הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחיטוב אפשר לשלב ממתקים?וכמה שאלות

אגם כהן

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
למשל שוקו או שוקולד ואם לא אפשר בהעמסת פחמימות? אם הבנתי נכון זה לאכול ניטרלי אחת לשבועיים?
אני אוכלת לעיתים פחות ממה שאני צריכה זה כזה נורא?אני בחיטוב ועושה תרגילים לחיטוב פעם או פעמיים בשבוע בשיעורי ספורט וזה בואו נגיד לא ממש שיעור פעיל אבל בכנות אאין לי כוח לעשות ספורט למרות שאם אתם תאמרו לי שאני בכל זאת צריכה אני אעשה.
הייתי בשומרי משקל לא ממש הסתדר לי ועכשיו אני חושבת על סטודיו c או מכון כושר
אני ממש שמנה ומתביישת ללכת לחדר כושר גם הרבה מהשכבה שלי שמה ופעם צילמו מורה מתאמנת(היא כנראה לא יודעת על זה עד היום)אבל זה מביך המחשבה שיצלמו אותי מיוזעת... עוד משהו העודף עור אני ממש מפחדת שזה יקרה לי והעור לא הסתגל מספיק או משהו ואז יהיה לי לפלף כמו זקנים כאלה אני מעדיפה כבר להיות שמנה...
הערים שאני צריכה
שומן 62 חלבון 140 פחמימה 85 1460 קלוריות
ודוגמא למה שאכלתי היום בלי ירקות(אכלתי בבצפר סלט מגמבה ומלפפון) מצורפת כתמונה
סליחה שחפרתי ותודה למי שקרא עד עכשיו...
ldzzjdemxzdz.png

למשל שוקו או שוקולד ואם לא אפשר בהעמסת פחמימות?
בעקרון אם זה נכנס לך בערכים היומיים אז אפשר. לא הייתי ממליץ להגזים בדברים כאלה בעיקר כי זה ישאיר אותך רעבה, למשל אורז ישביע אותך יותר משוקולד על אותה כמות קלוריות. בהעמסת פחמימות כמובן אפשר מתוקים, לדעתי גם רצוי אם זה מה שאת אוהבת, ככה זו תהיה גם שבירת שגרה מבחינה פסיכולוגית.
אם הבנתי נכון זה לאכול ניטרלי אחת לשבועיים?
אפשר גם בתדירות יותר גבוהה, ואפשר גם בפלוס ולא בניטרלי.
אני אוכלת לעיתים פחות ממה שאני צריכה זה כזה נורא?
תלוי כמה פחות. העניין שאת עלולה לאבד יותר מסת שריר ביחס לשומן אם את בגרעון גדול מדי.
אני בחיטוב ועושה תרגילים לחיטוב
אין ממש דבר כזה "תרגילים לחיטוב". למה את מתכוונת?
בכנות אאין לי כוח לעשות ספורט למרות שאם אתם תאמרו לי שאני בכל זאת צריכה אני אעשה.
מאוד מומלץ לעשות אימוני כוח בחיטוב כדי לשמור על מסת השריר הקיימת, ובמקרים מסוימים גם לבנות מסת שריר חדשה. זה מה שיעזור להשיג את המראה ה"מוצק וחטוב".
אני ממש שמנה ומתביישת ללכת לחדר כושר גם הרבה מהשכבה שלי שמה ופעם צילמו מורה מתאמנת(היא כנראה לא יודעת על זה עד היום)אבל זה מביך המחשבה שיצלמו אותי מיוזעת...
אני ממליץ לך להתגבר על זה וכן להתחיל ללכת למכון כושר, אבל אני מבין שכנראה הודעה של מישהו רנדומלי בפורום זה לא מה שיעשה את השינוי המחשבתי...
עוד משהו העודף עור אני ממש מפחדת שזה יקרה לי והעור לא הסתגל מספיק או משהו ואז יהיה לי לפלף כמו זקנים כאלה אני מעדיפה כבר להיות שמנה...
אם לא תעשי דיאטת כסאח אלא תהיי בגרעון קלורי סביר העור אמור להסתגל.
שומן 62 חלבון 140 פחמימה 85 1460 קלוריות
זה הניטרלי שלך או הערכים אחרי הגרעון?

ומה הגיל, גובה ומשקל שלך?

• פותח/ת השרשור
בעקרון אם זה נכנס לך בערכים היומיים אז אפשר. לא הייתי ממליץ להגזים בדברים כאלה בעיקר כי זה ישאיר אותך רעבה, למשל אורז ישביע אותך יותר משוקולד על אותה כמות קלוריות. בהעמסת פחמימות כמובן אפשר מתוקים, לדעתי גם רצוי אם זה מה שאת אוהבת, ככה זו תהיה גם שבירת שגרה מבחינה פסיכולוגית.

אפשר גם בתדירות יותר גבוהה, ואפשר גם בפלוס ולא בניטרלי.

תלוי כמה פחות. העניין שאת עלולה לאבד יותר מסת שריר ביחס לשומן אם את בגרעון גדול מדי.

אין ממש דבר כזה "תרגילים לחיטוב". למה את מתכוונת?

מאוד מומלץ לעשות אימוני כוח בחיטוב כדי לשמור על מסת השריר הקיימת, ובמקרים מסוימים גם לבנות מסת שריר חדשה. זה מה שיעזור להשיג את המראה ה"מוצק וחטוב".

אני ממליץ לך להתגבר על זה וכן להתחיל ללכת למכון כושר, אבל אני מבין שכנראה הודעה של מישהו רנדומלי בפורום זה לא מה שיעשה את השינוי המחשבתי...

אם לא תעשי דיאטת כסאח אלא תהיי בגרעון קלורי סביר העור אמור להסתגל.

זה הניטרלי שלך או הערכים אחרי הגרעון?

ומה הגיל, גובה ומשקל שלך?
תודה על התגובה! הערכים בתפריט אחרי הגירעון בת 17 168 שוקלת 76 :(
ובתרגילים בחיטוב התכוונתי כמו פלאנק וכאלה זה לא לחיטוב?

תודה על התגובה! הערכים בתפריט אחרי הגירעון
אז ה 942 שכתבת זה מעט מדי.
בת 17 168 שוקלת 76
נראה לי שהגזמת לגבי זה שאת "ממש שמנה" 76 על 1.68 זה יכול להיות קצת הרבה לבחורה שלא מתאמנת (כלומר אין מסת שריר גדולה מהממוצע) אבל מכאן ועד לקרוא לעצמך ממש שמנה יש הבדל גדול.
ובתרגילים בחיטוב התכוונתי כמו פלאנק וכאלה זה לא לחיטוב?
אין תרגילים לחיטוב. שום תרגיל לא יחטב אותך אלא תפריט מתאים.

• פותח/ת השרשור
אז ה 942 שכתבת זה מעט מדי.

נראה לי שהגזמת לגבי זה שאת "ממש שמנה" 76 על 1.68 זה יכול להיות קצת הרבה לבחורה שלא מתאמנת (כלומר אין מסת שריר גדולה מהממוצע) אבל מכאן ועד לקרוא לעצמך ממש שמנה יש הבדל גדול.

אין תרגילים לחיטוב. שום תרגיל לא יחטב אותך אלא תפריט מתאים.
ממש עזרת לי תודה!!! ^_^

רק הדגשה קטנה לתגובה המושקעת של יוג'ין - תדירות ההעמסה תלויה בכמה גורמים -
1. בעומק הגירעון הקלורי.
2. בכמות (או בהיעדר) הפחמימות.
3. במשך הזמן שעבר מתחילת הדיאטה.
בגדול, תתחילי בפעם בשבועיים, ותעברי בהדרגה לפעם ב-10 ימים. בסוף, עם הקווץ' האחרון, אפשר לעבור לפעם בשבוע.
בהעמסה תדאגי להיות בפלוס קלורי, שהגודל שלו הוא בערך בגודל של המינוס הקלורי היומי.
אל תתרגשי מזה שיומיים שלושה אחריה את תראי עליה של 2-3 קילוגרמים. זה אמור להיות כך.

אני רק מוסיף-
בלי קשר לגרעון הקלורי, לא יהייה לך עור עודף במשקל ובגיל הזה.

Back
למעלה תחתית