הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקבילים על כיסא

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
פתחתי אשכול לא מזמן לגבי חיבור מקבילים לכלוב, מסתבר שלעשות את זה במסגריה לא זול כמו שחשבתי, אז אני יידחה את זה לפעם אחרת..
חשבתי על רעיון אחר מוכר ופשוט למקבילים, פשוט לעשות על כיסא.
עכשיו כמובן שזה לא הכי נוח למי שהכיסאות שלו הם לא עגולים, לכן שמתי עליהם ספוג(צירפתי תמונה של מה שעשיתי).
השאלה שלי כמה זה בטוח? כי אני מרגיש שאם אני יורד עמוק הכיסא ייפול איתי, זה לא קרה אבל אני לא מרגיש הכי יציב.. משהו יודע מה אפשר לעשות כדי שהכיסא לא יזוז או שפשוט לסמוך על זה ?

תודה!

קבצים מצורפים

• IMG_1589.JPG
    IMG_1589.JPG
    KB 36.4 · צפיות: 135
הסיכון בפציעה גדול מידי לעומת התועלת בתרגיל בתצורה שציינת או באלטרנטיבה של לעשות מקבילים בגן הציבורי הקרוב למקום מגוריך.

עשיתי ניתוח בברך וככה התאמנתי בבית כשהייתי על קביים 🤩

זה מסוכן ברגע שאתה מתחיל לרדת מעט אתה יוצר לחץ על הכסא ובקלות הוא יכול להחליק אחורה אם אתה קצת מתחיל לרעוד...... לא ממליץ יותר מידי גם הטווח תנועה שלך אף פעם לא יספיק יותר מידי אם תעבוד בצורה בטיחותית ואם כן אתה בקלות עלול ליפול..

ממליץ לך לא לעשות את זה כל כך..
ואם אתה מחפש דרך לא להוציא אלפים למקבילים

אתה יכול לעשות מקבילים כמו שאני הכנתי מצינורת pvc

מה שכן יכול להיות אפשרות זה לאבטח את הכיסא למשהו חזק, לקשור אותו למשהו חזק שיש לך בבית ככה שהוא לא יוכל להחליק אחורה מהלחץ, אבל קשה לי להאמין שתמצא משהו נוח בבית לשפצר אליו כיסא

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 26.5 · צפיות: 124
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית