הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשך הרפתקואתיי עםVITACOST

• פותח/ת השרשור Neu
  • פורסם בתאריך

Neu

משתמש פעיל
404
3
נק' מוניטין:
101
404
3
שלום,

אז כמו שאתם זוכרים ההזמנה הייתה מצב SHIPPED ב24 לנובמבר היום אנחנו ב13 בדצמבר ואלוהים יודע איפה היא נמצאת. :(
מניסיונכם האישי שקניתם משם תוספים תוך כמה זמן הם הגיעו לארץ?
האם יש סיכוי שהחבילה כבר בארץ והיא פשוט במכס בתל אביב?
אשמח לקבל המלצות מה לעשות הלאה.

תודה רבה לעוזרים!

ההזמנה האחרונה שלי התבצעה ב- 4.11
מכתב ההזמנה לשיחרור דבר דואר קיבלתי ב- 22.11

מחר אני קופץ לשם לשחרר אותה כי הפקס ששלחתי כנראה נפל בין הכיסאות (בינתיים קיבלתי הודעה שניה).

• פותח/ת השרשור
הזמנתי 4 אבקות חלבון של אופטימום...
האם אתם ממליצים להתקשר למכס ולברר אם זה אצלם? או עדיף לשבת בשקט?

4 אבקות של אופטימום הייתי מחכה עד ה 27 לנובמבר (חודש, לערך 21 ימי עסקים, אני לא יודע מה המדיניות של המכס בחנוכה אם הם לא עובדים אז נדפקת עוד שבוע וחצי).

• פותח/ת השרשור
משה הזמנתי בב24 לנובמבר חח. היום אנחנו כבר ב14 בדצמבר.
אז אתה אומר לחכות עד ה27 בדצמבר?

אמי עובדת מדינה כל עסקי המדינה עובדים כרגיל לחלוטין.
זה לא בהכרח אומר ששני הגופים מתאומים, משרדי מדינה X יכולים להיות פתוחים בחג Y אבל משרדי Z לא פתוחים באותו החג (וזה קורה המון, רק בישראל דרך אגב).

בקשר לחבילה שלך, הייתה לי חבילה של 15 ק"ג בערך שחיכיתי לה כמעט חודשיים (חודש ו3 שבועות), זה היה גם באמצע חג (סוכות, האממ) ולבסוף קיבלתי זימון למכס אחרי בכי מר ל BB.COM (בכל מקרה 350$ לא הולך ברגל)

המכס עובד. הייתי שם היום ושיחררתי את החבילה שלי.
יש לי מספיק ויטמין D עכשיו בשביל להציל מדינה קטנה מרככת. 😃

• פותח/ת השרשור
חחח, נקווה שיגיע כבר כי מתחיל להשבר לי כבר מהקוטג'ים הטונות וכו...
חוץ מה2 ביצים בבוקר והחצי ליטר חלב אני מתחיל לאבד את השפיות.

שלום,

אז כמו שאתם זוכרים ההזמנה הייתה מצב SHIPPED ב24 לנובמבר היום אנחנו ב13 בדצמבר ואלוהים יודע איפה היא נמצאת. :(
מניסיונכם האישי שקניתם משם תוספים תוך כמה זמן הם הגיעו לארץ?
האם יש סיכוי שהחבילה כבר בארץ והיא פשוט במכס בתל אביב?
אשמח לקבל המלצות מה לעשות הלאה.

תודה רבה לעוזרים!

אני ואתה באותה סירה.
אני הזמנתי 2 חלבון אופטימום גולד 2.3 קילו ואחד אופטימן, אמרו לי ששלחו ב- 20/11 והיום 18/12 !! ואין לי מושג איפה החבילה. בחרתי במשלוח DHL.
עכשוי הבעיה שלי היא שהם (VITACOST) לא עונים שלחתי להם כבר 4 הודעות בשבוע האחרון, השירות לקוחות שלהם על הפנים

• פותח/ת השרשור
בסדר זה לשימוש שלי ושל אחי...
ואני לא חושב שמכס באים ואומרים ומתחילים לקחת מחשבון ולחשב מנות וזמן שימוש אתה מתחייב שזה ל3 חודשים ולשימוש אישי לא מסחרי. אתה פשוט מתחייב משפטית.

אני הזמתי משם ב 60 דולר הכול כדורים
המוצר נשלח ב 30.11 היום הגיעה לי הפתק של הדואר רשום מחר אני יקח את זה

• פותח/ת השרשור
תגיד לי, מה הטלפון שלהם?
אני אתקשר ואשרוף להם שם את הפקידים.
שמבחינתי ישלחו לי דו"ח עם קנס! כוסעמק!!!!

אני ואתה באותה סירה.
אני הזמנתי 2 חלבון אופטימום גולד 2.3 קילו ואחד אופטימן, אמרו לי ששלחו ב- 20/11 והיום 18/12 !! ואין לי מושג איפה החבילה. בחרתי במשלוח DHL.
עכשוי הבעיה שלי היא שהם (VITACOST) לא עונים שלחתי להם כבר 4 הודעות בשבוע האחרון, השירות לקוחות שלהם על הפנים

קיבלתי את החבילה היום בדואר, הכל עבר חלק לא היו בעיות ואפילו לא ביקשו ממני לשלם מע"מ למרות שהיה צמוד לחבילה "קבלה ללקוח מהמכס" שצריך לשלם 77 שח מע"מ אבל הפקיד כנראה לא שם לב !!
אני חושב ללכת מחר ולשלם שלא יעשו לי בעיות בהזמנות הבאות.
למישהו פה היה מקרה כזה? מה עושים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית