך ב1.2... ה"חוק של להכפיל ב1.2" נועד כדי לתת את ההתחלה, אתה אמור בהמשך להקשיב לגוף ולהתאים את הקלוריות בהתאם לתוצאות.

אחרי חיטוב ארוך ובמשקל שלך אתה לא תשרוף כל כך הרבה קלוריות.

אתה לא יורד יותר במשקל? משמע מספר הקלוריות שאתה מכניס גדול או שווה למספר הקלוריות שאתה מוציא. אין אפס.
אתה לא נתקע בחיטוב כי טעית בחישוב של הקלוריות שאתה מוציא בהליכה ובטעות הגעת לגרעון של 600 במקום 300 או משהו כזה...
אתה לא נתקע בחיטוב כי הגרעון שלך טיפה גבוה יותר.

תוריד 200 קלוריות או שתוסיף עוד יום אירובי.

אז איך אני אמור לדעת כמה אני שורף מההליכה של שעתיים? לפי האפליקציה זה בדיוק מה שיצא לי..
בכל מקרה, התחלתי מאתמול לאכול 2000 קלוריות במקום 1800, העלתי כדי לבדוק אם זה קשור לשריפה של הקלוריות שלא השלמתי
אנסה שבוע, במידה ואין שינוי אז הייתי בניטרלי או קצת יותר במקרה הכי גרוע, ואז אחזור לחיטוב הרגיל

במידה וזה לא עוזר, ואני חוזר לחיטוב הקודם, לרדת ב200 בכל מקרה ישר אחרי החזרה לניטרלי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית