עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה קצת סותר את עצמך, אם אתה מרים מראש עם גב עגול כי ככה בא לך ומתכנן להתאמן באופן קבוע במשך כמה שנים, ע"פ מה שכתבת כאן אתה מעלה באופן משמעותי את הסיכוי שלך להפצע.
אבל זה בדיוק מה שעושה מי שמרים עם גב עגול באופן קבוע,לא?
אז איך להרים עם גב עגול זו טכניקה לא בעייתית לגב ?
נסה לפרש את זה,קוראת ממצב מאוד קיצוני של גב תחתון עגול
הבנתי, טעות שלי.נסה לפרש את זה,
כי לא פירשת נכון את מה שהוא כתב. זו התמצית בגדול.
לא אמרתי שכל פריצות הדיסק בעולם הן בגלל דדליפט עם גב עגול, הכוונה הייתה שפריצת דיסק לא תגיע בחזרה ה-3 או ה-4 של הסט אלא כרעם ביום בהיר ולכן התייחסתי לשאלה "כמה מתאמנים (מתאמני כוח, לא יוסי יד 50 שמספר מה קרה שהיה צעיר...) יצא לכם לראות שנפצעו באופן ישיר ממשיכה עם גב עגול?"לאמא שלי יש 2 פריצות דיסק, היא לא נגעה במוט מעולם ולא הרימה יותר מילד ששוקל 15 ק"ג.
לא אמרתי שלא, אמרתי שהרחקת המוט מהגוף פשוט עושה את התנועה הרבה פחות יעילה, ולא מגדילה את הסיכוי לפציעה בצורה ישירה כמו להרים בכוונה עם גב עגול.ואז מ? להגיד לך שאתה צודק? אתה מנסה להוכיח פה? בדדליפט המוט צריך להיות קרוב לגוף כמה שיותר
ראה ציטוט קודם.ואז שים 260 ותראה מה קורה כשהמוט זז בס״מ, והגוף שלך לא נמצא בשיווי משקל יותר.
איך אתה מצפה לראות את זה? חוליות חודרות החוצה מהגב ועפות ב100 קמ"ש?מכל מי שמטיף כאן לגב ישר גם שמתחרים כי ככה צריך וככה צריך לשאוף וכו' וכו'...
כמה מתאמנים (מתאמני כוח, לא יוסי יד 50 שמספר מה קרה שהיה צעיר...) יצא לכם לראות שנפצעו באופן ישיר ממשיכה עם גב עגול?
התיאוריה שלכם היא לא רעה, הבעיה שבמבחן המציאות היא לא עומדת וזו פציעה מאוד נדירה שקוראת ממצב מאוד קיצוני של גב (תחתון) עגול באופן קבוע לאורך זמן רב.
באמת שיש כל כך הרבה פציעות אחרות לדאוג לגביהן בתחום, הייתי מעריך מהנסיון שלי עם מתאמנים ומתחרים שפחות מ5% סובלים ממשהו שאולי קשור לזה.
לא טיעון רציני, גם אני מכיר מישהו בן 80 שמעשן מגיל 16.יש כמה שחושבים שפרצו דיסק מדדליפט. כאילו אין אלף דברים אחרים ביומיום שגורמים לזה.
לאמא שלי יש 2 פריצות דיסק, היא לא נגעה במוט מעולם ולא הרימה יותר מילד ששוקל 15 ק"ג.
אני רוצה לראות.אני בדר"כ מעיר למתאמנים מתחילים שמרימים עם גב תחתון עגול.
צריך להבדיל בין תחתון לעליון ובין גב שמתעגל במהלך ההרמה או שקבוע מהסט אפ.
מי שלא מצליח לשמור על הגב מכווץ במהלך ההרמה - השרירים נכשלים והעומס עובר לעמ"ש, שאכן מגביר סיכוי לפציעה.
יש לי ידידה טובה מאוד שפרצה דיסק בגלל דדליפט עם גב עגול, מי שרוצה לראות איך דדליפט צריך להראות לאורך שנים בשביל לפרוץ דיסק, אני יכול להעלות לכאן סרטון שמראה באופן מעולה "מה לא לעשות" והמצב הבאמת לא רצוי.
גם אני מעוניין לראותאני בדר"כ מעיר למתאמנים מתחילים שמרימים עם גב תחתון עגול.
צריך להבדיל בין תחתון לעליון ובין גב שמתעגל במהלך ההרמה או שקבוע מהסט אפ.
מי שלא מצליח לשמור על הגב מכווץ במהלך ההרמה - השרירים נכשלים והעומס עובר לעמ"ש, שאכן מגביר סיכוי לפציעה.
יש לי ידידה טובה מאוד שפרצה דיסק בגלל דדליפט עם גב עגול, מי שרוצה לראות איך דדליפט צריך להראות לאורך שנים בשביל לפרוץ דיסק, אני יכול להעלות לכאן סרטון שמראה באופן מעולה "מה לא לעשות" והמצב הבאמת לא רצוי.
אז מה זה?סומו. בעצם סומו זה לא דדליפט.
בן אדם שמן עם חיתול ענקtz
אז מה זה?
התכוונתי לשאול: מה זה סומו דדליפט? כי אמרת שדדליפט זה לא.בן אדם שמן עם חיתול ענק
https://instagram.com/p/tz9tEhSmQp/
תגידו לי אם אפשר לראות
אם שמים לב היא התחילה סט אפ סביר, הגב לא החזיק והתעגל לפני הניתוק. ככה היא הרימה כל סט, גם מה שלא כבד.
נפצעה עם 110 קילו, אחרי שמשכה בשיא 152.
לא מסכים. הוא העלה את זה לפורום ויש כאן מתאמנים מתחילים בשלב של לימוד טכניקה שרואים את הסרטונים שמפורסמים כאן. אם לא מעניין את פותח האשכול זה סבבה אבל אותם מתאמנים מתחילים כדאי שידעו מה הדעות לגבי הטכניקה (לא רק בסרטון הזה אלא בכלל סרטונים שעולים לפורום)אם זה לא מעניין אותך זה לא צריך לעניין אף אחד אחר
מעולם לא אמרתי שסומו דדליפט זה לא דדליפטהתכוונתי לשאול: מה זה סומו דדליפט? כי אמרת שדדליפט זה לא.
האמת שלא מפריע לי אחי, ידעתי שזה יגרור את הויכוחים האלההרסתם את המוח מכל החפירות על הגב , ליאב עשית טעות שקיבלת תגובות על "הגב העגול" בברכה.
אם זה לא מעניין אותך זה לא צריך לעניין אף אחד אחר , כל אחד נהיה ריפטו.
משקל פצצה אחי , אחלה קריזה מקור להשראה 😉
גם לא השטות שאתה אמרת חמודאז מה זה? פשיטות מרפקים בפולי עליון?
tz
אז מה זה?