עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקרב את הכתפיים לרצפה, כך שההרמה מתחילה עם יותר פשיטה בירך ומסתיימת כשהמוט בנקודה נמוכה יותר.תסביר בבקשה איך זה מקצר טווח תנועה.
אתה מבין כשאשר אתה בנעילה מלאה זה לא משנה עם ניתקת את המוט מהריצפה כשהגב היה ישר או עגול?מקרב את הכתפיים לרצפה, כך שההרמה מתחילה עם יותר פשיטה בירך ומסתיימת כשהמוט בנקודה נמוכה יותר.
אם נעילה מלאה כפי שאתה מגדיר מחייבת פשיטה מחדש של עמוד השדרה העליון אני מסכים. אבל כל עוד הגב כפוף, המוט מסיים את דרכו כמה ס"מ נמוך יותר. מצפיה חוזרת בסרטון הוא זוקף את הגב לגמרי בנעילה, אז אתה צודק בנקודה הזו.
קיבלתי. בכל מקרה דעתי על משיכה עם גב עגול נשארת זהה.נכון, וזה החלק הקשה במשיכה עם גב עגול. אתה חייב להיות מסוגל לפשוט את הזוקפים מחדש. אבל אם לא עשית את זה, לא עשית דדליפט.
נכון, וזה החלק הקשה במשיכה עם גב עגול. אתה חייב להיות מסוגל לפשוט את הזוקפים מחדש. אבל אם לא עשית את זה, לא עשית דדליפט.
בדדליפט אין דבר כזה צ'יטינג.כך ש- בכל זאת - צ'יטינג.
זה מה שלקחת מכל מה שרשמתי?בדדליפט אין דבר כזה צ'יטינג.
זה לא כפיפות מרפקים.
ממש לא, אי אפשר להשוות עם כפיפות מרפקים, חתירה, הרחקת זרועות וכדומה,זה מה שלקחת מכל מה שרשמתי?
אוקיי. אז אם אין צ'יטינג, תרים את הרבע טון שלך עם טכניקה כמו שכל מאמן בעולם מלמד.
ואל תגיד לי "הרמתי מהרצפה ונעלתי וזה מה שחשוב", גם בכפיפות מרפקים אני יכול להגיד את אותו דבר.
"עיגלת את הגב" זה לא אחד הדברים שיקשו עליך בתרגיל. תראה מה אומר הבחור שפתח את הפוסט, אחד ממיליונים שיודעים שגב עגול רק מקל עליך. הרבה פחות עבודה של הזוקפים, אגן במנח שמאפשר להאמסטרינג ולגלוטס לזקוף את הגו ביותר קלות, וכל זה ממש לא משתווה למאמץ של לפשוט את הזוקפים בסוף התנועה. הצ'יטינג פה הוא לא מול מטרת התרגיל או מול השופטים, שני דברים שממש לא מעניינים אותי, אלא מול העקרונות שבאו לשמור על הבריאות שלך.אם משכת רחוק מהגוף, עיגלת את הגב, שאר דברים שיקשו עליך בתרגיל - זו הבעיה שלך.
סומו. בעצם סומו זה לא דדליפט.בדדליפט אין צ'יטינג
אתה הופך את עיגול הגב ליתרון חד משמעי. זה ממש לא נכון, זה לא מקל במשיכה על כל מתאמן אלא מקשה מאוד למתאמנים מסוימים."עיגלת את הגב" זה לא אחד הדברים שיקשו עליך בתרגיל. תראה מה אומר הבחור שפתח את הפוסט, אחד ממיליונים שיודעים שגב עגול רק מקל עליך. הרבה פחות עבודה של הזוקפים, אגן במנח שמאפשר להאמסטרינג ולגלוטס לזקוף את הגו ביותר קלות, וכל זה ממש לא משתווה למאמץ של לפשוט את הזוקפים בסוף התנועה. הצ'יטינג פה הוא לא מול מטרת התרגיל או מול השופטים, שני דברים שממש לא מעניינים אותי, אלא מול העקרונות שבאו לשמור על הבריאות שלך.
פשיטת הזוקפים תיעשה כשהגו אנכי, כלומר כשהמומנט כמעט אפס. לעומת עבודה עם גב ישר שבה יש מומנט רציני על הזוקפים והגו לאורך כל התנועה. כך ש- בכל זאת - צ'יטינג.
כמובן שאם הם היו רואים את הדיסקים והלחץ המאד לא מאוזן שהם מקבלים מהחוליות כשהגב עגול עם 200 קילו בידיים, כל הדיון הזה היה מיותר.
"עיגלת את הגב" זה לא אחד הדברים שיקשו עליך בתרגיל.
ברור שטווח התנועה זהה. המשכתי את הנקודה.ועדיין זה מאוד קשה לפשוט את הגב אחרי שהוא עגול. אבל זה לא חשוב, כי לא דובר על האם הזוקפים עושים את אותה העבודה או לא אלא על טווח התנועה.
זה לא אומר הרבה. אתה אומר שלא הצלחת לפשוט את הזוקפים בסוף ולכן נכשלת, ומתעלם מזה שהמשקל לא איפשר לך להחזיק אותם ישרים לאורך התנועה. במילים אחרות, אם היית מתעקש עם הזוקפים ומנסה להחזיק, היית נכשל כבר בניתוק או באמצע התנועה.אני לא מסכים איתך. נכשלתי לא מעט בשיאים בדדליפט כי הגב התעגל יותר מדי ולא הצלחתי לסיים את התנועה.
ברור שטווח התנועה זהה. המשכתי את הנקודה.
זה לא אומר הרבה. אתה אומר שלא הצלחת לפשוט את הזוקפים בסוף ולכן נכשלת, ומתעלם מזה שהמשקל לא איפשר לך להחזיק אותם ישרים לאורך התנועה. במילים אחרות, אם היית מתעקש עם הזוקפים ומנסה להחזיק, היית נכשל כבר בניתוק או באמצע התנועה.