הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ | שיפוץ לתפריט תזונה

Daniel1995

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אהלן שלום לכולם.
יוצא לי לקרוא כאן די הרבה האמת,
קראתי את המדריכים לבניית תפריט תזונה אולי 100 פעם, ועדיין לא מצליח להבין מה כן לאכל, ומתי.
יש בידי תפריט תזונה שנבנה בידי מאמן אישי מלפני חודש וקצת, והייתי מעוניין לשפץ אותו קצת,
חשוב לציין שכיום אני שוקל 76.2 על 10-11%,
1.78 ובן 22.
השאיפה היא להגיע ל 90 קילו, ואז לחטב.
מבצע תכנית AB 4 פעמים בשבוע.
התפריט די קשה אני חייב להגיד..
אם מישהו יוכל להמליץ על עוד סוגי פחמימה או מזון זה יעזור לי מאוד.
הכוונה גם לגבינות.. (נחקנתי כבר מהאורז והחזה ) חחחח
תודה מראש אנשים.
מישהו ?

קבצים מצורפים

• IMG_8215.JPG
    IMG_8215.JPG
    KB 68.5 · צפיות: 130
אהלן,
מאמן הוא לא תזונאי, בד"כ. לפעמים לבקש ממנו לבנות לך תפריט זה כמו לבקש מחשמלאי רכב לתכנן לך מנוע. חסר לך פה שומן, אתה אוכל קצת יותר מחצי ממה שאתה צריך. תפריטים כאלה לפעמים מפליפים אותי, מי אוכל 10 שקדים ספור, למה רק פירות ירוקים, מה רע בטונה עם שמן. התפריטים האלה רק גורמים סבל, והאבסורד הוא שאתה במסה.
לא ידעתי ש4 מתוך 5 ביצים מוטלות בלי חלמון, מטורף. נו באמת, לא חבל?
תרשה לעצמך לאחד חלק מהארוחות, תגוון עם האורז, יש פסטה, תפוחי אדמה יש לחם ופיתות. כשבא לך תאכול עוד טונה במקופ עוד עוף, כל עוד היא עם שמן כי מים זה מגעיל.
תכניס גם קוטג, גבינה לבנה, גבנצ, חלב במקום חלק מהעוף או בנוסף.

• פותח/ת השרשור
״ קצת יותר מחצי ממה שאתה צריך ״- איך הגעת לזה ?
ו ואללה נדיר עכשיו אני אוסיף דברים אכילים קצת

אהלן,
מאמן הוא לא תזונאי, בד"כ. לפעמים לבקש ממנו לבנות לך תפריט זה כמו לבקש מחשמלאי רכב לתכנן לך מנוע. חסר לך פה שומן, אתה אוכל קצת יותר מחצי ממה שאתה צריך

כן האמת שהבנתי שצריך לאכל פר גרם לכל קילו ממשקל הגוף,
עכשיו אני מנסה לבנות תפריט חדש בעצמי.
יש לך טיפים ?

אני כבר שנים מחפש מחקר נורמלי שמראה ש"צריך" לאכול גרם שומן פר קילו. לדעתי זה מוגזם.
יש לכם משהו?

אני כבר שנים מחפש מחקר נורמלי שמראה ש"צריך" לאכול גרם שומן פר קילו. לדעתי זה מוגזם.
יש לכם משהו?
כנראה שאתה לא יודע לחפש
יש הרבה מחקרים, רובם בעמוד הראשון של גוגל
הנה מהלינק הראשון בגוגל....
that protein intakes in the range of 1.3-1.8 g · kg(-1) · day(-1) consumed as 3-4 isonitrogenous meals will maximize muscle protein synthesis.

כנראה שאתה לא יודע לחפש
יש הרבה מחקרים, רובם בעמוד הראשון של גוגל
הנה מהלינק הראשון בגוגל....
that protein intakes in the range of 1.3-1.8 g · kg(-1) · day(-1) consumed as 3-4 isonitrogenous meals will maximize muscle protein synthesis.
כנראה שאתה לא יודע לקרוא.
דיברתי על שומן...אני יודע שיש הרבה מחקרים בקשר לחלבון.

וכשאני אומר מחקר אני מתכוון למחקר שמראה בבירור שיש יתרון ללאכול 1 גרם שומן מול 0.5 גרם שומן לקילו. לא מאמר שאומר "כדאי לאכול X שומן"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית