הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אין לזה סוף, וטוב שככה.

arielb

משתמש פעיל
368
0
נק' מוניטין:
1,212
368
0
המוטו שלי בחיים: אין סוף לאפשרויות שלנו להתקדם, להשתדרג. צריך רק לרצות.
וגם עוד מוטו: קלישאות זה טוב, כל עוד אני אומר אותן ואני לא נאלץ להקשיב להן.
ועוד מוטו קטן: הנחישות שלי זה בעצם הנכס היחיד שלי שהוא יוצא דופן מכל השאר.
ועוד מוטו אחד קטנטן: אני תמיד מציב לעצמי מטרות אחרת אני הופך להיות מסוכן לעצמי.

עד כאן מוטוים.

היום אני מתחיל תוכנית חדשה וזו הזדמנות מצויינת להתחיל בלוג אימונים. עשיתי כשלושה חודשים SS, והתקדמתי בכמה פרמטרים, בעיקר בכוח. לא הפכתי חזק ברמה של פאוורליפטר אבל אני יותר חזק ממה שהייתי לפני ה- SS וזה בהחלט משהו!

התוכנית אותה אני מתחיל במעמד חגיגי זה, היא שילוב של קרוספיט ואימוני כוח. לתוכנית קוראים Andy Baker, כנראה על שמו ולכבודו של אחד בשם Andy Baker.

עד כאן החלק הטקסי. כעת ניגש לחלק התודות, התוכנית לקוחה ממאמר, מאתר זה ממש, מאת בחור בשם COLD FIRE ועל כן תודות.
תודות רבות גם ל- liftheavy שהכיר לי את הנושא של קרוספיט ו- SS ובלעדיו לא היתי מגיע לזה בכלל! (וגם הפנה אותי למאמר הנ"ל)

אני מאחל לעצמי בהצלחה בהמשך דרכי בתוכנית החדשה.
(כפיים מנומסות מהקהל)

וכעת לעניין לשמו התכנסנו כאן היום:

אתמול היה אימון כוח ראשון: פרס 55 קג 3-5-4 , סקוואט 90 ק"ג 5-5-5, pullups עם משקל 5-5-5
היום אימון ספרינטים: 10 ספרינטים של 100 מטר!

• פותח/ת השרשור
קצת רקע,וותק באימונים,גיל,משקל,גובה,מספר טלוויזיות,טנגו או פלמנקו

אוקיי:
בן 42, נמצא בספורט בכל מיני מסגרות כ- 30 שנה (פאק), משקל 75, גובה 173. הנטיה הטבעית שלי בעיקר אירובית-פיטנס אבל ממש לא נעול רק על זה, עובדה שעשיתי SS שלושה חודשים והקאתי מזה דם!
ברור שטנגו, הרי אני יליד ארחנטינה. 🙄

שום בושה. בהנחה שמדובר במשקלים לחזרות, זה לא רע ובטוח שהרבה יותר מרוב בני גילך (כולל אלו שעוסקים בספורט)

משקלים לא רעים בכלל
אנשים בגילך שמתאמנים לא עושים את התרגילים האלה
וגם אם הם עושים סקווט בסמית הם שמים 15 קילו בכל צד

ליצנים לא חסר

תתקדם במה שמתאים לך, העיקר שאתה עובד נכון
ואם בחרת להשקיע באירובי יותר למה לא

• פותח/ת השרשור
משקלים לא רעים בכלל
אנשים בגילך שמתאמנים לא עושים את התרגילים האלה
וגם אם הם עושים סקווט בסמית הם שמים 15 קילו בכל צד

ליצנים לא חסר

תתקדם במה שמתאים לך, העיקר שאתה עובד נכון
ואם בחרת להשקיע באירובי יותר למה לא

אני לא אשקר: רציתי להתקדם יותר בכוח אבל הגעתי למסקנה שרצונות לחוד ומציאות לחוד. האימון אותו התחלתי עובד על כוח ואירובי בשילוב. כנראה זה יותר יתאים. ואתה צודק, העיקר לעבוד נכון.

שיהיה בהצלחה. התוכנית די קשה, אז קח בחשבון שאולי תצטרך שבוע קל כל חודש בערך.

שיהיה בהצלחה. דניאל מספר עלייך רק דברים טובים 😃

בגיל הזה הרבה אנשים סולדים מלעלות במשקל אבל לדעתי 10 קילו משקל גוף ישבו עלייך טוב, ויוסיפו לך המון למספרים ולזמנים. מה הכיוון שלך בקטע הזה?

• פותח/ת השרשור
בגיל הזה הרבה אנשים סולדים מלעלות במשקל אבל לדעתי 10 קילו משקל גוף ישבו עלייך טוב, ויוסיפו לך המון למספרים ולזמנים. מה הכיוון שלך בקטע הזה?

אני מסכים לגמרי. בשלושת החודשים של ה- SS הוספתי 5 ק"ג. העלייה נעצרה, למרות שאני אוכל כמויות, אבל ממש כמויות ובהחלט מגיע ל-3500 קלוריות. אסור גם לשכוח שבגיל שלי עלייה במשקל מלווה לעיתים בצמיג (טייר, בעברית) שהוא גם לא אסטטי וגם לא בריא ואני רוצה למנוע את הופעתו. אני מקווה להעלות עוד איזה שלוש ק"ג (אני מציאותי) בכל זאת.

ההחלטה כמובן שלך, אבל אין לך מה לפחד מצמיג. מי שמתאמן קשה לא עולה הרבה בשומן בכל מקרה. וגם אם תהיה לך כרס קטנה, זה לא משהו לא בריא, במיוחד לבן אדם כמוך. לא בריא להיות שמן שיושב כל היום מול הטלויזיה ומזיז את עצמו מדי פעם למקרר. כרס קטנה כתוצאה מעלייה משמעותית במסת שריר זה לא משהו שהיה מדאיג אותי. מה גם שדי קל לשרוף שומן.

• פותח/ת השרשור
ההחלטה כמובן שלך, אבל אין לך מה לפחד מצמיג. מי שמתאמן קשה לא עולה הרבה בשומן בכל מקרה. וגם אם תהיה לך כרס קטנה, זה לא משהו לא בריא, במיוחד לבן אדם כמוך. לא בריא להיות שמן שיושב כל היום מול הטלויזיה ומזיז את עצמו מדי פעם למקרר. כרס קטנה כתוצאה מעלייה משמעותית במסת שריר זה לא משהו שהיה מדאיג אותי. מה גם שדי קל לשרוף שומן.

אם הייתי יכול עכשיו לבחור האם להיות מאסיבי בעוד 10 ק"ג, בלי לחיות ליד המקרר, התשובה היא: כן!!!! הבעיה היא שכמה שאני אוכל, אני עולה מאוד בהדרגה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית