הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אהלן חברים, אשמח לעזרה

israelko

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום קוראים לי דניאל, בן 30. אני בקבע בצבא.
אני מתאמן פעמיים-שלוש בשבוע (זה משתנה) גם אירובי וגם כוח.
אני 1.75 ושוקל 67 בערך.
אני רץ למרחקים של עד 6-7 ק"מ בדר"כ וריצת 2 ק"מ אני עושה ב8.30 בערך.
בכוח אני עולה משהו כמו 9 מתח, ודוחק בערך 50 ק"ג.

העזרה היא כזאת: אני רוצה להתחיל להגיע למדדים שונים, והם:
לדחוק 70 ק"ג 6 פעמים.
לעשות 6 מתח עם 15 ק"ג עליי.
לרוץ 3000 מטר פחות מ13 דקות.
לעשות 70 כפיפות בטן כפולים (עלייה לנגיעה בברכיים, ירידה חצי ,עלייה שוב, וירידה מלאה)
המטרה היא לעבור לתפקיד מבצעי יותר בצבא.

כמה זמן אתם חושבים שניתן להגיע למדדים כאלו?
אם יש מישהו שעבד על המדדים האלו פעם ויש לו תוכניות מובנות למדדים האלו אני אשמח
בנוסף, כל טיפ\ עזרה\עצה תתקבל באהבה ובשמחה..

זה המבחן של השב"כ אם אני לא טועה.
בכל אופן תוכנית כוח טובה שמשלבת את תרגילי הבסיס אמורה להביא אותך למספרים האלה, לאל לא מספרים קשים במיוחד.
להערכתי אפשר תוך חצי שנה אולי אפילו פחות.

• פותח/ת השרשור
כן, אפשר רק צריך למצוא תוכנית כוח טובה שמשלבת את תרגילי הבסיס 😃
תודה רבה..

• פותח/ת השרשור
אבוד בחלל..
עדיין בחיפוש. יש המלצות?

אבוד בחלל..
עדיין בחיפוש. יש המלצות?
לא תמצא תוכנית כזאת מוכנה. עבור תוכנית שמתאימה לצרכים שלך אני יכול להמליץ על הייעוץ האישי דרך האתר, אולי טל @Beast and cheat יכול לעזור או לפנות למאמנים בתחום ההכנה לצה"ל אתה יכול לפנות ל nir cohen להמלצות
‫Nir Cohen | فيسبوك‬
אין לי מושג למה הלינק בערבית ;-)

הכנתי לא מעט חבר'ה לקורס אחיד, ואפשר בטווח זמן יחסית קצר להגיע לרמה גופנית שתאפשר לך לעבור.

• פותח/ת השרשור
תותח! אז איך בעצם אני עושה את זה טל?

אחד הסודות ב"כפיפות הבטן" האלה הוא לא להשתמש בבטן (עד כמה שניתן). הבטן לא מבצעת כפיפת ירך לצערם של הבוחנים, אלא רק משאירה את עמוד השדרה במנח ניטרלי בזמן שהאיליו פסואס מושך את עמוד השדרה לפשיטת יתר. אז נכון, לעבוד עם הבטן שומר לנו על הגב במהלך התרגיל המטופש הזה, אבל הגב שלנו ישרוד כמה שבועות של אימונים על זה + את המבחן. מי שיכול עם עבודת בטן חזקה גם סבבה. אבל מי שבקושי מצליח 20, יכול להשתמש בבטן משמעותית פחות ולהצליח משמעותית יותר. מבחן מפגר, אבל זה המצב.

אם להיות כן, אז אם בגיל 30 אתה לא יכול לבצע בנץ' פרס עם משקל גוף, ואתה גם לא רץ כל כך טוב, למרות שאתה מתאמן 2-3 פעמים בשבוע - אתה לא בדיוק מה שהם מחפשים. זה לא אומר שאתה לא יכול, כי אלו תוצאות ברות השגה לחלוטין. אבל אתה תצטרך לקחת בחשבון שאת הקורס אתה תעשה עם אנשים שרובם לא היו צריכים להתאמן למבחן הזה כדי לעבור אותו, למעט הריצה וכפיפות הבטן - וגם זה ממש לא יהיה תקף לכולם. תלוי כמובן למה ספציפית את מתמיין, אבל באופן כללי - זה המצב.

מאחל כמובן בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על המידע, אעבור גם אעבור 😃

Back
למעלה תחתית