הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שיפור מהירות ועוצמת אגרוף

הוספת התנגדות לתנועה ספציפית לספורט שלא נעשה בחדר המשקולות היא אחת הדרכים הגרועות להשתפר, ואף מאמן רציני לא עושה את זה היום.

איפה רשמתי מחוץ לחדר הכושר? ומה זה משנה איפה? גם גומיית התנגדות עם עבודה נכונה יכולה לשרת את המטרה שלו.

איפה רשמתי מחוץ לחדר הכושר? ומה זה משנה איפה? גם גומיית התנגדות עם עבודה נכונה יכולה לשרת את המטרה שלו.

אני אנסח שוב למתקשים. אלא אם כן הספורט שלך הוא הרמת משקולות, העמסת התנועה שספציפית לספורט שלך היא דרך גרועה להתחזק.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה נסגר עם האנשים כאן , שאלתי שאלה , מי שלא מעוניין להתייחס אלייה שפשוט לא יגיב , איגרוף זה ספורט מאוד מורכב וכך גם האימונים שלו ,בשביל לשפר את הטכניקה שלי יש לי מאמן והוא עושה עבודה מצוינת , חוץ מהטכניקה יש עוד הרבה מאוד דברים שיכול לתת לי היתרון על היריב שלי , כמו סיבולת לב ריאה מאוד גבוהה שתאפשר לי לשלוח מספר רב יותר של אגרופים בסיבוב , עוצמה גבוהה בחבטה תאפשר לי לגרום נזק גדול יותר ליריב שלי בכל פגיעה , אני מתאמן באיגרוף עם מאמן מאוד מנוסה כך שלגבי הטכניקה שלי אני לא אתייעץ איתכם , בחודש הקודם נתתי דגש לשיפור סיבולת לב ריאה אז ביקשתי עצות מבנאדם שהשתתף במרתונים ונתן לי תוכנית מותאמת למטרות שלי באיגרוף , סיבובים של 3 דקות ודקה הפסקה בין סיבוב לסיבוב , כרגע אני רוצה לתת דגש לעוצמת החבטות ולתת לעצמי יתרון בעזרת עבודה מחוץ למכון האיגרוף , עבודה במכון כושר שמיועדת לשיפור יכולות של מתאגרף , בשביל זה באתי לכאן ושאלתי את השאלה ששאלתי , כמה אנשים פה עזרו לי כשהציעו לעשות אימון עם דגש על כח מתפרץ , ביררתי קצת לגבי הנושא והתחלתי לעשות אימונים במכון הכושר שישפרו את הכח המפרץ אצלי , החלק השני של האנשים שהגיבו כאן הם מספר ליצנים צורכי סטוראידים עם אגו מנופח שלא מכירים את המילה פירגון , והעדיפו להתייחס לדעה שלי לגבי הטכניקה שלי מאשר להתייחס לשאלה
יום כיפור מתקרב , אהבת חינם לא תזיק לכם , פחות תגובות מתנשאות ובדיחות כושלות על חשבונו של אדם אחר ,
מאחל לכולכם גמר חתימה טובה וצום קל 😃
מה שבטוח ביצים זה לא. זה נשמע כמו ילדון שמתאמן בmma שבועיים והוא עדיין לא קיבל פרופורציה. בכל מקרה, מדובר ביהירות, שחצנות, הייתי אומר אפילו פתטיות ואטימות. יותר מזה, זאת אמירה מגעילה,שמעידה על חוסר ניסיון וחוסר הבנה של מה זה טכניקת איגרוף, מה זה אומנות לחימה, מה זה למידה. לא מדור פה בסנאץ' או פאוור קלין, מדובר בטכניקה שאמורה להתאים את עצמה לאינסוף סיטואציות. לתת אגרוף יפה לאוויר עם סיבוב אגן זה נחמד, אבל זה להשוות תלמיד מגמת ביולוגיה למנתח.
עצם העובדה שאתה שואל איך לשפר את העוצמה של האגרוף מעידה שהחשיבה פה היא כמו של ילד בן 14 שרוצה קוביות ורוצה להתנפח, לא אכפת מהתהליך, לא מהאימון, לא כוח, לא טכניקה, לא תזונה, לא כלום - אם אני אקח אבקת חלבון ואעשה שכיבות סמיכה וכפיפות בטן יהיו לי קוביות?
אין לי כוונה חלילה לזלזל, אבל שהגיע להכרה שהתנועה מתחילה מדחיפה של הקרקע מהרגל התומכת, שמעבירה מומנט סיבוב לאגן שהציר התומך שלו זו הרגל התומכת, שמסובב את עמוד השידרה שנמתח מהכיווץ ששולח כתף אחת קדימה ואחת אחורה, בעוד שאחת "טוענת" אגרוף נוסף, עם כיפוץ ועיקום זעיר של פרק כף היד עם סיבוב של האמה. הכתף שנשלחת קדימה דוחפת את הזרוע כשהאמה מסתובבת עם אגרוף כפוץ. וכל זה נשלח אל המטרה, וזה עדיין לא נגמר, כי אגרוף טוב "מגלח" את המטרה..
וכל זה קורה בערך ולא ממש בדיוק כמו שאני מתאר, וזה קורה שלב אחר שלב, אבל כל שלב שמתחיל לא בהכרח מפסיק את קודמיו. ואפשר לרדת אפילו לרמות יותר נמוכות של שרירים בודדים שמתקווצים ונמתחים, כתלות בזווית, בנשימה, במיקום ועוד ועוד....
בקיצור, קצת ענווה וצניעות לא יזיקו. עדיף שתלמד את זה מאשר איך לחזק את האגרוף שלך. בהצלחה.

כשאמרתי שהטכניקה שלי מושלמת התכוונתי לטכניקת החבטה , אני נותן את האגרוף בצורה שבה אני מגייס 100 אחוז מהעוצמה שלי לטובת החבטה , כך ששיפור הטכניקה לא יחזק יותר את עוצמת החבטה שלי , ועל מנת לחזק את עוצמת החבטה שלי אני מחפש אימונים מומלצים לשיפור כח מתפרץ , וגיוס כח רב במהירות קצרה , אין לי עניין להתרברב כי אני משתמש אנונימי , המטרה היחידה שלי היא ללמוד ולקבל מידע שיוכל לעזור לי לשפר את היכולות שלי

נערך לאחרונה:
הרבה מילים.
לאף אחד אין עניין בטכניקה של מאמן שלך , לא הוא טען לטכניקה מושלמת אלא אתה.
אני מכיר הרבה אנשים שמתאמנים שנים רבות ועדיין לא יגידו שיש להם טכניקה מושלמת.
אז אולי תצלם סרטון שבו אתה עובד על שק , עבודה עם צל וכו׳.
אולי באמת כולנו נלמד ממך , אתה יודע ברוח של אהבת חינם.

לא חושב שאתה צריך לבודד את התנועה לשרירים, אלא להוסיף התנגדות לתנועה עצמה במנח האמיתי שבו היא מבוצעת ולא במצבי שכיבה וכו..
בנוסף- חיזוק הליבה שמעבירה כוחות מן הקרקע אל הגף העליון.
תקרא על עקרונות של אימון לפיתוח כוח מתפרץ.
אז כדי להתחזק בקפוארה לצורך העניין.. אני צריך לקשור משקולת לרגל בזמן האימון?
לפי הטענה שלך.

באיגרוף חשוב המון דברים.
תעבוד חזק על הליבה כי גם זה מאוד קשור לאגרופים בגלל תנועות האגן.
כתפיים - תעבוד חזק על הכתפיים מבכינת כוח וסיבולת כדי שבקרב הכתפיים לא התעייפו מרוב המכות שתיתן ואז תצטרף לתת יותר חלש או שתוריד ידיים והיריב ינצל את זה.
תעשה שכיבות שמיכה והמון - בגלל שאתה באיגרוף השרירים שעובדים בשכיבות שמיכה ככה גם זה כובד באיגרוף כי זה אותו תנועה.
תעבוד חזק על היד אחורית.
אתה יכול לקחת גומיית כושר/התנגדות ותן תאגרופים הכי מהירים שלך.
בשכיבות שמיכה איך תעבוד על הכוח מתפרץ תרד לאט ותעלה הכי מהר כמה שיותר חזרות אתה מצליח יותר טוב.
רגליים - אתה צריך לעשות סקוואטים לאנצ'ים שהיה לך שריר גדול וחזק ותעבוד גם על הסיבולת של הרגליים כמו סקווט עם קפיצה/שמוכקום/בירכיים לחזה ואל תשכח חבל.
ואל תשכח שאתה נותן אגרוף תן עם כל הגוף כולל רגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית