עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל זה מסתדר מבחינה הגיונית שאם לגוף אין פחמימה אז הוא יפנה לייצר אנרגיה ממאגרים אחרים?גימיק מצחיק , עברתי על חלק מהספר המון חורים לא מאמין בזה לדעתי גם עינוי לא לאכול פחממות במסה , אולי נוותר על פחממות כל החיים וזהו?
לדעתי אין טעם שתנסה את זה עכשיו, אתה מתאמן ומתקדם והולך לך אז אל תשנה
במקומך הייתי מכניס את זה כשתגמור תמאסה ותעשה חיטוב, אז גם ככה תצטרך לקצץ בפחמימות קצת (או הרבה) וזה יסתדר ביחד, כרגע אל תבזבז זמן בעיקר כשהכל מסתדר
יאפ, מסכים במיליון אחוז.הבעיה היותר גדולה עם זה היא המחיר הכלכלי שזה יעלה לך
פחמימות אתה יכול לאכול קילו ב15 שקל (של פסטה למשל)
קילו בשר זה כבר סיפור אחר
הוא מתכוון לההעמסה(הפיצות והבירות), אם אני לא טועה.פיצות?
בירה?
בפיצה יש גם פחמימות אם שכחת, ובירה לא תורמת לשום דבר גם ככה
גם אני בהתחלה שמחתי לשמוע שיש דרך כזאת אבל מהר מאוד הבנתי שהיא לא מעשית
יאפ, מסכים במיליון אחוז.
ראיתי שאפשר ללכת על גבינות וביצים אבל זה לא בהרבה יותר זול אם בכלל.
אני צריך לעשות כמה בדיקות בנוגע לנושא הזה, אם אני אתחיל אותו זה יהיה כבר אחרי התוכנית של לייל, חבל לי לשנות משהו באמצע ההתקדמות, אולי עם תוכנית חדשה אני גם אפתח את הנושא של הדיאטה הזאת שוב לשיקולים מחדש.
שמע פשוט זה חלום לאכול כל יום פרה ותרנגול שלמים 🤯 ונקניקיות והמבורגרים ובסופ"ש פיצות ובירות וזה חלק מהתפריט!!!!!!!! 🚬🤪🚬
איפה ברק שישפוך קצת אור על הנושא, אני בטוח שיש לו מה לומר כי ראיתי שהוא אמר שהוא יחקור את הנושא עוד כשג'וקר הביא לכאן את המאמר.
פיצות?
בירה?
בפיצה יש גם פחמימות אם שכחת, ובירה לא תורמת לשום דבר גם ככה
גם אני בהתחלה שמחתי לשמוע שיש דרך כזאת אבל מהר מאוד הבנתי שהיא לא מעשית
חחחח מה הכוונה בית טוב?
אני אצלי זה פק"ל כל יום סטייק עין ופסטה לפחות פעם אחת
אני לא מסוגל לאכול חזה עוף כל כך הרבה, וכשנמאס לי מהטעם של הסטייק עין (כן מהכל נמאס מתישהו) אני כמה ימים מגוון לסטייק עוף
ותאמין לי שהדיאטה הזאת תעכב אותך במקרה הטוב ובמקרה הרע אתה תלך אחורה..