עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תסביר את עצמך? מה ההגדרה שלך לדדליפטכל הכבוד משקל יפה... אבל דדליפט זה לא סורי בראדר...
ניפגש בתחרות גבר?כי מספיק שתחשוב משהו וזה נכון.
אאוץ'.ניפגש בתחרות גבר?
ניפגש בגיל 30 גבר.ניפגש בתחרות גבר?
אלא אם אתה מתחרה אין סיבה למשוך עגול. חבל על הגוף שלךאה, אם מתחרה בקרוב אז מותר בגב עגול?
א. מה הכוונה? שמי שירים יותר בתחרות הוא צודק?ניפגש בתחרות גבר?
עד גיל 30? הגזמת אני אהיה כבר עם 4 פריצות דיסקניפגש בגיל 30 גבר.
לא.. לא באתי להתרברב שאני מרים יותר או פחות, פשוט אני רוצה לראות מי הבחור מאחורי המסך ולהתדיין איתו על זה פניםם מול פניםא. מה הכוונה? שמי שירים יותר בתחרות הוא צודק?
ב. @Matty מרים משמעותית יותר מזה ובגב ישר כך שלא הבנתי את הכוונה של המשפט. אבל במקום גב שבור יהיה לו בגיל 30 כולסטרול, סוכר גבוה ועוד דברים שמיוחסים להשמנת יתר 😛
עזוב אתה לא רוצה לראות אותו...פשוט אני רוצה לראות מי הבחור מאחורי המסך
עזוה אותך לי יש יותר גדולעזוב אתה לא רוצה לראות אותו...
אם אתה מדבר על כרס אז לאעזוה אותך לי יש יותר גדול
תסביר את עצמך? מה ההגדרה שלך לדדליפט
ניפגש בתחרות גבר?
חג שמח חבריקואם אתה מדבר על כרס אז לא
מעולם לא אמרתי שלאהוא מושך יותר ממך.
אלכס נופל לרגליי. 😍הוא מושך יותר ממך.
גם אם מתחרים אין זו סיבה.אלא אם אתה מתחרה אין סיבה למשוך עגול. חבל על הגוף שלך
חג שמח חבריקו
מעולם לא אמרתי שלא
חחחחחח וכמה זמן הוא מתאמן לעומתי?לא אמרת באופן מפורש שלא, אבל זה מה שניסית להגיד בהערה שלך ״נפגש בתחרות גבר״. אבל אחרי שאתה יודע שהוא לא רואה אותך במשקלי עבודה, אתה יכול להגיד שלא אמרת כלום. מאוד נוח.
חחחחחח וכמה זמן הוא מתאמן לעומתי?
אבל באמת לא התכוונתי לזה, אני לא חושב שאני חזק, אמנם גאה בעצמי על ההתקדמות המהירה, אבל אם היית מכיר אותי היית מבין שאני לא כזה שמתלהב על היותי חזק מאחרים תחשוב מה שבאלך אלכס
אלכס חשבתי שאתה יותר אינטיליגנטזה התירוץ שלך? שהוא מתאמן חצי שנה יותר ממך? ואם זו לא הסיבה, למה הזמנת אותו לתחרות?
מה דעתכם על הטכניקה של ג'ורדן פיגנבאום - מאמן מוסמך מטעם מארק ריפטו, אחד הבכירים אפילו (מעביר סמינרים מטעם ריפ):
מקסימה. גם הטענה המרומזת שאם הוא מושך כך והוא מוסמך של ריפ אז זה בסדר למשוך כך - גם היא מהממת.מה דעתכם על הטכניקה של ג'ורדן פיגנבאום
בואו נסכם שאתם תפסיקו לספר בכל שרשור דדליפט שלכם שזה בסדר למשוך בגב עגול, ואנחנו נפסיק להעיר לכם?זה פריצת דיסק בוודאות.
אני לא התחלתי את החפירות האלה.מקסימה. גם הטענה המרומזת שאם הוא מושך כך והוא מוסמך של ריפ אז זה בסדר למשוך כך - גם היא מהממת.
בואו נסכם שאתם תפסיקו לספר בכל שרשור דדליפט שלכם שזה בסדר למשוך בגב עגול, ואנחנו נפסיק להעיר לכם?
כי זה מתחיל כבר להימאס.