הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון פוסט נאצה אנטי וינגייט או למה לעולם לא אמליץ ללמוד שם

מצב
השרשור נעול

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
לא נכנס לסיבות בגללן אני כותב את הפוסט הזה אבל אני מניח שתבינו לבד, זה לא נושא חדש לרוב באי הפורום הזה.
הרבה חבר'ה שרוצים ללמוד תעודה של מדריך חד"כ שואלים אותי איפה כדאי ללמוד, מבחינתי התשובה פשוטה - איפה שהמרצים מעודכנים ולא חיים בשנות ה60!
להלן חלק קטן מהשטויות (העדכניות!) בהן נתקלתי השבוע -
סקווט רק עד 90 מעלות (נו זה כולנו מכירים)
דדליפט זה למתקדמים (גם פה ושם חידוש)
גוד מורנינג זה השטן (פעם ראשונה שאני שומע אבל לא מאוד מופתע)
בנצ' רק עם גב שטוח על הספסל - הקשתה בגב זה לספורטאים תחרותיים בלבד (נו באמת)
והיום היה לי חידוש גדול, דראגון פלאג (מי שלא מכיר שיחפש ביו טיוב) זה רע לחוליות ולא מומלץ!
כמובן שזה בא בשילוב "בלה בלה בלה מרצים וחוקרים באוקספורד ובה בלה בלה", כמובן שכשביקשתי איזשהוא מחקר על התרגיל הנושא הוסט באלגנטיות.

לסיכום? יש סיבה לזה שאני שולח מי ששואל ל"שיאים" ולא, אין לי מניות שם.

~פרקתי~

אם אתה 13% שומן אתה אמור להיות עצום וחטוב ולשקול בערך 100 קילו אם ב2700 קלוריות אתה יורד במשקל. משהו בי אומר שהגזמת ופירגנת לעצמך אחושרמוטה.

זה לא המקרה, אין לי סיבה לעבוד עלייך.
זה לא שיש לי נתונים כאלו מרשימים, אני 176 ושוקל 82.5.
בהתחשב ב ותק שלי ובמשקלי העבודה שלי הנתונים מאד הגיוניים.

בגלל זה אני לא יודע ממש להסביר את זה.

זה לא המקרה, אין לי סיבה לעבוד עלייך.
זה לא שיש לי נתונים כאלו מרשימים, אני 176 ושוקל 82.5.
בהתחשב ב ותק שלי ובמשקלי העבודה שלי הנתונים מאד הגיוניים.

בגלל זה אני לא יודע ממש להסביר את זה.
אז ב2700 קלוריות אתה לא אמור לרדת במשקל דוד

אז ב2700 קלוריות אתה לא אמור לרדת במשקל דוד

אני יודע...
ההשערה שלי היא שאני פשוט סופח הרבה נוזלים באופן יחסי, בדרך כלל כשאני יורד במשקל בכוונה אני מוריד בחודש הראשון 6-5 קילו בלי לספור קלוריות, ואז הירידה הופכת מתונה יותר.

אני יודע...
ההשערה שלי היא שאני פשוט סופח הרבה נוזלים באופן יחסי, בדרך כלל כשאני יורד במשקל בכוונה אני מוריד בחודש הראשון 6-5 קילו בלי לספור קלוריות, ואז הירידה הופכת מתונה יותר.
ההשערה שלי שאתה חושב שאתה אוכל 2700 קלוריות ואתה לא באמת אוכל 2700 קלוריות, זה קורה להרבה אנשים אל תדאג.
"אני אוכל מלא אחי"

ההשערה שלי שאתה חושב שאתה אוכל 2700 קלוריות ואתה לא באמת אוכל 2700 קלוריות, זה קורה להרבה אנשים אל תדאג.
"אני אוכל מלא אחי"

אני כמעט תמיד שומר על 300-350 בשר כלשהו בצהריים ו 250 גרם פסטה לפני בישול בערב.
רק שני אלו זה סביב ה 1700-1900 קל', תוסיף לזה ארוחת בוקר ותוספות במהלך היום ואני על 3K בקלות (ובגלל זה אני מצליח לשמור על משקל יציב/ לעלות קצת)
אבל לפני שהוספתי בשר ופסטה והייתי על 2600 קל' זה לא היה מספיק לי בשביל להישאר סטטי.

רק שני אלו זה סביב ה 1700-1900 קל', תוסיף לזה ארוחת בוקר ותוספות במהלך היום ואני על 3K בקלות (ובגלל זה אני מצליח לשמור על משקל יציב/ לעלות קצת)
אבל לפני שהוספתי בשר ופסטה והייתי על 2600 קל' זה לא היה מספיק לי בשביל להישאר סטטי.
תאכל יותר בשר ופחות פסטה, בהצלחה.

• אהבתי
Reactions: DDT
זה לא שיש לך חילוף חומרים גרוע. אתה פשוט גרוע במתימטיקה אם הגעת ל1700-1900 קלוריות ממה שכתבת.
מקרה קלאסי של מישהו שאוכל 2000 קלוריות בלחץ ביום ממוצע, בטוח שהוא אוכל מלא אחי, ולא מבין למה הוא לא עולה במשקל.

גלון חלב ואתה מסודר.

הוא שחיף כברירת מחדל. הוא רק צריך להפסיק לנסות להשמין כדי להתחטב.

שחיף אך חזק כמו שהחתימה אומרת...

@the Raccoon
כמו שאלכס אמר , אני במקור שחיף ככה שעליה במשקל מאד קשה לי וירידה במשקל ו׳חיטוב׳ מאוד קל ונוח לי ככה שבדרך כלל אני גם מצליח לשמור על משקלי העבודה בזמן החיטוב.

הדיאטה שלי כללה 3 ארוחות של ברוקולי בטטה ומנת בשר ליד (או ביצים וסלמון או רק דג או כל מקור חלבון אחר)
טחינה אבוקדו שמן קוקוס (ושייקים לקראת הסוף)
ובימים שהייתי עושה 2 אימונים ביום או פשוט אימון מאד קשה הייתי מרשה לעצמי לאכול גם שוקולד מריר או גלידה ו/או המבורגר.

ככה שב80% מהזמן אני מניח שאכלתי סביבות ה2200 קלוריות ובשארית הזמן היו ימים של 3000-3500.

הקטע הוא שהגוף בשלב מסויים (אחרי שחזרתי לכושר של מטקונים) הופך למכונה של שריפת שומן (או אנרגיה אם תרצה לקרוא לזה ככה)
ואז אפשר לאכול גם קצת שטויות בין לבין אבל כן זה כולל המון המון קונדישנינג וזאת ההעדפה האישית
שלי.

טסט טוטאל נותן אינדיקציה לרמות טסט?
חשבתי שרק חופשי באמת נותן אינדיקציה אמיתית.

זה לא שיש לך חילוף חומרים גרוע. אתה פשוט גרוע במתימטיקה אם הגעת ל1700-1900 קלוריות ממה שכתבת.
מקרה קלאסי של מישהו שאוכל 2000 קלוריות בלחץ ביום ממוצע, בטוח שהוא אוכל מלא אחי, ולא מבין למה הוא לא עולה במשקל.

Screenshot_2016-10-07-00-40-40.png
בדוק גרוע אחי.
אתה יכול לשחק עם כמה סוגי בשר שתרצה, זה יצא סביב אותו הדבר.

צפה בקובץ המצורף 36672
בדוק גרוע אחי.
אתה יכול לשחק עם כמה סוגי בשר שתרצה, זה יצא סביב אותו הדבר.
לול אתה יודע כמה ההבדלים בין לפני ההכנה ואחרי? כשאומרים משקל של נתח מדברים על לפני ההכנה, ו-250 גרם פסטה לפני הבישול - זה הרבה. אתה לא באמת אוכל ארוחה כל כך גדולה, ובכל מקרה השתמשת בהוצאה מההקשר כדי להתאים את זה לחשבון הגרוע שעשית, וגם בשבילו היית צריך לבחור את הנתח הכי שמן - ועדיין לא הגעת לרף התחתון של הקלוריות שאמרת שהארוחה מכילה.

לול אתה יודע כמה ההבדלים בין לפני ההכנה ואחרי? כשאומרים משקל של נתח מדברים על לפני ההכנה, ו-250 גרם פסטה לפני הבישול - זה הרבה. אתה לא באמת אוכל ארוחה כל כך גדולה, ובכל מקרה השתמשת בהוצאה מההקשר כדי להתאים את זה לחשבון הגרוע שעשית, וגם בשבילו היית צריך לבחור את הנתח הכי שמן - ועדיין לא הגעת לרף התחתון של הקלוריות שאמרת שהארוחה מכילה.

אבל הוא אמר בפוסט הראשון שהמשקל של הפסטה הוא לפני בישול. גם אני הייתי מופתע, אבל לא נראה לי שהוא משקר.

לא השתמשתי בשום הוצאה מההקשר, רשמתי 250 לפני בישול ואתה יכול לראות שלא ערכתי את ההודעה.
בקיצור, אני לא יודע מה יש לך נגדי (שמתי לב שזה לא מאתמול) אבל אני לא אגרר איתך לזה.
אני פה בשביל ללמוד ולכתוב בלוג, יש לי דברים יותר מעניינים לעשות בחיים מלהראות לך שאתה טועה (שכבר עשיתי זאת פעמיים ובזה אני אסיים).

טוב, טוב, אני מתנצל על האלימות שהפגנתי.
ואם להיות רציני לרגע, אז DDT - המשתמש שלך לא מזוהה אצלי כמשהו שלילי, למעשה פעם ראשונה שאני קורא אותו באופן מודע ומייחס אישיות לכינוי. עד עכשיו לא היה לי שום רושם עליך, באמת שלא מכיר.

טוב, טוב, אני מתנצל על האלימות שהפגנתי.
ואם להיות רציני לרגע, אז DDT - המשתמש שלך לא מזוהה אצלי כמשהו שלילי, למעשה פעם ראשונה שאני קורא אותו באופן מודע ומייחס אישיות לכינוי. עד עכשיו לא היה לי שום רושם עליך, באמת שלא מכיר.

סבבה, זה לא אישי נגדך כן? אני סתם לא מבין למה אנשים משתמשים בציניות/לעג בשביל להעביר ביקורת.
ברוב המקרים זה סתם גורר לאד הומינם ומקלקל את כל הדיון.

סבבה, זה לא אישי נגדך כן? אני סתם לא מבין למה אנשים משתמשים בציניות/לעג בשביל להעביר ביקורת.
ברוב המקרים זה סתם גורר לאד הומינם ומקלקל את כל הדיון.

כי זה יותר כיף.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית