הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

סתם עוד בול עץ לא מעניין

ZivFarbman36

משתמש פעיל
791
570
נק' מוניטין:
2,909
791
570
ZivFarbman36 הוסיף לוג חדש:

הלוג של הנער הרוסי שרוצה ללחוץ הרבה (מאוד) - הלינארית של ביל סטאר.

טוב אז אני זיו, גר בפרדס חנה, כרגע בן 15 וקצת, מתאמן שנה וחודשיים שמתוכם רק איזה תשעה חודשים ידעתי מה אני עושה בכלל במכון, בעבר עשיתי AB וFBW, התחלתי את המדקאו לפני כשלושה חודשים.

חשוב לציין שרק עכשיו עברתי את המשקלים שלי בסקוואט ובדדליפט לפני החיטוב הארוך שהיה לי (מ26% ל14%)
ובלחיצות לא כל כך ירדתי במשקלי עבודה, במקום לכתוב את הלוג אני פשוט עושה סרטונים שיהיה יותר מעניין, בסרטונים רואים רק את הסט הכי כבד.

אני מתכנן להתחרות ב29.12, כרגע שוקל 78 ואני על פלוס קלורי של 400~, אני מקבל ביקורת...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

הטכניקה שלך בתרגילי הבסיס טובה.
לגילך ההישגים שלך מאד מרשימים, מה שכן, כואב לי לראות אותך עושה פרס מהסטאנד הזה (גם אני בתחילת דרכי עברתי את זה).

אין ראק? או שזה היה חד פעמי?

• פותח/ת השרשור
הטכניקה שלך בתרגילי הבסיס טובה.
לגילך ההישגים שלך מאד מרשימים, מה שכן, כואב לי לראות אותך עושה פרס מהסטאנד הזה (גם אני בתחילת דרכי עברתי את זה).

אין ראק? או שזה היה חד פעמי?
דבר ראשון תודה על המחמאה על הטכניקה:)
אין אפשרות אחרת לצערי, בינתיים זה לא כזה מפריע לי אני עושה מיני סקוואט בשביל לקחת את המוט ואז מתחיל.

• פותח/ת השרשור
ZivFarbman36 עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הנער הרוסי שרוצה ללחוץ הרבה (מאוד)״:

עדכון לוג: 11/10/16

טוב אז ניסיתי לתת היום 160 דדליפט לסינגל, פעם ראשונה איבדתי את האחיזה ממש לפני הנעילה ופעם שנייה (בין ההרמות היה איזה עשר דקות מנוחה) הגעתי לברכיים ונתקעתי....
בחמישי אני לא אתאמן בגלל הצום, אני אחזור בראשון להתאמן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 13/10/16

Squat - 120x3
Bench Press - 92.5x3
Bent Over Row - 65x3x8

אמ סך הכל אימון סביר, הסקוואט והבנץ' היו קשים יותר מדי לדעתי, אני מפסיק את ההתקדמות ב5 ק"ג עכשיו בטוח.
לא היה לי זמן לצלם לצערי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עכשיו יהיה לך מה להראות לילדי נזלת בפורום השני 😃

ולא יודע למה הבחור בסקוואט שעומד לידך עם החולצה של באטמן מעצבן אותי - יש לו מן מבט מזלזל כזה.

• פותח/ת השרשור
עכשיו יהיה לך מה להראות לילדי נזלת בפורום השני 😃

ולא יודע למה הבחור בסקוואט שעומד לידך עם החולצה של באטמן מעצבן אותי - יש לו מן מבט מזלזל כזה.
הוא רבע סקוואטר, בשבילו לשבור מקביל זה משהו לא ידוע אז הוא התעניין.
מתקדם יפה, מעלה קלוריות או שעדיין על אותו דבר?
אותו דבר, עליתי 1.5 קילו בחודש הזה ואני מרוצה.
אולי בעתיד (די בטוח שזה יקרה).

הוא רבע סקוואטר, בשבילו לשבור מקביל זה משהו לא ידוע אז הוא התעניין.

"מה ? לא ידעת עחי ? דיפ סקוואט פוגע בברכיים", שימשיכו ככה עם הרבע סקוואט עם פוסי פד ל-80KG זה בטוח יביא אותם לאנשהו....

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/10/16

סקוואט (התאוששות):
95 קילו - 2X5
אוברהד פרס:
65 קילו - ארבע חזרות (כשל)
דדליפט:
140 קילו - שלוש חזרות (כשל)

טוב אז השינה שלי היית על הפנים בימים האחרונים אז זאת כנראה הסיבה לכשלים שהיו לי היום, אני אעשה ריסט גם באוברהד וגם בדדליפט כי זה כבר דורש, ה135 שבוע שעבר זז ממש איטי והטכניקה נפגעה אז זה זמן לריסט...
צילמתי את כל הפאקינג סטים אבל הLG G4 הסרטן הזה החליט שכל וידאו שאני מצלם הופך לקובץ MP3....

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית