הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב כוח בין ריצות

Amitrg

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
כמו בכותרת,רציתי לדעת האם זה טוב לשלב תרגילי כוח בין סטים של ספרינטים או בזמן ריצה יחסית ארוכה נגיד כל כמה דקות בזמן הריצה לעצור לעשות סקווטים/שכיבות סמיכה...?

אם זה עוזר,אז באיזה אופן? ואיך אני יכול לשפר את כל מה שקשור לחומצות חלב שמצטברות בשרירים?

נערך לאחרונה:
כמו בכותרת,רציתי לדעת האם זה טוב לשלב תרגילי כוח בין סטים של ספרינטים או בזמן ריצה יחסית ארוכה נגיד כל כמה דקות בזמן הריצה לעצור לעשות סקווטים/שכיבות סמיכה...?

אם זה עוזר,אז באיזה אופן? ואיך אני יכול לשפר את כל מה שקשור לחומצות חלב שמצטברות בשרירים?
לגבי חומצת החלב, אין טיפ אחר חוץ מלהמשיך להתאמן. עם הזמן הסיבולת לחומצת החלב ולכאבים תעלה, כמו שאומרים no pain no gain כמובן ברמת הכאב שהוא נובע מאי נוחות ולא מפציעה!
השילוב הוא תמיד הולך, יש לא מעט אימוני קרוספיט שמשלבים את זה. היתרון הוא באינטנסיביות והיא זו שתוביל לתוצאות.

שילוב של ריצה\חתירה\שחיה\רכיבה עם משקלים דבר מצויין.מלמד את הגוף שלך לעבוד במוד מאוד קשה,דופק גבוה.מעלה כושר ושורף שומנים.יש לשים לב-תרגילים עם המשקל חייבים לבחור כאלה,שהטכניקה שלהם טובה,כי בד"כ בזמן המאמץ היא עלולה להדרדר טיפה.

לגבי חומצת החלב, אין טיפ אחר חוץ מלהמשיך להתאמן.
אני יודע שריצות פרטלק-לצאת לריצה ולדפוק ספרינט לזמן מסויים ואז לדת לריצת התאוששות(ועוד שילובים שאפשר לקרוא עליהם בחיפוש על פרטלק).
עד כמה שאני יודע ומנסיון הריצה עוזרת בהתאוששת והסתגלות של הלב ספרינטים והקצב התאוששות שלך מהספרינט עם הזמן הולך ונהיה יותר מהיר.
אם בהתחלה בשביל להתאושש היתה עושה הליכה לאחר מכן אתה עובר לריצה קלה וכך האלה.
אותו דבר לגבי החומצת חלב(עד כמה שאני יודע) בריצה אתה נוצר לך תוצר לוואי מהנשימה הארובית,החומצת חלב וכשאתה מוריד את העומס(יורד נגיד לריצת התאוששות) החומצת חלב עוברת משרירים לכבד ולא זוכר עוד לאן(מצטער) ואתה מקבל מזה עוד כמה דקות של אנרגיה(מהפירוק של החומצת חלב).
ככה שהיתי אומר שאימון פרטלק יעיל לגבי החומצות חלב ובהחלט יכול לעזור.

ואפשר לשלב את האימון הזה מצויין עם תרגלי כוח(אימון קוספיט עם שילוב של פרטלק)

Back
למעלה תחתית