המוטו שלי בחיים: אין סוף לאפשרויות שלנו להתקדם, להשתדרג. צריך רק לרצות.
וגם עוד מוטו: קלישאות זה טוב, כל עוד אני אומר אותן ואני לא נאלץ להקשיב להן.
ועוד מוטו קטן: הנחישות שלי זה בעצם הנכס היחיד שלי שהוא יוצא דופן מכל השאר.
ועוד מוטו אחד קטנטן: אני תמיד מציב לעצמי מטרות אחרת אני הופך להיות מסוכן לעצמי.
עד כאן מוטוים.
היום אני מתחיל תוכנית חדשה וזו הזדמנות מצויינת להתחיל בלוג אימונים. עשיתי כשלושה חודשים SS, והתקדמתי בכמה פרמטרים, בעיקר בכוח. לא הפכתי חזק ברמה של פאוורליפטר אבל אני יותר חזק ממה שהייתי לפני ה- SS וזה בהחלט משהו!
התוכנית אותה אני מתחיל במעמד חגיגי זה, היא שילוב של קרוספיט ואימוני כוח. לתוכנית קוראים Andy Baker, כנראה על שמו ולכבודו של אחד בשם Andy Baker.
עד כאן החלק הטקסי. כעת ניגש לחלק התודות, התוכנית לקוחה ממאמר, מאתר זה ממש, מאת בחור בשם COLD FIRE ועל כן תודות.
תודות רבות גם ל- liftheavy שהכיר לי את הנושא של קרוספיט ו- SS ובלעדיו לא היתי מגיע לזה בכלל! (וגם הפנה אותי למאמר הנ"ל)
אני מאחל לעצמי בהצלחה בהמשך דרכי בתוכנית החדשה.
(כפיים מנומסות מהקהל)
וכעת לעניין לשמו התכנסנו כאן היום:
אתמול היה אימון כוח ראשון: פרס 55 קג 3-5-4 , סקוואט 90 ק"ג 5-5-5, pullups עם משקל 5-5-5
היום אימון ספרינטים: 10 ספרינטים של 100 מטר!
וגם עוד מוטו: קלישאות זה טוב, כל עוד אני אומר אותן ואני לא נאלץ להקשיב להן.
ועוד מוטו קטן: הנחישות שלי זה בעצם הנכס היחיד שלי שהוא יוצא דופן מכל השאר.
ועוד מוטו אחד קטנטן: אני תמיד מציב לעצמי מטרות אחרת אני הופך להיות מסוכן לעצמי.
עד כאן מוטוים.
היום אני מתחיל תוכנית חדשה וזו הזדמנות מצויינת להתחיל בלוג אימונים. עשיתי כשלושה חודשים SS, והתקדמתי בכמה פרמטרים, בעיקר בכוח. לא הפכתי חזק ברמה של פאוורליפטר אבל אני יותר חזק ממה שהייתי לפני ה- SS וזה בהחלט משהו!
התוכנית אותה אני מתחיל במעמד חגיגי זה, היא שילוב של קרוספיט ואימוני כוח. לתוכנית קוראים Andy Baker, כנראה על שמו ולכבודו של אחד בשם Andy Baker.
עד כאן החלק הטקסי. כעת ניגש לחלק התודות, התוכנית לקוחה ממאמר, מאתר זה ממש, מאת בחור בשם COLD FIRE ועל כן תודות.
תודות רבות גם ל- liftheavy שהכיר לי את הנושא של קרוספיט ו- SS ובלעדיו לא היתי מגיע לזה בכלל! (וגם הפנה אותי למאמר הנ"ל)
אני מאחל לעצמי בהצלחה בהמשך דרכי בתוכנית החדשה.
(כפיים מנומסות מהקהל)
וכעת לעניין לשמו התכנסנו כאן היום:
אתמול היה אימון כוח ראשון: פרס 55 קג 3-5-4 , סקוואט 90 ק"ג 5-5-5, pullups עם משקל 5-5-5
היום אימון ספרינטים: 10 ספרינטים של 100 מטר!