הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ היי 😃! -חדשה וצריכה עזרה

• פותח/ת השרשור pinki
  • פורסם בתאריך

pinki

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי ,אני פינקי (כינוי שניתן לי עקב שיערי הורוד בכיתה ט וליווה אותי עד הגיוס ,הצבע ירד הכינוי נשאר 😃 ) בת 18 ,משרתת במיטב. אוהבת ספורט ולהתאמן ולרקוד. עושה סוואקטים כמעט כל יום ללא משקולת (מרימה פחית שימורים),מנויה בחדר כושר אבל לא הולכת אליו כי יותר מדי מאמנים ששמים זין מעדיפים לשחק פוקימון גו מלעזור והרבה פציעות עקב תחזוקה לקויה. כרגע לא עושה בטן. שוקלת 61 מטר 1.65
תזונה רגילה לחלוטין ואפילו חורגת במקצת
השבוע (ביום חמישי שעבר) עברתי ניתוח ואסור לי לעשות פעילות גופנית מאומצת ,רק ברביעי אוכל לחזור לזה לאט לאט.

היי פינקי, אני יוג'ין (כינוי שניתן לי לא זוכר באיזו כיתה ומאיזו סיבה ומלווה אותי עד היום ) 😃
במה בדיוק את צריכה עזרה?

• פותח/ת השרשור
היי פינקי, אני יוג'ין (כינוי שניתן לי לא זוכר באיזו כיתה ומאיזו סיבה ומלווה אותי עד היום ) 😃
במה בדיוק את צריכה עזרה?
בתכלס, אין לי מושג איך או מה מתחילים.
אני אוכלת הרבה בזמן האחרון בגלל חושה ולא זזה כי עברתי ניתוח (טכנית לא יכולה לצאת מהבית) ואני מפחדת שאני יעלה במשקל או שיהיה לי קשה לעשות ספורט. אני בכלל לא אוהבת את החדר כושר ..האם יש דרך לפתח גוף בלעדיו?

Back
למעלה תחתית