עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקובל עלייכל פעם שאתה מעגל את הגב זה יותר מסוכן מלא לעגל את הגב. אף אחד לא טוען שזה מוביל בוודאות לפריצת דיסק.
מה יש לך, זה מביא לי מלא ז*וניםשמע אני מאמין שהכוונה פה של כל מי שמבקר את הגב העגול שלך זה :
להרים יותר משקל בדדליפט : זה לא מוסיף לך אף ס"מ לז*ן, לא מביא לך כסף, לא מביא לך סקס ובעצם לא מביא לך שום דבר בחיים מלבד זה שהרמת יותר משקל אז אין פה שום סיבה מיוחדת לסכן את הבריאות שלך בשביל משהו שאם תרים פחות או יותר או פי 4 יותר זה לא ישנה כלום בעולמך או בעולמו של מישהו אחר או בכללי יתרום במשהו לעולם
למעשה , אני לא רואה פה אף יתרון פרט ל"אני גבר" ויש פה רק חסרונות במשיכה עם גב עגול
אז סבבה אני יכול להבין את הסיבה 🕴מה יש לך, זה מביא לי מלא ז*ונים
זה בדיוק מה שאני אמרתי, כרגע טוב לי עם זה ואני מתקדם טוב מאוד אז למה צריך להיות כזה פרנואיד?הגזמה לגבי הגב, הוא יציב ולא זז לאורך התנועה.
אם אתה מתקדם ומרגיש טוב - לא הייתי משנה כלום.
מה שלדעתי בעייתי ככל שהגב מתעגל זה ההתאוששות בעיקר לאימון הבא והקושי לנעול כמו שצריך את החזרה.
כי נזקים בגב הם בדרך כלל תוצאה של עומס מצטבר ולא בהכרח מהרמה ספציפית. אם חס וחלילה יקרה לך משהו בגב (אם זה מהרמה או כל דבר אחר בחיי היום יום), זה לא בהכרח אומר שזאת הסיבה לפציעה (הכוונה לאותה פעולה שגרמה לך באותו רגע לכאבים). יכול להיות שזה תוצאה של עומס מצטבר של שנים.זה בדיוק מה שאני אמרתי, כרגע טוב לי עם זה ואני מתקדם טוב מאוד אז למה צריך להיות כזה פרנואיד?
כלל האצבע הזה תקף למצב שבו יש בעיה ולא לתקופה שבה נוצרת בעיה, וגם אז הוא בולשיט. יש כאבים שמצביעים על החלמה והרחבת טווחי תנועה ויש כאבים שמצביעים על החמרה.כלל האצבע של "אם לא כואב לך זה בסדר" ששומעים הרבה בהקשרים של דלקות כתפיים או ברכיים לא תקף תמיד
אם אתה מתקדם ומרגיש טוב - לא הייתי משנה כלום.
נשבע לך שלפעמים אני מנסה להבין אם אתה סתם עובד על כל הילדים האלה פה.כדי לעשות רושם שאתה חזק / מבין יותר.
אני לא עוד ילד בן 16 מושפע שמקשיב לכל בן אדם שמתיימר להבין בפאוורליפטינגכלל האצבע הזה תקף למצב שבו יש בעיה ולא לתקופה שבה נוצרת בעיה, וגם אז הוא בולשיט. יש כאבים שמצביעים על החלמה והרחבת טווחי תנועה ויש כאבים שמצביעים על החמרה.
נשבע לך שלפעמים אני מנסה להבין אם אתה סתם עובד על כל הילדים האלה פה.
כי אין מצב שאתה באמת מאמין בזה.
לא, ברור שלא. אתה בנאדם מבוגר ומיושב ששקל את כל התוצאות האפשריות והחליט בדעה צלולה להעמיס 200 קילו על הדיסקים הבין חולייתיים שלו.אני לא עוד ילד בן 16 מושפע שמקשיב לכל בן אדם שמתיימר להבין בפאוורליפטינג
מצוייןלא, ברור שלא. אתה בנאדם מבוגר ומיושב ששקל את כל התוצאות האפשריות והחליט בדעה צלולה להעמיס 200 קילו על הדיסקים הבין חולייתיים שלו.
גם אני כאן כדי שאנשים ייחשפו לדעות אחרות 🥰
אם אתה לא מתכוון להתחרות בקרוב אני לא מבין למה להרים בגב עגול
אז אתה יכול להרים בגב עגול.אני מתחרה בדצמבר
חחחחחחחחחחחח אתם הורגים אותיאז אתה יכול להרים בגב עגול.
אה, אם מתחרה בקרוב אז מותר בגב עגול?אם אתה לא מתכוון להתחרות בקרוב אני לא מבין למה להרים בגב עגול
אז מה זה? פשיטות מרפקים בפולי עליון?דדליפט זה לא סורי בראדר...