הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

סתם עוד בול עץ לא מעניין

ZivFarbman36 עדכן/ה את הלוג ״לוג הכנה לתחרות״:

עדכון לוג: 24/07/17

עדכון תחרות:
נתחיל בזה שהייתי שבועיים וחצי בחו"ל לפני התחרות, לא הצלחתי להתאמן שם כמו שצריך אפילו לאימונים קלים, היו לי המון חששות לפני התחרות. במיוחד לדדליפט כי הדדליפטים הכבדים האחרונים שלי היו נוראיים - לא הצלחתי לנתק 185. בנץ' בכלל לא הייתי בטוח מה אני מסוגל כי לא הצלחתי לעשות אותו בחו"ל כי במכון היית ספה מחליקה מדי.

סקוואט:
בגלל אי עמידה בזמנים התחלתי את החימום מוקדם מדי, הבנתי את זה מאוחר מדי ואז נחתי חצי שעה בין כל סט חימום כי לא היית ברירה. בסוף התחלתי לאחר בחימום כי למדוד את הגובה ראק לקח שעה כי אף אחד לא ידע איך לתפעל את המונוליפט. יצא שעשיתי את החימום האחרון עשר דקות לפני הכניסה שלי.

אופנר:
175 קילו. עלה כמו מים, בטעות הזזתי את רגל שמאל אחורה אבל למזלי זה היה אחרי פקודת הראק.

כניסה שנייה:
190 קילו. פה הבנתי שה200 ריאלי, עלה הרבה יותר קל ממה שהיה בוולקן (הסקוואט הכבד האחרון).

כניסה שלישית:
200 קילו. ידעתי שאני אצטרך להלחם בזה, בנקודת תקיעה שלי קרסתי טיפה עם הגב אבל התחלתי להשלים.

בנץ':
כבר בחימום הרגשתי שהזוקף מתחיל ממש להציק לי, הוא פשוט היה גמור מהסקוואט, התחלתי לחשוש מהדדליפט והיה שלב שאמרתי לעצמי רק לתת אופנר ולסיים את זה. בין כל הכניסות קיבלתי מחברים שלי עיסויים עם הרולר שלי בזוקף שזה טיפה הרגיע אותו.

אופנר:
100 קילו. עלה קל באופן מפתיע.

כניסה שנייה:
107.5 קילו. השוואתי את השיא מדצמבר, עלה קל גם. התלבטתי אם לשים 112.5 או 115, בסוף הלכתי על בטוח.

כניסה שלישית:
112.5 קילו. היה סבבה לגמרי, הבנתי שזאת טעות שלא הלכתי על 115 אבל אל נורא, העיקר 3\3.

דד:
החימום הלך קל מאוד, גם בדדליפט היה לי פאק אפ בתזמון של החימום אבל היה פחות נורא מהסקוואט.

אופנר:
175 קילו. הרגיש לי ממש כבד, חשבתי שאין סיכוי ל200, כבר שמתי 185 בכניסה השנייה אבל בסוף שיניתי.

כניסה שנייה:
190 קילו. היה נוראי, המוט התנתק לי מהגוף וכמעט נכשלתי.

כניסה שלישית:
200 קילו. ללא ספק ההרמה הקלה של היום הזה, התכוננתי מנטלית ממש חזק והכל הלך חלק בהרמה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 31/07/17

אימון סקוואט -
סקוואט

40x5
70x5
100x3
120x4x5 - מע כזה

טוב אז בצער רב החלטתי שאני מתחיל חיטוב לאזור ה80 קילו, עושה טקסס אבל נפח עם ארבעה סטים וברגע שאראה שזה שוחט אותי אוריד לשלושה סטים.

גם בזמן הקרוב לא רואה את עצמי עובד עם חגורה, רוצה לקחת הפסקה ממנה. כנראה שחודשיים לפני דצמבר אחזור לחגור.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/08/17

אימון אוברהד פרס -
אוברהד פרס
30x5
40x5
50x5
60x5x5 - לא משהו מיוחד

צ׳ין אפס תרגילי עזר משעממים וזהו.
גיליתי שהדבר היחידי שמביא לי מוטיבציה לאמן פלג גוף עליון זה להתאמן עם גופייה כי אז השורשים הבילדרים שלי מתגלים ואני נהנה מהחרא הזה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה יודע, שמתי לב שעם גופייה אני מרים יותר בבנץ' פרס (גב פתוח)
זה מדביק את הגב למיטה ואני לא מחליק על המיטה כל הזמן ומאבד כיווץ.

ZivFarbman36 עדכן/ה את הלוג ״סתם עוד לוג של ילד עם זוקף פגום״:

עדכון לוג: 06/08/17

אימון נפח -
סקוואט
60x5
80x5
100x3
112x1
122.5x4x5 - מתחיל להרגיש את החוסר בקלוריות, סט אחרון היה פשוט מתיש...

בנץ' פרס
40x5
60x5
70x3
80x1
87.5x4x5 - קל מדי

טוב אז בסופ"ש התפרעתי עם האוכל בגלל שהיה לי יום הולדת ולא היה לי כוח לחשוב על תזונה ואיכשהו לאכול שטויות ולהשאיר בערכים נורמאליים.

פשיטות כפיפות ברכיים והביתה

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
מה הבעיה עם הזוקף?
מציק מאוד. כל כמה אימונים יש לי טוויקים והתכווצויות בזוקף הימני.
זה התחיל לפני חצי שנה בערך שהוא נמתח לי בצורה אלימה השבית אותי לחודשיים והרס לי את ההכנה למאי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית