שמח שתקראו ותעזרו לי תודה מראש,
אני בן 19, התחלתי להתאמן לפני כחצי שנה אבל זלזלתי לא לקחתי ברצינות את האימונים, פעם התאמנתי רציני ופעם לא אז אפשר להגיד שאני התחלתי רק מתחילת החודש הזה,
מתחילת חודש 9 לקחתי הכל ברצינות (מחר מסיים חודש של אימונים רציני)
אני צריך לציין שאני הייתי ממש שחיף כרגע אני גובה 1.78 ושוקל 67
משקלי העבודה שלי לא גובהים כל כך לדעתי (אפילו נמוכים מאד תקנו אותי אם אני טועה)
בלחיצת חזה : המוט 20 קילו ועוד 13.5 בכל צד ככה אני עושה 3 סטים של 6-8 חזרות (47קילו +-)
יד קדמית דמבלים בעמידה 15 קילו
אני מקווה שהנתונים האלה מספיקים בשביל לצייר לכם תמונה של המצב שלי
המטרה שלי היא לעשות מסה , כוח (אני יודע שני אלה דברים שונים) עד לחודש 2-3(פברואר-מרץ) ואז לעשות חיטוב עד חודש 6-7(יוני-יולי) ולהיות מוכן לקיץ מה שנקרא, כמובן שבהמשך לגדול עוד,
יש לציין שאני לא לוקח אבקות חלבון או גיינר
אני אוכל כמו שצריך ויושן כמו שצריך.
אז כמו שאמרתי מקודם מחודש 9 התחלתי לקחת הכל ברצינות אם זה האימון האוכל והשינה
עכשיו חלק אומרים לי שאני אעשה SS חלק אומרים לי FBW אני כבר מבולבל לגמרי והייתי רוצה
שתעזרו לי בתוכנית מסודרת עד לתקופה של סוף החיטוב, כלומר מכוח למסה ממסה לחיטוב מחודש 1.9.16 עד 1.7.17 (מתחילים עכשיו את חודש עשירי 1.10.16), ממש תוכנית שעוקבת יום אחרי יום מתוכנית של כוח עד ליום מסוים, ואז לשנות את התוכנית לתוכנית של מסה עד ליום מסיום, ואז חיטוב, כמובן שלפי הסדר שנראה לכם נכון, מה שיותר מובן זה שהחיטוב צריך לבוא בסוף (גם כדאי להיות מוכן לקיץ, וגם כי חיטוב תמיד בה בסוף אם אני לא טועה)
לעניין, תוכנית אימונים שתעזור לי לאורך כל התקופה עד לחודש 6-7 (סיום החיטוב) סך הכל 8 חודשים, אני יודע שזה אפשרי כי יש הרבה אנשים שעשו את שינוי כזה או אחר בפחות זמן, אני רק צריך את העזרה וידע מאלו שכן מבינים, רוצים ויכולים לעזור.
כלומר מסה/כוח ואז שינוי בתוכנית לחיטוב
מקווה שהכל ברור ובמידה ולא אני אסביר שוב,
ושוב פעם אני שמח תשעזרו לי אז תודה לעוזרים.
אני בן 19, התחלתי להתאמן לפני כחצי שנה אבל זלזלתי לא לקחתי ברצינות את האימונים, פעם התאמנתי רציני ופעם לא אז אפשר להגיד שאני התחלתי רק מתחילת החודש הזה,
מתחילת חודש 9 לקחתי הכל ברצינות (מחר מסיים חודש של אימונים רציני)
אני צריך לציין שאני הייתי ממש שחיף כרגע אני גובה 1.78 ושוקל 67
משקלי העבודה שלי לא גובהים כל כך לדעתי (אפילו נמוכים מאד תקנו אותי אם אני טועה)
בלחיצת חזה : המוט 20 קילו ועוד 13.5 בכל צד ככה אני עושה 3 סטים של 6-8 חזרות (47קילו +-)
יד קדמית דמבלים בעמידה 15 קילו
אני מקווה שהנתונים האלה מספיקים בשביל לצייר לכם תמונה של המצב שלי
המטרה שלי היא לעשות מסה , כוח (אני יודע שני אלה דברים שונים) עד לחודש 2-3(פברואר-מרץ) ואז לעשות חיטוב עד חודש 6-7(יוני-יולי) ולהיות מוכן לקיץ מה שנקרא, כמובן שבהמשך לגדול עוד,
יש לציין שאני לא לוקח אבקות חלבון או גיינר
אני אוכל כמו שצריך ויושן כמו שצריך.
אז כמו שאמרתי מקודם מחודש 9 התחלתי לקחת הכל ברצינות אם זה האימון האוכל והשינה
עכשיו חלק אומרים לי שאני אעשה SS חלק אומרים לי FBW אני כבר מבולבל לגמרי והייתי רוצה
שתעזרו לי בתוכנית מסודרת עד לתקופה של סוף החיטוב, כלומר מכוח למסה ממסה לחיטוב מחודש 1.9.16 עד 1.7.17 (מתחילים עכשיו את חודש עשירי 1.10.16), ממש תוכנית שעוקבת יום אחרי יום מתוכנית של כוח עד ליום מסוים, ואז לשנות את התוכנית לתוכנית של מסה עד ליום מסיום, ואז חיטוב, כמובן שלפי הסדר שנראה לכם נכון, מה שיותר מובן זה שהחיטוב צריך לבוא בסוף (גם כדאי להיות מוכן לקיץ, וגם כי חיטוב תמיד בה בסוף אם אני לא טועה)
לעניין, תוכנית אימונים שתעזור לי לאורך כל התקופה עד לחודש 6-7 (סיום החיטוב) סך הכל 8 חודשים, אני יודע שזה אפשרי כי יש הרבה אנשים שעשו את שינוי כזה או אחר בפחות זמן, אני רק צריך את העזרה וידע מאלו שכן מבינים, רוצים ויכולים לעזור.
כלומר מסה/כוח ואז שינוי בתוכנית לחיטוב
מקווה שהכל ברור ובמידה ולא אני אסביר שוב,
ושוב פעם אני שמח תשעזרו לי אז תודה לעוזרים.
נערך לאחרונה: