למשל שוקו או שוקולד ואם לא אפשר בהעמסת פחמימות? אם הבנתי נכון זה לאכול ניטרלי אחת לשבועיים?
אני אוכלת לעיתים פחות ממה שאני צריכה זה כזה נורא?אני בחיטוב ועושה תרגילים לחיטוב פעם או פעמיים בשבוע בשיעורי ספורט וזה בואו נגיד לא ממש שיעור פעיל אבל בכנות אאין לי כוח לעשות ספורט למרות שאם אתם תאמרו לי שאני בכל זאת צריכה אני אעשה.
הייתי בשומרי משקל לא ממש הסתדר לי ועכשיו אני חושבת על סטודיו c או מכון כושר
אני ממש שמנה ומתביישת ללכת לחדר כושר גם הרבה מהשכבה שלי שמה ופעם צילמו מורה מתאמנת(היא כנראה לא יודעת על זה עד היום)אבל זה מביך המחשבה שיצלמו אותי מיוזעת... עוד משהו העודף עור אני ממש מפחדת שזה יקרה לי והעור לא הסתגל מספיק או משהו ואז יהיה לי לפלף כמו זקנים כאלה אני מעדיפה כבר להיות שמנה...
הערים שאני צריכה
שומן 62 חלבון 140 פחמימה 85 1460 קלוריות
ודוגמא למה שאכלתי היום בלי ירקות(אכלתי בבצפר סלט מגמבה ומלפפון) מצורפת כתמונה
סליחה שחפרתי ותודה למי שקרא עד עכשיו...
אני אוכלת לעיתים פחות ממה שאני צריכה זה כזה נורא?אני בחיטוב ועושה תרגילים לחיטוב פעם או פעמיים בשבוע בשיעורי ספורט וזה בואו נגיד לא ממש שיעור פעיל אבל בכנות אאין לי כוח לעשות ספורט למרות שאם אתם תאמרו לי שאני בכל זאת צריכה אני אעשה.
הייתי בשומרי משקל לא ממש הסתדר לי ועכשיו אני חושבת על סטודיו c או מכון כושר
אני ממש שמנה ומתביישת ללכת לחדר כושר גם הרבה מהשכבה שלי שמה ופעם צילמו מורה מתאמנת(היא כנראה לא יודעת על זה עד היום)אבל זה מביך המחשבה שיצלמו אותי מיוזעת... עוד משהו העודף עור אני ממש מפחדת שזה יקרה לי והעור לא הסתגל מספיק או משהו ואז יהיה לי לפלף כמו זקנים כאלה אני מעדיפה כבר להיות שמנה...
הערים שאני צריכה
שומן 62 חלבון 140 פחמימה 85 1460 קלוריות
ודוגמא למה שאכלתי היום בלי ירקות(אכלתי בבצפר סלט מגמבה ומלפפון) מצורפת כתמונה
סליחה שחפרתי ותודה למי שקרא עד עכשיו...