הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע Anabolic diet

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
ג'וקר הביא לכאן מאמר על הדיאטה האנאבולית של דיפאסקאל, מה אתם אומרים על הנושא? הוא כותב שצריך לעצור את תקופת המאסה כשמגיעים ל10% שומן, הוא ליצן? אני באמת לא מבין למרות שזאת נשמעת דיאטה מגניבה לטחון בשר כל היום:s47:

גימיק מצחיק , עברתי על חלק מהספר המון חורים לא מאמין בזה לדעתי גם עינוי לא לאכול פחממות במסה , אולי נוותר על פחממות כל החיים וזהו?

אם אתה מחפש משהוא אז כבר סייקל פחמימות.
3-4 ימים רמה בינונית נמוכה של פחמימות ו3-4 ימים "העמסת" פחמימות..

• פותח/ת השרשור
גימיק מצחיק , עברתי על חלק מהספר המון חורים לא מאמין בזה לדעתי גם עינוי לא לאכול פחממות במסה , אולי נוותר על פחממות כל החיים וזהו?
אבל זה מסתדר מבחינה הגיונית שאם לגוף אין פחמימה אז הוא יפנה לייצר אנרגיה ממאגרים אחרים?
חוצמזה שממש בא לי ללכת על מלא בשר כל היום, שווה לנסות? קראתי המון ביקורות טובות בפורומים בחול

• פותח/ת השרשור
השאלה אם זה שווה ת'שבועיים האלה רישוס, יש לי עוד לפחות חצי שנה במאסה הנוכחית ואולי שווה לי ללכת על דיאטה כזאת, לא יכול להיות שאנשים סתם כותבים שהדיאטה הזאת מצליחה להם.

חוצמזה ממילא עוד שבועיים הדילואד 😣

ממה שקראתי ושמעתי(תגובות וביקורות של אנשים) דווקא הדיאטה הזאת מצליחה מאוד... אני לא יודע בדיוק איך היא עובדת אבל ממה שהבנתי היא לא רעה בכלל.

the sun יהיה נחמד אם תנסה אותה ותעביר ביקורת איך היא... יהיה מעניין.

לדעתי אין טעם שתנסה את זה עכשיו, אתה מתאמן ומתקדם והולך לך אז אל תשנה

במקומך הייתי מכניס את זה כשתגמור תמאסה ותעשה חיטוב, אז גם ככה תצטרך לקצץ בפחמימות קצת (או הרבה) וזה יסתדר ביחד, כרגע אל תבזבז זמן בעיקר כשהכל מסתדר

• פותח/ת השרשור
לדעתי אין טעם שתנסה את זה עכשיו, אתה מתאמן ומתקדם והולך לך אז אל תשנה

במקומך הייתי מכניס את זה כשתגמור תמאסה ותעשה חיטוב, אז גם ככה תצטרך לקצץ בפחמימות קצת (או הרבה) וזה יסתדר ביחד, כרגע אל תבזבז זמן בעיקר כשהכל מסתדר

הכל סבבה חוץ מהקטע שאני עולה בצורה של גועל נפש, יענו במאסה אני נראה כמו בלון 😆
זה לא מפריע לי במיוחד, פעם זה כן הפריע היום ממש לא אבל אם אפשר להמנע מזה ע"י דיאטה מסויימת לא שווה לנסות?
חוצמזה שלאכול בשר ונקניקים והמבורגרים ונקניקיות וקבנוס ופפרוני ואלוהים יודע מה עוד זה מזה כיף 🤩🤩🤩

אני רק צריך לראות אם זה יהיה אפשרי מבחינת כסף וצבא, נראה לי מוזר לקחת איתי סטייק לצבא LOL כי קשה לסגור מעל 3000 קלוריות רק מחלבון ושומן

הבעיה היותר גדולה עם זה היא המחיר הכלכלי שזה יעלה לך
פחמימות אתה יכול לאכול קילו ב15 שקל (של פסטה למשל)
קילו בשר זה כבר סיפור אחר

• פותח/ת השרשור
הבעיה היותר גדולה עם זה היא המחיר הכלכלי שזה יעלה לך
פחמימות אתה יכול לאכול קילו ב15 שקל (של פסטה למשל)
קילו בשר זה כבר סיפור אחר
יאפ, מסכים במיליון אחוז.
ראיתי שאפשר ללכת על גבינות וביצים אבל זה לא בהרבה יותר זול אם בכלל.
אני צריך לעשות כמה בדיקות בנוגע לנושא הזה, אם אני אתחיל אותו זה יהיה כבר אחרי התוכנית של לייל, חבל לי לשנות משהו באמצע ההתקדמות, אולי עם תוכנית חדשה אני גם אפתח את הנושא של הדיאטה הזאת שוב לשיקולים מחדש.

שמע פשוט זה חלום לאכול כל יום פרה ותרנגול שלמים 🤯 ונקניקיות והמבורגרים ובסופ"ש פיצות ובירות וזה חלק מהתפריט!!!!!!!! 🚬🤪🚬

איפה ברק שישפוך קצת אור על הנושא, אני בטוח שיש לו מה לומר כי ראיתי שהוא אמר שהוא יחקור את הנושא עוד כשג'וקר הביא לכאן את המאמר.

פיצות?
בירה?

בפיצה יש גם פחמימות אם שכחת, ובירה לא תורמת לשום דבר גם ככה

גם אני בהתחלה שמחתי לשמוע שיש דרך כזאת אבל מהר מאוד הבנתי שהיא לא מעשית

פיצות?
בירה?

הוא מתכוון לההעמסה(הפיצות והבירות), אם אני לא טועה.

יאפ, מסכים במיליון אחוז.
ראיתי שאפשר ללכת על גבינות וביצים אבל זה לא בהרבה יותר זול אם בכלל.
אני צריך לעשות כמה בדיקות בנוגע לנושא הזה, אם אני אתחיל אותו זה יהיה כבר אחרי התוכנית של לייל, חבל לי לשנות משהו באמצע ההתקדמות, אולי עם תוכנית חדשה אני גם אפתח את הנושא של הדיאטה הזאת שוב לשיקולים מחדש.

שמע פשוט זה חלום לאכול כל יום פרה ותרנגול שלמים 🤯 ונקניקיות והמבורגרים ובסופ"ש פיצות ובירות וזה חלק מהתפריט!!!!!!!! 🚬🤪🚬

איפה ברק שישפוך קצת אור על הנושא, אני בטוח שיש לו מה לומר כי ראיתי שהוא אמר שהוא יחקור את הנושא עוד כשג'וקר הביא לכאן את המאמר.

מי יכין את כל האוכל ? מי ישלם עליו ?
לי הקניות בסופר מגיעות מינימום ל250 שקל וזה בלי שום מותרות כמו המברוגרים ובשר איכותי .
אני לא יודע עם היית בדילול פחמימות אבל אתה מרגיש כמו זומבי , כל מי שאומר לך שמתרגלים (גם אני אמרתי תוך כדי זה) מזיין לך תשכל , עם ראית פייט קלאב שהוא בהתחלה סהרורי ואומר שהוא רואה הכל בגוונים של אפור וכלום לא נראה אמיתי אז כנראה הוא היה בקארב סייקלינג גם .
בקיצר אלא עם יש לך סיבה טובה אל תעשה את זה .

• פותח/ת השרשור
פיצות?
בירה?

הפיצות והבירה זה לסופ"ש כשצריך קצת חלבון והרבה שומן ופחמימות

עידן אני בא מבית טוב ואני רוצה לבדוק את זה לחודש-חודשיים, אולי באמת בסוף התוכנית של לייל וכשאני אעבור ל5x5 כלשהו אני גם אעשה חישובים איך אני עושה את זה ואפתח על זה לוג כדי לתעד מה הולך איתי.

וגם אני לא אכלתי בשר איכותי כבר כמה חודשים טובים :(

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחח מה הכוונה בית טוב?

אני אצלי זה פק"ל כל יום סטייק עין ופסטה לפחות פעם אחת
אני לא מסוגל לאכול חזה עוף כל כך הרבה, וכשנמאס לי מהטעם של הסטייק עין (כן מהכל נמאס מתישהו) אני כמה ימים מגוון לסטייק עוף

ותאמין לי שהדיאטה הזאת תעכב אותך במקרה הטוב ובמקרה הרע אתה תלך אחורה..

לדעתי סוגי הדיאטות האלו המכוונות להעלאה במסה אינן אופטימליות, אבל לדעתי אם בקיץ אתה מסיים את החיטוב בתחילת הקיץ\אמצע הקיץ יהיה אחלה לבצע דיאטה דומה להעלאה במסה ובכך להשאר יבש יחסית ועם עליה נמוכה במסת השומן במשך הקיץ.

• פותח/ת השרשור
חחחח מה הכוונה בית טוב?

אני אצלי זה פק"ל כל יום סטייק עין ופסטה לפחות פעם אחת
אני לא מסוגל לאכול חזה עוף כל כך הרבה, וכשנמאס לי מהטעם של הסטייק עין (כן מהכל נמאס מתישהו) אני כמה ימים מגוון לסטייק עוף

ותאמין לי שהדיאטה הזאת תעכב אותך במקרה הטוב ובמקרה הרע אתה תלך אחורה..

ההורים שלי אוכלים סטייקים וכאלה, נראה לי שמבחינת העלוקה הכלכלית אני יוכל לעמוד בזה איכשהו (גם גבינות וכאלה הולך)
לא אכלתי בחיים סטייק עין אני חי על חזה עוף וטונה E:

למה שאני אלך אחורה? אמרתי לך שראיתי מיליון תגובות חיוביות עליה, לא נראה לי שאנשים מזיינים סתם ת'שכל 😣
ככה או ככה יש עוד לפחות חודשיים 👹

תכלס אם בשר זה הסרט שלך פשוט תקע בתפריט 150-200 גרם כתף בקר\סינטה\פילה מדומה\צלי בקר\שייטל (בשרים שהם עד כ-10% שומן), אני הייתי דוחף אותם בארוחה שאחרי האימון \ ארוחה לפני שינה.
יוצא לך 80 ש"ח בשבוע~ ואחלה סטייק, ככה מדיום על מחבת גריל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית