נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
זה הPR הכי קל שעשיתי (של 5 ק"ג)
עולה שבוע הבא ל110
עולה שבוע הבא ל110
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מתכנן, הפרס אצלי הוא נטו תרגיל עזר לפאוורליפטינג.חריף.
מתי מסנגל?
האמת שהפעם לא חיפפתי בנעילת המרפקים, לעומת העשיריות שעשיתי ששם באמת מיהרתי.לא אנושי, מטורף. אגב מה היתרונות בכך שאתה לא נועל מרפקים/מוריד ראש למטה בסוף חזרה?
עם הרגליים זה פוש פרסואו כל הכבוד, אני רואה הרבה חברה שעושים פרס עם הרגליים והגב ולא יודע מה, עבודה נקייה ועם משקל מטורף, מאחל לך המון בהצלחה
עם הרגליים זה פוש פרס
יש האומרים כי זה טוב לבריאות הכתף להכניס את הראש ולתת את הנעילה הזאת עם השכמות משוכות למעלהלגבי הפרס הקלסי שאוהבים בפורום, לא רואה סיבה לעשות את זה (לפי המטרות שלי). אני יכול להכניס את הראש ולתת נעילה כזאת, אבל למה? זה לא תרגיל תחרותי.
השראגס מוריד עומס מהטרייספס בנעילה ע"י תמיכה של רכיבי השלד ושרירי הטרפז.יש האומרים כי זה טוב לבריאות הכתף להכניס את הראש ולתת את הנעילה הזאת עם השכמות משוכות למעלה
כי הנעילה מעל הראש זה בגלל שזה תחרותי, אהאה.זה לא תרגיל תחרותי.
אוקיי,כי הנעילה מעל הראש זה בגלל שזה תחרותי, אהאה.
זה לא מה שאמרתי. לא דיברתי בכלל על חוקיות חזרה.אוקיי,
אז לפי ההגדרה שלך זה פרס לא מלא אם לא הכנסת את הראש מתחת למוט,
ולפי ההגדרה שלי כל עוד נעלת מרפקים זה פרס מלא.
אז אם אנו מדברים על יעילות התרגיל אין צורך בדיון. זה לפי הצרכים שלי, והמטרות שלי.זה לא מה שאמרתי. לא דיברתי בכלל על חוקיות חזרה.
אני אשמח לשמוע מה אתה מרוויח מלבצע את התרגיל בצורה כזו.אז אם אנו מדברים על יעילות התרגיל אין צורך בדיון. זה לפי הצרכים שלי, והמטרות שלי.
אני אשמח לשמוע מה אתה מרוויח מלבצע את התרגיל בצורה כזו.
אני יודע מה זה ומה הוא מרוויח, אני שואל למה הוא עושה את זה. זה לא תחרותי, אז משקל על המוט לא רלוונטי, אז למה?זה פשוט מאוד- יותר משקל על המוט.
כשהוא נשען אחורה ולא מכניס את הראש הוא מערב יותר את החזה.
פרס זה לא. זה יותר Standing Incline Press.
ובדיוק בגלל טכניקה כזאת הוציאו את הClean & Press מההרמות האולימפיות.