הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

סתם עוד בול עץ לא מעניין

זאת טעות, גם בתחרות אתה מגיע לדדליפט עייף אחרי סקוואט ובנץ כבדים, ככה שדדליפט אחרי סקוואט כבד לפחות ישקף יותר את התוצאות שלך בתחרות
בתחרות כן אבל בעתיד כשמבצעים תכניות שהאימון בנוי עם דדליפט בהתחלה למשל 531 או סתם איזה בלוק נפח עם דדליפט אז מן הסתם אפשר להרים קצת יותר

ZivFarbman36 עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס, המטרה - 500 ק"ג טוטאל.״:

עדכון לוג: 20/03/17

סתם עדכון -
טוב אז אני לא יכול להתאמן השבוע בגלל כאבים בגב שאין לי הסבר אליהם, מרגיש כמו מתיחה חזקה אבל יש לי שטפי דם וכל הזין הזה. שבוע הבא מראשון עד שלישי אני בטיול שנתי אז אני בקושי יאכל אז גם שבוע הבא האימונים הלכו...
אני מקסימום ינסה ללכת למכון חמישי הזה לתת אימון קל רק בשביל לשמור על התדירות ולא לקבל די טריינינג.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/03/17

ריפ
טוב אז היום ניסיתי לתת סקוואט ואחרי ה-80 ק"ג חימום פשוט הגב נכנע והכאבים עוד פעם בלתי נסבלים, לפחות לנשום אני יכול נורמאלי יותר אבל אם לא הייתי מפסיק בזמן היה לא טוב.

רוב הסיכויים שהתחרות הלכה קיבנימט בגלל זה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

ממליץ לך לעשות הפסקה לזמן מסוים, תעשה צילום אם זה בלתי נסבל..
המשקלים לא יברחו לשום מקום

ממליץ לך לעשות הפסקה לזמן מסוים, תעשה צילום אם זה בלתי נסבל..
המשקלים לא יברחו לשום מקום
אני באמצע הפסקה בגלל הכאבים האלה, כבר שבוע שלישי אם אני לא טועה. לפעמים אני מנסה לעשות משהו אבל תמיד הכאבים חוזרים. אני לא אעשה הפסקה לגמרי כי בנץ׳ אני מסוגל לעשות...

אני באמצע הפסקה בגלל הכאבים האלה, כבר שבוע שלישי אם אני לא טועה. לפעמים אני מנסה לעשות משהו אבל תמיד הכאבים חוזרים. אני לא אעשה הפסקה לגמרי כי בנץ׳ אני מסוגל לעשות...

תלך לאורטופד, לא שהוא יחדש לך משהו. ממליץ לך לעשות צילום ולהיפטר מזה כמה שיותר מהר אחרת זה יכול להימשך לתקופה וזה לא כיף

עדכון לוג: 21/04/17

אימון (?)
סקוואט
60x5
80x5
100x5
120x3
140x5 - היה קליל, כיף להרגיש משקל כבד.

בנץ׳ פרס
30x5
45x5
65x5
75x3
90x3 - איכס הבנץ׳ נדפק בתקופה הזאת.

דדליפט
70x5
100x5
120x4
140x5 - מתלבט אם לחזור לסומו או להשאר בקלאסי.

היה אחלה בתכלס, הרבה זמן לא הרגשתי משקל כבד. תודה על האירוח @PowerLifting אני בטוח שאני אחזור לוולקן עוד הרבה פעמים

קרא את שאר עדכון הלוג...

פצץ תחרות? יפה שעברה הפציעה עשית משהו מיוחד חוץ מלנוח?

פצץ תחרות? יפה שעברה הפציעה עשית משהו מיוחד חוץ מלנוח?
עשיתי עיסויים עם וולטרן פעמיים-שלוש ביום, פואם רולינג בערב ונחתי כמה שיותר. אה רוב הסיכויים אני לא מתחרה, צריך לברר.

בטח שאתה חוזר עוד הרבה פעמים, שיש לי את האימון עצימות האחרון לפני התחרות נוסעים שוב והפעם גם יומנגס אחרי

ZivFarbman36 עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס״:

עדכון לוג: 24/04/17

עדכון:
טוב אז אתמול שהתחממתי לסקוואט עוד פעם נתפס לי הזוקף הימני, אם אני מדבר באחוזים אז הפעם זה נתפס ב80% ולא הגיע לרמה שאני מתקשה לנשום כמו פעם קודמת. התחלתי את הפרוטוקול פציעות של ביל סטאר וביום רביעי אני כבר אתחיל את ה-25 חזרות ללא משקל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/04/17

אימון (?)
דדליפט
60x2x25
70x20 - הצילו

לא כיף בכלל, גם המכון היה מפוצץ באנשים ולקחתי את המוט מהבנץ' כי לא היה עוד מוטות אז כל שנייה חפרו לי שאני אחזיר (לא שיש מקומות קבועים למוטות, פשוט אף אחד לא היה בספה אז לקחתי).

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/05/17

פרוטוקול פציעות - אימון שלישי
דדליפט
60x10
80x10
100x5
115x3
130x1
140x3 - הלך סבבה לגמרי, ללא חגורה.

טוב אז ביום ראשון אני אחזור לטקסס כבר, הגב מרגיש מוכן לסקוואט. למרות שאני רושם שזה האימון השלישי בפרוטוקול זה לא, היה אימונים שלא היה לי כוח לרשום אותם מרוב שהם משעממים (כל האימונים עם ה25 חזרות ללא משקל וכו').

אני מתחיל להתאמן ללא חגורה לאיזה שלושה-ארבעה חודשים או עד שאני אקנה חגורה של שוהם או טיטאן לונגהורן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית