הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון פוסט נאצה אנטי וינגייט או למה לעולם לא אמליץ ללמוד שם

מצב
השרשור נעול

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
לא נכנס לסיבות בגללן אני כותב את הפוסט הזה אבל אני מניח שתבינו לבד, זה לא נושא חדש לרוב באי הפורום הזה.
הרבה חבר'ה שרוצים ללמוד תעודה של מדריך חד"כ שואלים אותי איפה כדאי ללמוד, מבחינתי התשובה פשוטה - איפה שהמרצים מעודכנים ולא חיים בשנות ה60!
להלן חלק קטן מהשטויות (העדכניות!) בהן נתקלתי השבוע -
סקווט רק עד 90 מעלות (נו זה כולנו מכירים)
דדליפט זה למתקדמים (גם פה ושם חידוש)
גוד מורנינג זה השטן (פעם ראשונה שאני שומע אבל לא מאוד מופתע)
בנצ' רק עם גב שטוח על הספסל - הקשתה בגב זה לספורטאים תחרותיים בלבד (נו באמת)
והיום היה לי חידוש גדול, דראגון פלאג (מי שלא מכיר שיחפש ביו טיוב) זה רע לחוליות ולא מומלץ!
כמובן שזה בא בשילוב "בלה בלה בלה מרצים וחוקרים באוקספורד ובה בלה בלה", כמובן שכשביקשתי איזשהוא מחקר על התרגיל הנושא הוסט באלגנטיות.

לסיכום? יש סיבה לזה שאני שולח מי ששואל ל"שיאים" ולא, אין לי מניות שם.

~פרקתי~

אמרתי שזה שלילי ולא שמתי לב? כל פעם זה קורה לי.

יש מצב שפשוט תפסיק להיות מטומטם ולא תגיב לי יותר? זה לא שאתה מסוגל להוציא משהו מועיל מהמקלדת.

@coldfire אני מבקש memo מעכשיו כשיש דיון מצחיק, לא לעניין לשבת ולקרוא 14 עמודים ולא להיות מסוגל להטריל כשהנושא עוד חם.

לצורך העניין אתם קוקסינלים שמדברים על בגדים, חדל.

ואני הכי גבר פה

@coldfire אני מבקש memo מעכשיו כשיש דיון מצחיק, לא לעניין לשבת ולקרוא 14 עמודים ולא להיות מסוגל להטריל כשהנושא עוד חם.

לצורך העניין אתם קוקסינלים שמדברים על בגדים, חדל.

ואני הכי גבר פה

מתי יש ישיבת טקסס ?

אני יותר בעניין של לחלוב כבשים חסרי ניסיון בטקסס.

קולדפייר הוא סתם רומן חולף, כזה שבלי רגשות.
heads up for rollz
ירידה 1000 מינימום 8 שעות משחק תבחר מקום וזמן ואני רוצה דילר נייטרלי שאני חותם עליו

קיצר תפסיק לבזבז לי תזמן אני פה להטריל עד שאני אצא להתאמן ואז אעלם לעוד חצי שנה כזה

heads up for rollz
ירידה 1000 מינימום 8 שעות משחק תבחר מקום וזמן ואני רוצה דילר נייטרלי שאני חותם עליו

קיצר תפסיק לבזבז לי תזמן אני פה להטריל עד שאני אצא להתאמן ואז אעלם לעוד חצי שנה כזה

אני במרכז הרבה, דבר איתי אם אתה והחבר'ה שלך מארגנים משהו. דילר ושאר הדברים בטיפולך.

אני במרכז הרבה, דבר איתי אם אתה והחבר'ה שלך מארגנים משהו. דילר ושאר הדברים בטיפולך.
מה חברים? קראת לי הרגע כבש לחלוב בוא תשחק הדס אפ במקום לזיין מוחות... קיצר עזובתי בחייאת לך תשחק באיזה פארטיה תיקח לנהג מונית את היומית

בתחום הזה כמו כמעט בכל תחומי הבריאות יש הרבה יותר אפור מאשר שחור ולבן. אנשים רוצים לחשוב שחור ולבן וגם מלמדים שחור ולבן כי זה מה ש"מוכר". מחוסר מידע העולם שלנו מתקדם לעודף מידע - ומהר מאוד. היום כל אחד יכול לקרוא כמה מאמרים מווינט ולקרוא לעצמו מאמן כושר. הלימודים בוינגייט ובכל מקום אחר לא שווים יותר מהחתיכת נייר שהם נותנים בתור תעודה. זה לא יותר מאשר "אישור" לכך שאני מוסמך להדריך בחדר כושר. מי שרוצה להתקדם ולהתפתח בתחום עושה את זה... ותאמינו לי לקוחות יודעים להבדיל היטב בין מי שבאמת למד וחקר והתנסה לבין מי שרק סיים קורס. אי אפשר ללמד את כולם הכול - יש דברים שלומדים רק בלימודים מתקדמים וניסיון. נכון - סקוואט אפשר גם לעשות ATG אבל כמה עוד שיעורים יידרשו כדי ללמד לעשות את זה כמו שצריך לעומת כמות הישעורים בשביל ללמד סקוואט 90 מעלות, כי מה לעשות שהוא הרבה יותר בטוח ללימוד בחדר כושר. 99% מהאנשים בחדר כושר בכלל לא מפנימים את מה שאומר המדריך. גם יצילחו בדיאטה שלהם? כמה יתמידו באימונים מעל 3 חודשים? המספרים מדברים בעד עצמם.

אם יש לך מטרה, תבחר את הדרך שלך ולך בה. אין טעם להסתכל ימינה ושמאלה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית