סרטון 200 קילו דדליפט בחצי שנה

• פותח/ת השרשור liav
  • פורסם בתאריך

liav

משתמש מתחיל
167
70
נק' מוניטין:
805
167
70
טוב אז אחרי חצי שנה של אימונים,
הדדליפט הנורא והאיום של ה200 קילו עלה, תגובות על הגב יתקבלו בברכה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ניפגש בתחרות גבר?
א. מה הכוונה? שמי שירים יותר בתחרות הוא צודק?
ב. @Matty מרים משמעותית יותר מזה ובגב ישר כך שלא הבנתי את הכוונה של המשפט. אבל במקום גב שבור יהיה לו בגיל 30 כולסטרול, סוכר גבוה ועוד דברים שמיוחסים להשמנת יתר 😛

• פותח/ת השרשור
ניפגש בגיל 30 גבר.
עד גיל 30? הגזמת אני אהיה כבר עם 4 פריצות דיסק
א. מה הכוונה? שמי שירים יותר בתחרות הוא צודק?
ב. @Matty מרים משמעותית יותר מזה ובגב ישר כך שלא הבנתי את הכוונה של המשפט. אבל במקום גב שבור יהיה לו בגיל 30 כולסטרול, סוכר גבוה ועוד דברים שמיוחסים להשמנת יתר 😛
לא.. לא באתי להתרברב שאני מרים יותר או פחות, פשוט אני רוצה לראות מי הבחור מאחורי המסך ולהתדיין איתו על זה פניםם מול פנים

אלא אם אתה מתחרה אין סיבה למשוך עגול. חבל על הגוף שלך
גם אם מתחרים אין זו סיבה.
זאת אומרת, זה אפשרי למשוך בגב עגול, כן. מבצעים זאת אחרים רבים, כן. הם ודאי חזקים ובעלי הישגים, כן.
כל זה לא סותר את העובדה שהטכניקה לקויה ויש סבירות מסויימת לפציעה בזמן כזה או אחר.
כל מי שהגיב כאן על עניין הטכניקה, לא עושה את זה כדי "לגרוע" מההישג. תאמין לי שלא אכפת לי מאף אחד וכמה הוא מרים. כל שנאמר, נעשה מנטו מקצועיות לתחום. ואני לא הראשון שמעיר על כך

חג שמח חבריקו

מעולם לא אמרתי שלא

לא אמרת באופן מפורש שלא, אבל זה מה שניסית להגיד בהערה שלך ״נפגש בתחרות גבר״. אבל אחרי שאתה יודע שהוא לא רואה אותך במשקלי עבודה, אתה יכול להגיד שלא אמרת כלום. מאוד נוח.

• פותח/ת השרשור
לא אמרת באופן מפורש שלא, אבל זה מה שניסית להגיד בהערה שלך ״נפגש בתחרות גבר״. אבל אחרי שאתה יודע שהוא לא רואה אותך במשקלי עבודה, אתה יכול להגיד שלא אמרת כלום. מאוד נוח.
חחחחחח וכמה זמן הוא מתאמן לעומתי?
אבל באמת לא התכוונתי לזה, אני לא חושב שאני חזק, אמנם גאה בעצמי על ההתקדמות המהירה, אבל אם היית מכיר אותי היית מבין שאני לא כזה שמתלהב על היותי חזק מאחרים תחשוב מה שבאלך אלכס

חחחחחח וכמה זמן הוא מתאמן לעומתי?
אבל באמת לא התכוונתי לזה, אני לא חושב שאני חזק, אמנם גאה בעצמי על ההתקדמות המהירה, אבל אם היית מכיר אותי היית מבין שאני לא כזה שמתלהב על היותי חזק מאחרים תחשוב מה שבאלך אלכס

זה התירוץ שלך? שהוא מתאמן חצי שנה יותר ממך? ואם זו לא הסיבה, למה הזמנת אותו לתחרות?

מה דעתכם על הטכניקה של ג'ורדן פיגנבאום - מאמן מוסמך מטעם מארק ריפטו, אחד הבכירים אפילו (מעביר סמינרים מטעם ריפ):

• פותח/ת השרשור
זה התירוץ שלך? שהוא מתאמן חצי שנה יותר ממך? ואם זו לא הסיבה, למה הזמנת אותו לתחרות?
אלכס חשבתי שאתה יותר אינטיליגנט
מה דעתכם על הטכניקה של ג'ורדן פיגנבאום - מאמן מוסמך מטעם מארק ריפטו, אחד הבכירים אפילו (מעביר סמינרים מטעם ריפ):

זה פריצת דיסק בוודאות.

מה דעתכם על הטכניקה של ג'ורדן פיגנבאום
מקסימה. גם הטענה המרומזת שאם הוא מושך כך והוא מוסמך של ריפ אז זה בסדר למשוך כך - גם היא מהממת.
זה פריצת דיסק בוודאות.
בואו נסכם שאתם תפסיקו לספר בכל שרשור דדליפט שלכם שזה בסדר למשוך בגב עגול, ואנחנו נפסיק להעיר לכם?
כי זה מתחיל כבר להימאס.

• פותח/ת השרשור
מקסימה. גם הטענה המרומזת שאם הוא מושך כך והוא מוסמך של ריפ אז זה בסדר למשוך כך - גם היא מהממת.

בואו נסכם שאתם תפסיקו לספר בכל שרשור דדליפט שלכם שזה בסדר למשוך בגב עגול, ואנחנו נפסיק להעיר לכם?
כי זה מתחיל כבר להימאס.
אני לא התחלתי את החפירות האלה.
סך הכל פירסמתי סרטון של דדליפט 200 קילו בחצי שנה והתחלתם לחפור לי כמה שזה לא בריא כי הגב לא ישר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית