הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 3 חזרות בלחיצת חזה

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
בקשר לבנץ פרס
אני מסוגל ללחוץ 70 קילו 5 חזרות , רציתי מה יקרה אם אני אשים 75 ואכוון ל1-3 חזרות , המטרה שלי היא להגיע ל80 קילו בלחיצת חזה בזמן הקצר ביותר .
האם בעזרת 1-3 חזרות אצליח להשתפר במהירות גדולה יותר ?

גיל 18
גובה 1.85
משקל : 70

מה ייתן לך להגיע ל 80 קג לחזרה?
המטרה צריכה להיות התקדמות פרוגרסיבית ולא לשחק עם המשקלים, בטח שלא לבדוק סינגלים או RM3 במשקלים האלה.
על פניו 70 לחמישיה צריך לתת לפחות 80 לחזרה אבל זה תלוי בהרבה דברים וגם לעשות RM1 צריך לדעת ולא לבדוק סתם ככה באמצע האימונים ללא שום סיבה.

תכנית מתאימה ומספיק אוכל יביאו אותך לשיפור. כרגע מהתגובה שלך לא ניתן לדעת כלום על האימונים או התזונה רק שאתה עושה חמישייה אחת עם 70 באימון.

תוסיף כל אימון 2.5 ק''ג תאכל בהתאם והופה אחרי 4 שבועות בתנאי שלא נתקעת הגעת ל80 קילו לשלוש חמישיות

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא להגיע ל5 חזרות עם 80 קילו , רציתי לדעת אם להרים את הr1 שלי יחזק אותי במהירות גדולה יותר ?
הrm1 שלי הוא 80 קילו

המטרה שלי היא להגיע ל5 חזרות עם 80 קילו , רציתי לדעת אם להרים את הr1 שלי יחזק אותי במהירות גדולה יותר ?
הrm1 שלי הוא 80 קילו
לא תמשיך להתקדם כרגיל
אין פה קיצורי דרך, זה לא ספרינט זה מרתון!

אתה נשמע כמו מקרה מצויין של ss. תתחיל אותה ואל תשחק בשטויות. עוד חודש תלחץ 80 חמישיות אחרי ריסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית