סרטון 200 קילו דדליפט בחצי שנה

• פותח/ת השרשור liav
  • פורסם בתאריך

liav

משתמש מתחיל
167
70
נק' מוניטין:
805
167
70
טוב אז אחרי חצי שנה של אימונים,
הדדליפט הנורא והאיום של ה200 קילו עלה, תגובות על הגב יתקבלו בברכה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה קצת סותר את עצמך, אם אתה מרים מראש עם גב עגול כי ככה בא לך ומתכנן להתאמן באופן קבוע במשך כמה שנים, ע"פ מה שכתבת כאן אתה מעלה באופן משמעותי את הסיכוי שלך להפצע.
אבל זה בדיוק מה שעושה מי שמרים עם גב עגול באופן קבוע,לא?
אז איך להרים עם גב עגול זו טכניקה לא בעייתית לגב ?

קוראת ממצב מאוד קיצוני של גב תחתון עגול
נסה לפרש את זה,
כי לא פירשת נכון את מה שהוא כתב. זו התמצית בגדול.

לאמא שלי יש 2 פריצות דיסק, היא לא נגעה במוט מעולם ולא הרימה יותר מילד ששוקל 15 ק"ג.
לא אמרתי שכל פריצות הדיסק בעולם הן בגלל דדליפט עם גב עגול, הכוונה הייתה שפריצת דיסק לא תגיע בחזרה ה-3 או ה-4 של הסט אלא כרעם ביום בהיר ולכן התייחסתי לשאלה "כמה מתאמנים (מתאמני כוח, לא יוסי יד 50 שמספר מה קרה שהיה צעיר...) יצא לכם לראות שנפצעו באופן ישיר ממשיכה עם גב עגול?"

ואז מ? להגיד לך שאתה צודק? אתה מנסה להוכיח פה? בדדליפט המוט צריך להיות קרוב לגוף כמה שיותר
לא אמרתי שלא, אמרתי שהרחקת המוט מהגוף פשוט עושה את התנועה הרבה פחות יעילה, ולא מגדילה את הסיכוי לפציעה בצורה ישירה כמו להרים בכוונה עם גב עגול.

ואז שים 260 ותראה מה קורה כשהמוט זז בס״מ, והגוף שלך לא נמצא בשיווי משקל יותר.
ראה ציטוט קודם.

מכל מי שמטיף כאן לגב ישר גם שמתחרים כי ככה צריך וככה צריך לשאוף וכו' וכו'...

כמה מתאמנים (מתאמני כוח, לא יוסי יד 50 שמספר מה קרה שהיה צעיר...) יצא לכם לראות שנפצעו באופן ישיר ממשיכה עם גב עגול?

התיאוריה שלכם היא לא רעה, הבעיה שבמבחן המציאות היא לא עומדת וזו פציעה מאוד נדירה שקוראת ממצב מאוד קיצוני של גב (תחתון) עגול באופן קבוע לאורך זמן רב.

באמת שיש כל כך הרבה פציעות אחרות לדאוג לגביהן בתחום, הייתי מעריך מהנסיון שלי עם מתאמנים ומתחרים שפחות מ5% סובלים ממשהו שאולי קשור לזה.
איך אתה מצפה לראות את זה? חוליות חודרות החוצה מהגב ועפות ב100 קמ"ש?
מדברים פה על סיכוי מוגבר לפציעה, לא על זה שמי שירים עם גב עגול יסיים את הסט באמבולנס.

יש כמה שחושבים שפרצו דיסק מדדליפט. כאילו אין אלף דברים אחרים ביומיום שגורמים לזה.

לאמא שלי יש 2 פריצות דיסק, היא לא נגעה במוט מעולם ולא הרימה יותר מילד ששוקל 15 ק"ג.
לא טיעון רציני, גם אני מכיר מישהו בן 80 שמעשן מגיל 16.

אני בדר"כ מעיר למתאמנים מתחילים שמרימים עם גב תחתון עגול.

צריך להבדיל בין תחתון לעליון ובין גב שמתעגל במהלך ההרמה או שקבוע מהסט אפ.

מי שלא מצליח לשמור על הגב מכווץ במהלך ההרמה - השרירים נכשלים והעומס עובר לעמ"ש, שאכן מגביר סיכוי לפציעה.

יש לי ידידה טובה מאוד שפרצה דיסק בגלל דדליפט עם גב עגול, מי שרוצה לראות איך דדליפט צריך להראות לאורך שנים בשביל לפרוץ דיסק, אני יכול להעלות לכאן סרטון שמראה באופן מעולה "מה לא לעשות" והמצב הבאמת לא רצוי.

מי שלא מצליח לשמור על הגב מכווץ במהלך ההרמה - השרירים נכשלים והעומס עובר לעמ"ש, שאכן מגביר סיכוי לפציעה.

יש לי ידידה טובה מאוד שפרצה דיסק בגלל דדליפט עם גב עגול, מי שרוצה לראות איך דדליפט צריך להראות לאורך שנים בשביל לפרוץ דיסק, אני יכול להעלות לכאן סרטון שמראה באופן מעולה "מה לא לעשות" והמצב הבאמת לא רצוי.
אני רוצה לראות.
אני אומר רציני לא מאיזה מטרה של להתנשא או משהו כזה, אשמח ללמוד משהו חדש.

גם אני מעוניין לראות

הרסתם את המוח מכל החפירות על הגב , ליאב עשית טעות שקיבלת תגובות על "הגב העגול" בברכה.
אם זה לא מעניין אותך זה לא צריך לעניין אף אחד אחר , כל אחד נהיה ריפטו.
משקל פצצה אחי , אחלה קריזה מקור להשראה 😉

https://instagram.com/p/tz9tEhSmQp/

תגידו לי אם אפשר לראות

אם שמים לב היא התחילה סט אפ סביר, הגב לא החזיק והתעגל לפני הניתוק. ככה היא הרימה כל סט, גם מה שלא כבד.

נפצעה עם 110 קילו, אחרי שמשכה בשיא 152.

לא הבנתי מה הסרטון הזה בא להראות. האם זה במקרה משיכה שמגעילה ת'שועלים?

זה גב עגול שמוביל לפריצת דיסק אם מבצעים באופן עקבי.

אגב הבחורה (חוץ מהדדליפט בעבר) נאצית של טכניקה תזונה וכו'. ממש לא "זורקת זין".

מה שהיה חשוב לי להדגיש זה את הקריסה וחוסר היכולת לשמור על גב מכווץ (לא ישר, מכווץ) לאורך ההרמה.

אם זה לא מעניין אותך זה לא צריך לעניין אף אחד אחר
לא מסכים. הוא העלה את זה לפורום ויש כאן מתאמנים מתחילים בשלב של לימוד טכניקה שרואים את הסרטונים שמפורסמים כאן. אם לא מעניין את פותח האשכול זה סבבה אבל אותם מתאמנים מתחילים כדאי שידעו מה הדעות לגבי הטכניקה (לא רק בסרטון הזה אלא בכלל סרטונים שעולים לפורום)

התכוונתי לשאול: מה זה סומו דדליפט? כי אמרת שדדליפט זה לא.
מעולם לא אמרתי שסומו דדליפט זה לא דדליפט
הרסתם את המוח מכל החפירות על הגב , ליאב עשית טעות שקיבלת תגובות על "הגב העגול" בברכה.
אם זה לא מעניין אותך זה לא צריך לעניין אף אחד אחר , כל אחד נהיה ריפטו.
משקל פצצה אחי , אחלה קריזה מקור להשראה 😉
האמת שלא מפריע לי אחי, ידעתי שזה יגרור את הויכוחים האלה
ותודה רבה חח

הבחור פה מתאמץ מאוד וייתכן שמאוד קרוב לגבול קצה היכולת שלו...
אני לא רואה את הגב שלו עקום. זה בתגובה לזה שהרבה כאן חושבים שאם מגיעים קרוב מאוד לקצה היכולת, אז הטכניקה צריכה להיראות פח.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית