הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אז לעבודרגליים או לא?

• פותח/ת השרשור גל26
  • פורסם בתאריך

גל26

משתמש מתחיל
86
3
נק' מוניטין:
3
86
3
שלום לכולם. מאז ומתמיד הרגליים אצלי היו החלק הגדול יותר, בעבר הייתי עובד עלים פעם בשבוע. כיום כחלק מתהליך החיטוב שאני נמצא בו הפסקתי לעבוד רגליים אך אני רץ כ 6 קילומטר ×3 פעמים בשבוע בלי קשר ל 3 אימוני משקולות. בהתייחס לעובדה שאני לא רוצה שהרגליים "יתנפחו" אלא יתעצבו יותא עם ירידץ המשקל מה אתם ממליצים? 1. לעבוד בכל זאת כבד 2. לא לעבוד בכלל עד שארד למשקל המטרה. 3. לעבוד קליל בשביל הסיבולת 3 תרגילים 4 סטים של 20 חזרות. אשמח לתשובה

533fbb4207276834375cfec4b01eb4ec16224cc05b057cbbec42cb71beff8930.jpg

גם אצלי הרגליים דומיננטיות , אין בזה שום דבר רע , תפסיק להיות ילדה

• פותח/ת השרשור
533fbb4207276834375cfec4b01eb4ec16224cc05b057cbbec42cb71beff8930.jpg

גם אצלי הרגליים דומיננטיות , אין בזה שום דבר רע , תפסיק להיות ילדה

אתה רושם לי להפסיק להיות ילדה אבל אתה מגיב כמו ילד בן 20 שבדיוק קיבל את השייקר הראשון שלו
שאלתי שאלה לגיטימית לא חושב שיש לה תשובה חד משמעית
מכבד את התשובה שלך אבל תסביר למה
אם המטרה שלי היא רגליים קטנות יותר למה לעבוד חזק? כי זה מה שהתותחים במכון אומרים?
אמרת משהו תבסס אותו בהתאם לשאלה ששאלתי במקום לתקוף.

באופן אירוני, 100% מהאנשים בעליי הרגליים הדומיננטיות שמפחדים שהרגליים שלהם ״יתנפחו פתאום״ הם בעלי רגליים של ילדה קטנה ופשוט מחפשים להמנע מהעבודה הקשה.

• פותח/ת השרשור
אני 1.85 15% שוקל 93 תאמין לי שהן לא קטנות.
בנוסף אני רץ 6 קילומטר + 1 קילומטר חימום 3 פעמים בשבוע ( לפעמים 4)
ומשלב 3 אימוני משקולות של שעה ורבע
תוסיף על כל זה תזונה די קפדנית עם מקסימום 120 גרם פחמימה
לא נראה לי שאני מסוג העצלנים.

• פותח/ת השרשור
חחח אתה חמוד
הסקווט שלי לא גבוה כי כמו שציינתי קודם אני לא רוצה להגדיל את הרגליים לכן מן הסתם לא שמתי על זה דגש
חזה למשל שעליו אני שם דגש אני עם משקל לא רע של 140X3
הבעיה פה היא אחרת
זה פורום שאנשים אמורים לשתף מהידע שלהם כדי לעזור אחד לשני
בבאדיבילדינג ובפורומים אחרים בעולם כולם בוויב טוב
רק פה אני רואה כל הזמן נסיונות להפוך דיונים לגיטימים ל "של מי יותר גדול" וארס ועוקצניות
אני לא בא להשוויץ לאיזה השגיים הגעתי בחד"כ למרות שאני יכול כי אני לא אכנס למלכודת הזאת
רק אתן לך ולבחור למעלה טיפ קטן לחיים - תהיה חיובי תעזור ודברים טובים יגיעו אלייך
תמשיך להיות דוש שמנסה להרשים את חבריו לפורום ונראה לאן תגיע..
שנה טובה לכולם חשבתי שאקבל תשובות ודיון לגיטימי קיבלתי ילדים שבאים לעשות רוח
בהצלחה לכולם

לאיזה דיון אתה מצפה בדיוק? מה אתה מצפה לשמוע? ״כן, זה בסדר שתוותר לעצמך ותעבוד רק על מה שאתה אוהב״? סבבה, אלה החיים שלך. איפה יש כאן מקום לדיון?

אני 1.85 15% שוקל 93 תאמין לי שהן לא קטנות.
בנוסף אני רץ 6 קילומטר + 1 קילומטר חימום 3 פעמים בשבוע ( לפעמים 4)
ומשלב 3 אימוני משקולות של שעה ורבע
תוסיף על כל זה תזונה די קפדנית עם מקסימום 120 גרם פחמימה
לא נראה לי שאני מסוג העצלנים.
אתה על אחוז שומן לא נמוך(יש מצב שהוא גם יותר גבוהה מ15 ואין לך מושג בכלל) אז יכול להיות שמצטברים לך שם הרבה נוזלים ושומן ואז הן נראות גדולות אבל תכלס הן בפרופורציה אם לא יותר קטנות /בפיגור

מה ההיקף יד ומה הרגל ? ובתור אחד עם רגליים דומיננטיות אין בזה שום דבר רע וזה אפילו עדיף על ההיפך מזה (זה כנראה גנים כי אצלי גם מפיסטול סקוואט בהיותי לוחם ניטחן שישן 3 שעות בלילה הן היו מכובדות)
חזה למשל שעליו אני שם דגש אני עם משקל לא רע של 140X3
חוב לראק ?

• פותח/ת השרשור
נמדדתי בקליפר אז המדידה דיי מדוייקת.
ההיקף יד שלי הוא 44.
ולבחור למעלה
ביקשתי דיון לגיטימי
כן אתה חייב לעבוד רגלים כי .....
לא אתה לא חייב אתה יכול לעשות רק...
במקום זה סתכל על התשובה הראשונה שלך שחוץ מלנסות לעקוץ לא נתנה שום ערך מוסף.
גם ההודעה השנייה שלך שמזלזלת ביכולת שלי כביכול למרות שלדעתי תמיד יש לאן לשאוף אבל אני מתאמן דיי חזק
סתכל אולי אני הדפוק פה אבל ציפיתי לדיון רלוונטי זה הכל ולא משפטים בשביל לצבור ליקים

נמדדתי בקליפר אז המדידה דיי מדוייקת.
ההיקף יד שלי הוא 44.
ולבחור למעלה
ביקשתי דיון לגיטימי
כן אתה חייב לעבוד רגלים כי .....
לא אתה לא חייב אתה יכול לעשות רק...
במקום זה סתכל על התשובה הראשונה שלך שחוץ מלנסות לעקוץ לא נתנה שום ערך מוסף.
גם ההודעה השנייה שלך שמזלזלת ביכולת שלי כביכול למרות שלדעתי תמיד יש לאן לשאוף אבל אני מתאמן דיי חזק
סתכל אולי אני הדפוק פה אבל ציפיתי לדיון רלוונטי זה הכל ולא משפטים בשביל לצבור ליקים
אוקי זה יד דיי מרשימה כמה ההיקף רגל ?
קליפר לא מדויק...

בהתייחס לעובדה שאני לא רוצה שהרגליים "יתנפחו" אלא יתעצבו יותא עם ירידץ המשקל מה אתם ממליצים
למה אתה מתכוון יתעצבו? האם אתה רוצה להוריד מהשומן הכללי באיזור תוך שימור מסת שריר?
כי "לנפח" רגליים לא אפשרי ברוב המקרים אם אתה חותך במשקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית