עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פתחת כבר נושא את יכולה עדיין להמשיך את השאלות שלך שם.
בואי תתחילי מתכנית אימון
האם את מנויה למכון כושר ? אם כן נתנו לך שם תכנית אימונים ? כמה פעמים בשבוע ?
תודה על ההערה, אני פשוט מנסה להבין איך האתר עובד
אני לא מנויה למכון כושר, עשיתי כושר למשך שנה וחצי בבית, יש לי הליכון בחדר, מזרון,ומשקולות.. עברתי על הרבה תרגילים באינטרנט ושאלתי אנשים קרובים שמתאמנים ומשם בניתי לעצמי תוכנית אימון על פי a וb, התאמנתי יום a, יום b, יום מנוחה שבו עשיתי ריצה, ואז שוב יום a ויום b, וכמובן שתוך כדי שמרתי על תזונה
סבבה
משקולות לבית עם מזרון זה "נחמד" אבל לא ממש מספק.
יש לך חוסר גדול בציוד שיתבטא בכך שלא תוכלי להעלות את רמת האתגר במשקלי העבודה מה שיתבטא בעצירה בהתקדמות. מה גם שזה מונע ממך לעשות תרגילים מסוימים.
לטווח הקרוב זה סבבה אבל ככל שתתקדמי בתכנית את תרצי לעבוד יותר כבד מה שאת לא יכולה לעשות כרגע. מה גם שלא נראה לי שתוציאי כסף על ציוד ככה שנראה לי שישתלם יותר להרשם למכון כושר.
בתוך כמה זמן אתה משער שאצטרך להתקדם? ואם אצטרך לכך ציוד, זה רק עניין של משקולות במשקל יותר כבד מהקודם? או עניין של מכשירים?
אם במאסה אז כל אימון, ועניין של גם משקולות וגם ציוד משלים אחר
אם אין לי אפשרות להירשם למכון, מה אתה מציע שאעשה? יש אפשרות אחרת שבה אוכל להתחטב? או לפחות לחזק את השרירים?
את יכולה לנסות לעשות תרגילים עם משקל עלייך קחי תיק ושימי בתוכו דברים אבל כמו שאמרתי יש גבול עד לכמה שתוכלי להתקדם ככה.
דאמבלים מתברגים וטבעות יוכלו לאתגר אותך לכמה חודשים טובים.
דאמבל עם פלטות מתברגות: נראה כמו משקולת יד, רק עם אפשרות לשים פלטות, כלומר לשחק עם המשקל.
טבעות: טבעות אולימפיות, מחוברות לתקרה בשאקל, או למקום גבוה אחר (מוט מתח וכו') אפשר לעשות עליהן תרגילים כמו מקבילים, שכיבות שמיכה ומתח.
עדיין ממליץ לך להירשם לחדר כושר במקום.
צפה בקובץ המצורף 36710
את תוכלי לעלות במסה פשוט לא ביעילות רבה כמו במכון, עדיין יהיו תוצאות - פשוט פחות.