אני בהתלבטות, כאשר אני עושה conventional deadlifts אני מרגיש בעיקר את הגב תחתון (והיה לי כבר בעבר פציעה בגב תחתון אז קצת פוחד) ופחות שרירים אחרים, גם כשאני נותן דגש לראות שאני לא עושה חצי stiff leg אני מרגיש כאילו זה תרגיל גב תחתון ומופעל עליו לחץ רב.
כאשר אני עושה sumo כל הלחץ מהגב תחתון יורד לי וזה הרבה יותר קל לי.
הדבר היחיד שאני פחות אוהב בsumo הוא שהוא לא מדמה מצבים מציאותיים, מה הכוונה: conventional זה משהו שאתה משתמש בו הרבה בחיי היום יום להרים דברים או כל דבר שדומה לתנועה הזו לעומת sumo שפחות יצא לך מצב כזה בחיים ובנוסף אם אני יעבור לsumo ואז ארצה לחזור לconventional זה יכול להיות בעייתי כי הגב פתאום לא רגיל לעבוד בצורה הזו ואז הוא יהיה חלש ביחס לשרירים אחרים מה שיגדיל את העומס עליו(כל מה שאני אומר כאן זה לפי הבנתי לא בהכרח שהוא נכון)
אשמח לדעתכם ומה אתם ממליצים. ובקשה נוספת לא לקטול אם אמרתי שטויות חחחח
כאשר אני עושה sumo כל הלחץ מהגב תחתון יורד לי וזה הרבה יותר קל לי.
הדבר היחיד שאני פחות אוהב בsumo הוא שהוא לא מדמה מצבים מציאותיים, מה הכוונה: conventional זה משהו שאתה משתמש בו הרבה בחיי היום יום להרים דברים או כל דבר שדומה לתנועה הזו לעומת sumo שפחות יצא לך מצב כזה בחיים ובנוסף אם אני יעבור לsumo ואז ארצה לחזור לconventional זה יכול להיות בעייתי כי הגב פתאום לא רגיל לעבוד בצורה הזו ואז הוא יהיה חלש ביחס לשרירים אחרים מה שיגדיל את העומס עליו(כל מה שאני אומר כאן זה לפי הבנתי לא בהכרח שהוא נכון)
אשמח לדעתכם ומה אתם ממליצים. ובקשה נוספת לא לקטול אם אמרתי שטויות חחחח
נערך לאחרונה: